CSU Știința București nu s-a prezentat la ultimul meci al turneului final de Liga 1 Masculin. Laguna București a promovat în Liga Națională!

Turneul final al Ligii 1 Masculin – ediția 2021/22 s-a încheiat duminică (05.06). Ultimul meci al evenimentului, îndelung așteptat, nu a mai avut loc întrucât CSU Știința București nu s-a prezentat la meciul cu CSM Tîrgu Mureș.

Continuă lectura „CSU Știința București nu s-a prezentat la ultimul meci al turneului final de Liga 1 Masculin. Laguna București a promovat în Liga Națională!”

Laguna București învinge BC CSU 2 Sibiu la zece puncte și așteaptă rezultatul ultimului meci din Liga 1 pentru a afla dacă promovează în LNBM

Laguna București a învins BC CSU 2 Sibiu, scor 73-63, în primul meci al zilei a 3-a la turneul final de Liga 1 Masculin – ediția 2021/22. Meciul a avut loc duminică (05.06), la Tîrgu Mureș.

Continuă lectura „Laguna București învinge BC CSU 2 Sibiu la zece puncte și așteaptă rezultatul ultimului meci din Liga 1 pentru a afla dacă promovează în LNBM”

Tîrgu Mureș revine în primul eșalon baschetbalistic al României la masculin

CSM Tîrgu Mureș a obținut promovarea în primul eșalon baschetbalistic masculin al României. Ardelenii au depășit pe Laguna București, scor 88-67, în ziua a 2-a la turneul final al Ligii 1 Masculin – ediția 2021/22.

Partida nu a avut istoric, fiind controlată în totalitate de gazde. Elevii lui George Trif au construit un avantaj de peste zece puncte încă din prima secvență, consolidat până la jumătatea întâlnirii. Tîrgu Mureș a apăsat din nou pe accelerator după pauză și s-a desprins la 20 puncte cu zece minute înainte de final. Secvența decisivă nu a schimbat situația.

Goran Martinic a totalizat 32 puncte, 11 pase decisive, alți trei jucători de la învingători având cel puțin zece puncte marcate. În replică, Radu Paliciuc a reușit 18 puncte, 5 recuperări, 3 intercepții pentru Laguna București.

Clasamentul după primele două zile de întrecere:

  1. CSM Tîrgu Mureș – 2/0
  2. BC CSU 2 Sibiu – 1/1
  3. CSU Știința București – 1/1
  4. Laguna București – 0/2

Programul zilei a 3-a, duminică (05.06):

  • Laguna București vs BC CSU 2 Sibiu – ora 17:00
  • CSM Tîrgu Mureș vs CSU Știința București – ora 19:30

Primele două clasate promovează cu mențiunea că echipa din Sibiu nu are drept de promovare. În aceste condiții, CSM Tîrgu Mureș nu mai poate să rateze promovarea.

Știința București câștigă meciul de deschidere al turneului final din Liga 1 Masculin în pofida absențelor lui Cane și Taylor

Lipsită de jucătorii străini, CSU Știința București a câștigat meciul de deschidere al turneului final din Liga 1 Masculin – ediția 2021/22. Formația antrenată de Ionuț Bâscoveanu a învins Laguna București, scor 74-65 și a luat o opțiune serioasă în ceea ce privește lupta pentru promovarea în Liga Națională.

Continuă lectura „Știința București câștigă meciul de deschidere al turneului final din Liga 1 Masculin în pofida absențelor lui Cane și Taylor”

Turneul final de promovare în Liga Națională are loc în perioada 3-5 Iunie, la Tîrgu Mureș

Turneul final al Ligii 1 la baschet masculin – ediția 2021/22 se va desfășura în perioada 3-5 Iunie 2022, la Tîrgu Mureș. Cele patru echipe calificare sunt CSU Știința București, BC Laguna București, CSM Tîrgu Mureș și BC CSU 2 Sibiu. Cea din urmă nu are drept de promovare.

Continuă lectura „Turneul final de promovare în Liga Națională are loc în perioada 3-5 Iunie, la Tîrgu Mureș”