Probleme de COVID-19 pentru Fenerbahce cu câteva zilei înaintea playoff-ului Euroligii masculine!

Playoff-ul Euroligii masculine demarează pe data de 20 aprilie anul curent, dar se pare că timing-ul nu este de partea lui Fenerbahce Beko Istanbul. Formația antrenată de către Igor Kokoskov are șapte cazuri confirmate de COVID-19.

Continuă lectura „Probleme de COVID-19 pentru Fenerbahce cu câteva zilei înaintea playoff-ului Euroligii masculine!”

Basketball Champions League – S-au stabilit confruntările de la turneul final

Vineri (16.04), la Mies (Elveția), s-a desfășurat tragerea la sorți a confruntărilor din cadrul sferturilor de finală ale Basketball Champions League – ediția 2020/21. Turneul final, de forma Final 8, se va desfășura la Nizhny Novgorod (Rusia), între 5-8 mai anul curent.

Continuă lectura „Basketball Champions League – S-au stabilit confruntările de la turneul final”

După ce a câștigat primele 19 meciuri în actuala ediție EuroCup, Virtus Bologna ratează calificarea în finala competiției!

Unics Kazan a câștigat meciul decisiv al seriei cu Virtus Bologna, din semifinalele EuroCup – ediția 2020/21. Partida a avut loc miercuri (14.04), în Italia, încheindu-se cu scorul de 107-100.

Continuă lectura „După ce a câștigat primele 19 meciuri în actuala ediție EuroCup, Virtus Bologna ratează calificarea în finala competiției!”

Andrada Csender va arbitra la F4-ul Euroligii feminine de la Istanbul

Andrada Csender va arbitra la turneul final al Euroligii feminine – ediția 2021. Originară din Mediaș, stabilită în Danemarca, țară în care a fost desemnat cel mai bun arbitru din liga de baschet feminin în ultimele două sezoane, ea va oficia în cadrul Final Four-ului programat a se desfășura la Istanbul.

Continuă lectura „Andrada Csender va arbitra la F4-ul Euroligii feminine de la Istanbul”

Gabriel Deck pleacă de la Real Madrid în NBA. Echipa lui Pablo Laso își fortifică lotul pentru sezonul 2021/22!

Real Madrid este activă pe piața transferurilor în perspectiva următorului sezon competițional. Echipa din capitala Spaniei se va despărți în aceste zile de Gabriel Deck, după cum notează presa iberică de specialitate.

Continuă lectura „Gabriel Deck pleacă de la Real Madrid în NBA. Echipa lui Pablo Laso își fortifică lotul pentru sezonul 2021/22!”