CSM CSU Oradea și SCM U Craiova avansează în TOP 16 din FIBA Europe Cup. Final de aventură pentru CSO Voluntari!

România rămâne cu două reprezentante din totalul de trei participante în FIBA Europe Cup – ediția 2022/23. La încheierea sezonului regulat sita a cernut, 16 din cele 32 de echipe calificându-se în faza următoare a întrecerii.

Continuă lectura „CSM CSU Oradea și SCM U Craiova avansează în TOP 16 din FIBA Europe Cup. Final de aventură pentru CSO Voluntari!”

Programul transmisunilor din EuroCup la PrimaSport în luna Decembrie 2022

Șapte partide din EuroCup sunt programate pentru transmisiune în direct pe canalele Prima Sport în luna Decembrie 2022. Toate meciurile lui U-BT Cluj-Napoca, campioana en-titre a României, dar și alte patru confruntări atractive din cea de-a 2-a întrecere organizată sub egida Euroleague Basketball vor fi disponibile pe canalele amintitului post de televiziune.

Continuă lectura „Programul transmisunilor din EuroCup la PrimaSport în luna Decembrie 2022”

Situația celor trei echipe românești înaintea ultimei etape din faza grupelor în FIBA Europe Cup – ediția 2022/23

Cele trei reprezentante ale României în FIBA Europe Cup au un parcurs curajos și fiecare dintre ele fie își va prelungi, fie are șanse de a-și continua aventura în ediția 2022/23 dincolo de prima fază a grupelor. Aruncăm o privire asupra situației fiecărei echipe în parte cu precizarea că primele două clasate în fiecare din cele opt grupe se califică în TOP 16.

Continuă lectura „Situația celor trei echipe românești înaintea ultimei etape din faza grupelor în FIBA Europe Cup – ediția 2022/23”

SCM U Craiova s-a calificat în TOP 16 din FIBA Europe Cup la prima prezență în cupele europene

SCM Universitatea Craiova a obținut calificarea în TOP 16 din FIBA Europe Cup – ediția 2022/23. Aflată la primul sezon în cupele europene, reprezentanta României este una dintre cele doar două echipe rămase neînvinse după patru etape.

Continuă lectura „SCM U Craiova s-a calificat în TOP 16 din FIBA Europe Cup la prima prezență în cupele europene”