Mihai Măciucă se numără între remarcații ferestrei a 3-a din calificările FIBA EuroBasket 2022

Mihai Măciucă este unul dintre tinerii jucători care au atras privirile în fereastra a 3-a din calificările FIBA EuroBasket 2022. Baschetbalistul în vârstă de 20 ani, legitimat la BCM U FC Argeș Pitești, a avut prestații impresionante în dubla cu Israel și Polonia.

Continuă lectura „Mihai Măciucă se numără între remarcații ferestrei a 3-a din calificările FIBA EuroBasket 2022”

FIBA Basketball World Cup 2023 – Lista echipelor ce vor participa în faza a 2-a din precalificările zonei Europa

FIBA a confirmat lista celor 12 echipe care vor participa în faza a 2-a a precalificărilor FIBA Basketball World Cup 2023, Zona Europa. Opt echipe provin din calificările EuroBasket 2022, iar patru din prima fază a precalificărilor.

Continuă lectura „FIBA Basketball World Cup 2023 – Lista echipelor ce vor participa în faza a 2-a din precalificările zonei Europa”

România încheie campania de calificare la FIBA EuroBasket 2022 cu un joc bun în compania Poloniei

România a încheiat participarea în campania de calificare la FIBA EuroBasket 2022. Formația antrenată de Tudor Costescu a cedat, la Gliwice, în confruntarea cu Polonia, scor 81-88. Partida s-a desfășurat duminică (21.02), fiind transmis în direct la DigiSport 3.

Continuă lectura „România încheie campania de calificare la FIBA EuroBasket 2022 cu un joc bun în compania Poloniei”

Bogdan Popa la cea mai bună prestație în calificările FIBA EuroBasket 2022: „Am fost combativi pe tot parcursul jocului”

Bogdan Popa a fost unul dintre cei mai productivi jucători ai echipei naționale a României în partida pierdută cu Israel, scor 71-79. Aceasta s-a desfășurat la Gliwice (Polonia), în cursul zilei de vineri (19.02), fiind transmisă în direct la DigiSport 3.

Continuă lectura „Bogdan Popa la cea mai bună prestație în calificările FIBA EuroBasket 2022: „Am fost combativi pe tot parcursul jocului””

Mihai Măciucă, cel mai bun jucător al României în partida cu Israel: „Suntem o echipă tânără și consider că viitorul este promițător”

România a fost învinsă de Israel, scor 71-79, într-un meci din calificările FIBA EuroBasket 2022. Partida s-a desfășurat vineri (19.02), la Gliwice, fiind transmisă pe DigiSport 3.

Continuă lectura „Mihai Măciucă, cel mai bun jucător al României în partida cu Israel: „Suntem o echipă tânără și consider că viitorul este promițător””