România primește vizita Luxemburgului la Timișoara, în precalificările FIBA EuroBasket 2025

România se duelează cu Luxemburg în cadrul celui de-al 3-lea meci din campania de precalificare la FIBA EuroBasket 2025. Partida are loc joi (30.06), ora 19:00, la Sala Constantin Jude din Timișoara, fiind transmisă în direct pe DigiSport și Prima Sport 1.

Continuă lectura „România primește vizita Luxemburgului la Timișoara, în precalificările FIBA EuroBasket 2025”

Echipa națională de baschet masculin a României a demarat pregătirile pentru dubla cu Luxemburg și Albania

Echipa națională de baschet masculin a României a demarat pregătirile pentru următoarea provocare. Vulturii s-au reunit la Timișoara în cursul zilei de miercuri (22.06), acolo unde vor efectua o săptămână de pregătire centralizată, după care în 30 Iunie vor primi vizita echipei naționale a Luxemburgului.

Continuă lectura „Echipa națională de baschet masculin a României a demarat pregătirile pentru dubla cu Luxemburg și Albania”

Echipa națională U16 Masculin a României a demarat pregătirile pentru participarea la Campionatul European Divizia B – ediția 2022, de la Sofia

Echipa națională U16 masculin a României a demarat pregătirile pentru participarea la Campionatul European Divizia B – ediția 2022. La reunire au fost convocați 23 sportivi de la generația 2006.

Continuă lectura „Echipa națională U16 Masculin a României a demarat pregătirile pentru participarea la Campionatul European Divizia B – ediția 2022, de la Sofia”

Echipele naționale U16 Feminin și U18 Masculin ale României au demarat pregătirile pentru CE de Juniori – ediția 2022

Echipa națională U16 Feminin și cea U18 Masculin a României au demarat pregătirile pentru participarea la Campionatele Europene destinate respectivelor categorii de vârstă – ediția 2022. Ambele reprezentative sunt angrenate în Divizia B.

Continuă lectura „Echipele naționale U16 Feminin și U18 Masculin ale României au demarat pregătirile pentru CE de Juniori – ediția 2022”

Reprezentativa U20 Feminin a României a demarat pregătirile pentru Campionatul European Divizia B, ce va avea loc la Skopje

Echipa națională de tineret (U20 feminin) a României a demarat pregătirile pentru participarea la Campionatul European U20 Feminin – ediția 2022. Compatrioatele noastre evoluează în cel de-al 2-lea eșalon valoric. Divizia B se va desfășura la Skopje (Macedonia de Nord), în perioada 9-17 Iulie anul curent.

Continuă lectura „Reprezentativa U20 Feminin a României a demarat pregătirile pentru Campionatul European Divizia B, ce va avea loc la Skopje”

15 jucători au fost convocați la echipa națională a României pentru dubla cu Luxemburg și Albania

Un număr de 15 jucători au fost convocați la echipa națională de baschet masculin a României pentru dubla cu Luxemburg și Albania, programată pentru 30 Iunie – 3 Iulie 2022. Partidele contează în precalificările FIBA EuroBasket 2025.

Continuă lectura „15 jucători au fost convocați la echipa națională a României pentru dubla cu Luxemburg și Albania”

Adversarii României la Universiada de la Chengdu în competițiile de baschet masculin și feminin

România și-a descoperit adversarii din faza grupelor la Jocurile Mondiale Universitare 2021, eveniment amânat un an din cauza pandemiei și organizat în China, la Chengdu. Țara noastră joacă pentru prima dată după mai bine de 40 ani atât în întrecerea masculină, cât și în cea feminină.

Continuă lectura „Adversarii României la Universiada de la Chengdu în competițiile de baschet masculin și feminin”

România a participat la un turneu internațional U14 la Skopje

România a participat la primul turneu internațional YDF, organizat sub egida FIBA. Evenimentul, rezervat categoriei U14 Masculin și Feminin, s-a desfășurat la finele săptămânii precedente la Skopje (Macedonia de Nord). Au participat echipele naționale ale Turciei, Kosovo, Macedoniei de Nord și Bulgariei.

Continuă lectura „România a participat la un turneu internațional U14 la Skopje”