Basketball Champions League – Manresa este a 4-a echipă spaniolă calificată în sferturile de finală

BAXI Manresa completează lista echipelor calificate în playoff-ul Basketball Champions League – ediția 2022/23. Ibericii au pierdut în ultima etapă din TOP 16, scor 96-95, pe terenul lui Rytas Vilnius, dar beneficiază de avantajul confruntărilor directe pentru a avansa în sferturile de finală.

Continuă lectura „Basketball Champions League – Manresa este a 4-a echipă spaniolă calificată în sferturile de finală”

Anadolu Efes Istanbul se îndepărtează de playoff-ul Euroligii după un nou eșec pe teren propriu

Anadolu Efes Istanbul a suferit un nou eșec pe teren propriu. Câștigătoarea ultimelor două ediții, echipa care a dominat în manieră autoritară sezonul suspendat de pandemie și cea care a fost principala forță din baschetul european la nivel de club în ultimii patru ani, se află în afara pozițiilor de playoff-ul în Euroliga masculină – ediția 2022/23 cu cinci etape rămase de disputat.

Continuă lectura „Anadolu Efes Istanbul se îndepărtează de playoff-ul Euroligii după un nou eșec pe teren propriu”

Rytas Vilnius și BAXI Manresa luptă pentru ultimul loc disponibil în playoff-ul Basketball Champions League

Un singur loc a mai rămas disponibil în playoff-ul Basketball Champions League – ediția 2022/23 cu o etapă înaintea încheierii fazei a 2-a a grupelor. Pentru acesta lupta se duce între BAXI Manresa și Rytas Vilnius, în cadrul Grupei J.

Continuă lectura „Rytas Vilnius și BAXI Manresa luptă pentru ultimul loc disponibil în playoff-ul Basketball Champions League”

U-BT Cluj-Napoca pierde la Badalona și nu mai are șanse de calificare în playoff-ul EuroCup

U-BT Cluj-Napoca a fost învinsă pe terenul lui Joventut Badalona, scor 104-81, în cadrul etapei a 16-a din sezonul regulat al EuroCup – ediția 2022/23. Partida a avut loc marți (14.03) în sala ce a găzduit turneul de Cupa Spaniei la mijlocul lunii trecute, respectiv concursul de baschet de la Jocurile Olimpice din anul 1992.

Continuă lectura „U-BT Cluj-Napoca pierde la Badalona și nu mai are șanse de calificare în playoff-ul EuroCup”