Euroleague Basketball implementează o modificare: O echipă va avea dreptul la două challenge-uri pe meci!

Kazys Maksvytis, antrenorul principal al echipei Zalgiris Kaunas, a declarat că Euroleague Basketball implementează o modificare în ceea ce privește dreptul antrenorilor de a solicita challenge la meciurile din competiția de top a Europei începând din sezonul competițional 2023/24.

Continuă lectura „Euroleague Basketball implementează o modificare: O echipă va avea dreptul la două challenge-uri pe meci!”

CSO Voluntari și-a descoperit adversarii din European North Basketball League

CSO Voluntari a fost repartizată în Grupa B din European North Basketball League – ediția 2023/24. Prima reprezentantă a României în această competiție se numără între cele 16 formații ce reprezintă 12 țări în cel de-al 3-lea sezon de existență al ENBL. Șapte din cele 16 protagoniste au evoluat și în sezonul precedent în această întrecere.

Continuă lectura „CSO Voluntari și-a descoperit adversarii din European North Basketball League”

Echipele românești angrenate în competițiile FIBA Europe – ediția 2023/24 și-au descoperit adversarii

Marți (08.08) și miercuri (09.08), la Munchen (Germania), s-a desfășurat tragerea la sorți pentru competițiile continentale de club organizate sub egida FIBA Europe pentru sezonul competițional 2023/24. Nu mai puțin de șase echipe românești au fost direct interesate de aceste extrageri.

Continuă lectura „Echipele românești angrenate în competițiile FIBA Europe – ediția 2023/24 și-au descoperit adversarii”

Panathinaikos Atena a avut o campanie consistentă de transferuri în această vară

Panathinaikos Atena are o campanie intensă de transferuri în această vară. Considerată una dintre cele mai de succes echipe din istoria modernă a baschetului european la nivel de club, gruparea din capitala Greciei își propune să revină în top după ce în ultimii ani a avut dificultăți atât pe plan continental, cât și în campionatul național.

Continuă lectura „Panathinaikos Atena a avut o campanie consistentă de transferuri în această vară”