Lotul echipei naționale de baschet feminin a României pentru fereastra a 3-a din calificările Women’s EuroBasket 2021

Federația Română de Baschet a dat publicității lotul cu care echipa națională de baschet feminin al României va demara pregătirile pentru a 3-a fereastră din calificările la Campionatul European de baschet feminin – ediția 2021. Antrenorul Ayhan Avci a convocat 15 sportive. Reunirea este programată pentru data de 29 ianuarie, la București.

Continuă lectura „Lotul echipei naționale de baschet feminin a României pentru fereastra a 3-a din calificările Women’s EuroBasket 2021”

16 jucători (plus patru rezerve) convocați la echipa națională pentru fereastra a 3-a din calificările FIBA EuroBasket 2022

Federația Română de Baschet a anunțat componența lotului lărgit cu care va aborda fereastra a 3-a din calificările FIBA EuroBasket 2022. Un număr de 20 jucători au fost nominalizați, 16 dintre ei fiind convocați pentru reunirea din 10 februarie.

Continuă lectura „16 jucători (plus patru rezerve) convocați la echipa națională pentru fereastra a 3-a din calificările FIBA EuroBasket 2022”

Rareș Uță vorbește după eșecul cu Spania și transmite un mesaj celor care au susținut echipa națională a României

Rareș Uță, pivotul echipei naționale a României, jucător ce a activat în Spania până în vara anului 2019, a vorbit despre eșecul suferit pe terenul campioanei mondiale în exercițiu. Meciul desfășurat luni (30.11), la Valencia, s-a încheiat cu scorul de 41-94.

Continuă lectura „Rareș Uță vorbește după eșecul cu Spania și transmite un mesaj celor care au susținut echipa națională a României”