Bilanțul echipelor naționale ale României la FIBA European Challengers – ediția 2021

România a participat la FIBA European Challengers, în vara acestui an, la toate categoriile de vârstă. Aceste evenimente au fost organizate cu scopul de a oferi tinerilor din Europa posibilitatea să joace pentru echipele naționale în pofida efectelor pandemiei și restricțiilor în vigoare ce au împiedicat organizarea tradiționalelor Campionate Europene – competiții la care se reunesc de regulă cel puțin 16 echipe naționale în același loc.

Continuă lectura „Bilanțul echipelor naționale ale României la FIBA European Challengers – ediția 2021”

FIBA EuroBasket 2025 PreQualifiers – Faza 1: Rezultatele tragerii la sorți

Vineri (20.08) s-a desfășurat tragerea la sorți a grupelor din faza inaugurală a precalificărilor Campionatului European de baschet masculin – ediția 2025. România se numără între cele zece echipe naționale angrenate în această campanie, luptându-se pentru unul din cele patru locuri disponibile în faza a 2-a din precalificări.

Continuă lectura „FIBA EuroBasket 2025 PreQualifiers – Faza 1: Rezultatele tragerii la sorți”

FIBA Women’s EuroBasket 2023 Qualifiers – Rezultatele tragerii la sorți

Vineri (20.08) s-a desfășurat tragerea la sorți a grupelor din preliminariile Campionatului European de baschet feminin – ediția 2023. România se numără între cele 38 echipe naționale angrenate în această campanie, luptându-se pentru unul din cele 14 locuri disponibile la turneul final.

Continuă lectura „FIBA Women’s EuroBasket 2023 Qualifiers – Rezultatele tragerii la sorți”