Focșani învinge la Vâlcea în deschiderea Playout 2024

Playout-ul Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2023/24 a demarat marți (09.04). S-a consemnat un break, în seria ce opune pe CS Vâlcea 1924 și CSM Focșani.

Echipa antrenată de către Mihai Petruț s-a impus la Râmnicu-Vâlcea, scor 93-86. Partida a consemnat mai multe schimbări de situație, oaspeții reușind să iasă învingători pe fondul unui parțial de 28-18, înregistrat în sfertul al 4-lea.

Sherwood Brown a reușit 24 puncte, 8 recuperări, 3 pase decisive, Derryck Thornton JR a adăugat 19 puncte, 7 pase decisive, 6 recuperări, iar Justin Baker a terminat cu 19 puncte, 9 recuperări pentru formați învingătoare. De cealaltă parte, Peter Olisemeka a contabilizat 18 puncte, 8 recuperări, 5 pase decisive, 4 capace și 3 intercepții pentru Vâlcea.

Celelalte trei serii au demarat cu victoria echipelor gazdă, adică a formațiilor mai bine clasate la încheierea sezonului regulat. Iată rezultatele:

  • SCM U Craiova vs Laguna București, scor 88-76
  • CSM Târgu Jiu vs CSM Galați, scor 82-78
  • SCM winsed.swiss Mozzart Bet Timisoara vs CSM Petrolul Ploiești, scor 72-65

Se joacă pe sistemul cel mai bun din cinci partide. Meciul 2 este programat joi (11.04) în aceleași locații.

Un răspuns la „Focșani învinge la Vâlcea în deschiderea Playout 2024”

  1. Si, totusi, retrogradeaza 4 echipe?
    Desi in regulament scrie ca IN PLAY OUT se joaca, SI DUPA PRIMUL TUR, TOT 3 DIN 5, programarea de pe frbaschet.ro pare facuta pentru 2 din 3 …
    Ce s-a votat, ce s-a hotarat la Adunarea generala de la inceputul lui aprilie? Secret…mister…. DE FAPT INCOMPETENTA SI INDOLENTA.
    Pacat de acest sport frumos, cu suporteri frumosi, dar condus (administrat) in cel mai penibil mod ….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.