Baris Aktas: „Mă consider un jucător care își cunoaște bine rolul pe care îl are în echipa din care face parte”

Baris Aktas este un baschetbalist cu cetățenie română și turcă. El s-a născut la 21 ianuarie 1991, în localitatea Konak, din Turcia și măsoară 1.94 metri, fiind un jucător utilizat la perimetru.

Continuă lectura „Baris Aktas: „Mă consider un jucător care își cunoaște bine rolul pe care îl are în echipa din care face parte””

Comunicat FR Baschet – Informații referitoare la reluarea pregătirii sportive

Federatia Romana de Baschet a transmis, în cursul zilei de marți (02.06), tuturor structurilor afiliate la FRB, o adresa de informare oficiala prin care se arata ca, dupa o lunga perioada in care activitatea noastra sportiva a fost oprita, incepand din aceasta saptamana, in acord cu respectarea normelor publicate de autoritati, activitatea de pregatire in spatii inchise poate fi reluata.

Continuă lectura „Comunicat FR Baschet – Informații referitoare la reluarea pregătirii sportive”

Colegiul Central al Antrenorilor de Baschet propune o serie impresionantă de teme pentru perioada 25-29 mai 2020

În cursul ultimei săptămâni din luna mai, Colegiul Central al Antrenorilor de Baschet din România continuă seria sesiunilor online pe platforma Zoom la care sunt invitați să participe antrenorii de baschet din țara noastră. În perioada 25-29 mai o gamă variată de subiecte sunt propuse.

Continuă lectura „Colegiul Central al Antrenorilor de Baschet propune o serie impresionantă de teme pentru perioada 25-29 mai 2020”