BC CSU Sibiu învinge campioana Bulgariei în deschiderea turneului FIBA Europe Cup de la Istanbul

BC CSU Sibiu a debutat cu o victorie în noua ediție FIBA Europe Cup. Echipa de pe Cibin a învins campioana Bulgariei, Balkan Botevgrad, scor 88-75, într-o partidă contând pentru Grupa D, la Istanbul. Meciul a fost transmis în direct pe canalul YouTube FIBA.

Continuă lectura „BC CSU Sibiu învinge campioana Bulgariei în deschiderea turneului FIBA Europe Cup de la Istanbul”

Alperen Sengun, principala atracție a turneului FIBA Europe Cup de la Istanbul

Alperen Sengun, adolescentul minune de la Besiktas Istanbul, este considerat principala atracție a Grupei D în opinia site-ului oficial al FIBA Europe Cup înaintea începerii turneului găzduit de clubul turc. Înalt de 2.06 metri și în vârstă de 18 ani (născut în anul 2002), acesta parcurge primul sezon alături de Besiktas.

Continuă lectura „Alperen Sengun, principala atracție a turneului FIBA Europe Cup de la Istanbul”

Modul de departajare al locurilor 3 din grupele FIBA Europe Cup în condițiile în care două echipe nu vor putea să participe la jocurile din faza grupelor

FIBA a informat cluburile angrenate în FIBA Europe Cup de efectele neparticipării a două echipe în prima fază a competiției din cauza COVID-19 asupra modului de stabilire al celor patru locuri 3 care se califică în playoff. Forul internațional a anunțat că se vor respecta criteriile Regulamentului Oficial al jocului de Baschet pentru determinarea celor patru locuri trei calificate.

Continuă lectura „Modul de departajare al locurilor 3 din grupele FIBA Europe Cup în condițiile în care două echipe nu vor putea să participe la jocurile din faza grupelor”

Cea mai aglomerată săptămână în baschetul european la nivel de club masculin de la declanșarea pandemiei

În perioada 26-29 ianuarie anul curent se va consemna cea mai aglomerată perioadă din baschetul european la nivel de club masculin de la declanșarea pandemiei. Pentru prima dată toate cele patru competiții au programate meciuri. În total ar trebui să se dispute 64 de jocuri cu participarea a 72 echipe.

Continuă lectura „Cea mai aglomerată săptămână în baschetul european la nivel de club masculin de la declanșarea pandemiei”