Antrenorii echipelor naționale juvenile și universitare ale României pentru acțiunile din 2023

Federația Română de Baschet a anunțat numele antrenorilor care vor ghida echipele naționale de juniori ale României la Campionatele Europene și Jocurile Mondiale Universitare din vara anului 2023. Aceste nume au fost votate în cadrul celei mai recente ședințe a Consiliului Director.

Continuă lectura „Antrenorii echipelor naționale juvenile și universitare ale României pentru acțiunile din 2023”

Lotul de 12 al României pentru confruntarea cu Cipru, programată pentru duminică (26.02)

România încheie cea faza a 2-a din precalificările FIBA EuroBasket 2025 cu un meci programat duminică (26.02), ora 16:30, la Pitești Arena. Vulturii primesc vizita echipei naționale a Ciprului. Partida este transmisă în direct pe DigiSport, PrimaSport și pe FIBA The Basketball Channel (YouTube).

Continuă lectura „Lotul de 12 al României pentru confruntarea cu Cipru, programată pentru duminică (26.02)”

România primește vizita Bulgariei la Pitești Arena

Echipa națională de baschet masculin a României întâlnește Bulgaria în cursul zilei de joi (23.02), ora 19:00, la Pitești Arena. Partida conteazăpentru precalificările FIBA EuroBasket 2025 și va inaugura noua arenă din localitate. Jocul este transmis în direct pe DigiSport și PrimaSport, respectiv pe FIBA The Basketball Channel.

Continuă lectura „România primește vizita Bulgariei la Pitești Arena”

Echipa națională a României a demarat pregătirile pentru dubla cu Bulgaria și Cipru

Echipa națională de baschet masculin a României a demarat pregătirile pentru meciurile cu Bulgaria și Cipru, contând pentru ultima fereastră din faza a 2-a a precalificărilor FIBA EuroBasket 2025. Lotul condus de către Dragan Petricevic se pregătește la Pitești, acolo unde va susține cele două partide.

Continuă lectura „Echipa națională a României a demarat pregătirile pentru dubla cu Bulgaria și Cipru”

Naționala universitară a României s-a reunit în cantonamentul de la Pitești

Echipa națională universitară de baschet masculin a României a demarat stagiul centralizat de pregătire la Pitești, în vederea cristalizării unui nucleu de jucători cu care se va efectua deplasarea în această vară la Jocurile Mondiale Universitare de la Chengdu, China.

Continuă lectura „Naționala universitară a României s-a reunit în cantonamentul de la Pitești”

Lotul echipei naționale de baschet feminin a României pentru dubla cu Spania și Ungaria din calificările FIBA Women’s EuroBasket 2023

Echipa națională de baschet feminin a României susține ultimele meciuri din campania de calificare la Campionatul European – ediția 2023. Acestea se vor desfășura în cursul lunii Februarie anul curent.

Continuă lectura „Lotul echipei naționale de baschet feminin a României pentru dubla cu Spania și Ungaria din calificările FIBA Women’s EuroBasket 2023”