Adunarea Generală de Alegeri 2021 – Rezultatele votului pentru funcția de președinte al Federației Române de Baschet

Federația Română de Baschet a anunțat pe contul oficial de Facebook, rezultatele oficiale ale Adunării Generale de Alegeri, desfășurate în cursul zilei de marți (03.08), la Arena de Baschet din capitală.

Continuă lectura „Adunarea Generală de Alegeri 2021 – Rezultatele votului pentru funcția de președinte al Federației Române de Baschet”

Actualizare. Surse. Carmen Tocală este noul președinte al Federației Române de Baschet

Carmen Tocală revine în funcția de președinte al Federației Române de Baschet. Mai multe surse susțin că domnia sa a obținut cele mai multe voturi în cadrul Adunării Generale de Alegeri, desfășurată marți (03.08), la Arena de Baschet din capitală.

Continuă lectura „Actualizare. Surse. Carmen Tocală este noul președinte al Federației Române de Baschet”

Bogdan Sandu renunță la activitatea de jucător de baschet. El va continua să joace 3×3 și rămâne în spatele proiectului Dunk Shop Romania!

Bogdan Sandu a anunțat că renunță la activitatea de jucător de baschet. El a ajutat pe Rapid București să revină în primul eșalon al României, contribuind consistent pe tot parcursul sezonului competițional 2020/21, la capătul căruia feroviarii au câștigat turneul final al Ligii 1.

Continuă lectura „Bogdan Sandu renunță la activitatea de jucător de baschet. El va continua să joace 3×3 și rămâne în spatele proiectului Dunk Shop Romania!”

Adunarea Generală de Alegeri a Federației Române de Baschet a fost convocată pentru data de 3 august 2021

Joi (24.06), la Arena de Baschet din București, s-a desfășurat Adunarea Generală ordinară. În cadrul acesteia s-a stabilit data la care se va reuni Adunarea Generală de Alegeri pentru funcțiile de președinte, vicepreședinți și membri ai Consiliului Director din cadrul forului ce guvernează jocul de baschet pe teritoriul României.

Continuă lectura „Adunarea Generală de Alegeri a Federației Române de Baschet a fost convocată pentru data de 3 august 2021”

BC CSU 2 Sibiu – Cea mai tânără echipă de la turneul final al Ligii 1 masculin

BC CSU Sibiu a fost singurul club din primul eșalon baschetbalistic al României care a obținut dreptul de participare la turneul final al Ligii 1 Masculin – ediția 2020/21. Gruparea de pe Cibin s-a numărat între cele șase grupări care au participat săptămâna trecută la evenimentul găzduit în Sala Olimpia din Ploiești.

Continuă lectura „BC CSU 2 Sibiu – Cea mai tânără echipă de la turneul final al Ligii 1 masculin”