CSO Voluntari avansează în finala European North Basketball League la sezonul de debut în această competiție

CSO Voluntari s-a calificat în finala European North Basketball League – ediția 2023/24. Aflată la prima participare în această competiție, gruparea ilfoveană a învins Liege Basket, scor 80-79, în meciul de deschidere al F4-ului organizat în Danemarca.

Continuă lectura „CSO Voluntari avansează în finala European North Basketball League la sezonul de debut în această competiție”

U-BT Cluj-Napoca cedează în sferturile de finală EuroCup!

U-BT Cluj-Napoca a încheiat cea mai de succes campanie continentală românească în istoria competițiilor organizate sub egida Euroleague Basketball. Campioana în exercițiu a României s-a oprit în sferturile de finală ale EuroCup, sub privirile a 10.000 spectatori la BT Arena. Ardelenii au fost învinși de London Lions, scor 79-91.

Continuă lectura „U-BT Cluj-Napoca cedează în sferturile de finală EuroCup!”

Timișoara încheie faza grupelor din Alpe Adria Cup cu o înfrângere în Slovenia, dar este calificată pentru Final Four

SCM winsed.swiss Mozzart Bet Timișoara a pierdut ultimul meci disputat în sezonul regulat din Alpe Adria Cup – ediția 2023/24. Bănățenii au cedat pe terenul lui KK Ilirija, în Slovenia. Rezultatul final a fost de 92-81.

Continuă lectura „Timișoara încheie faza grupelor din Alpe Adria Cup cu o înfrângere în Slovenia, dar este calificată pentru Final Four”

CSO Voluntari obține a 6-a victorie din șapte apariții în European North Basketball League

CSO Voluntari și-a asigurat avantajul terenului propriu în sferturile de finală ale European North Basketball League – ediția 2023/24. Din postură de debutantă în competiția aflată la cea de-a 3-a stagiune, reprezentanta României se va clasa pe una dintre primele două poziții ale grupei din care face parte.

Continuă lectura „CSO Voluntari obține a 6-a victorie din șapte apariții în European North Basketball League”

Emanuel Cățe aduce victoria pentru U-BT Cluj-Napoca pe terenul deținătoarei EuroCup. Campioana României învinge Gran Canaria în pofida unor importante probleme de efectiv!

U-BT Cluj-Napoca a obținut o victorie de senzație în fieful deținătoarei EuroCup, Dreamland Gran Canaria. Confruntarea din etapa a 17-a în ediția 2023/24, s-a încheiat după o repriză de prelungiri, scor 113-111.

Continuă lectura „Emanuel Cățe aduce victoria pentru U-BT Cluj-Napoca pe terenul deținătoarei EuroCup. Campioana României învinge Gran Canaria în pofida unor importante probleme de efectiv!”