U-BT Cluj-Napoca va participa în Euroliga juniorilor

U-BT Cluj-Napoca a anunțat că echipa U18 a clubului va lua startul în Adidas Next Generation Tournament (ANGT) – competiție destinată echipelor de club la nivel de juniori în Europa. Aceasta reunește o serie de echipe recunoscute pentru productivitatea din sectorul juvenil, fiind considerată cea mai redutabilă astfel de competiție din Europa.

Continuă lectura „U-BT Cluj-Napoca va participa în Euroliga juniorilor”

Video. Victor Wembanyama – Debut la seniori înainte să împlinească 16 ani. Anvergură a brațelor de aproape 2.40 metri!

Victor Wembanyama este un tânăr născut pe data de 4 ianuarie 2004. El este originar din Nanterre și practică baschetul la echipa locală, JSF Nanterre 92, grupare angrenată la nivel de seniori în primul eșalon al Hexagonului.

Continuă lectura „Video. Victor Wembanyama – Debut la seniori înainte să împlinească 16 ani. Anvergură a brațelor de aproape 2.40 metri!”

Prezentare echipe – ACS Gladius Tîrgu Mureș U13 feminin

În așteptarea reluării competițiilor baschetbalistice, preconizate pentru ultimele zile ale lunii iulie anul curent, încercăm să aducem în prim plan protagoniștii acestei discipline sportive în țara noastră. Începând cu acest material vom oferi informații despre cluburile care și-au asigurat dreptul de participare la turneele finale ale Campionatelor Naționale de juniori – ediția 2019/20.

Continuă lectura „Prezentare echipe – ACS Gladius Tîrgu Mureș U13 feminin”

CN U14 masculin – Echipele calificate pentru turneul final 2020. Istoricul precedentelor cinci turnee finale!

Federația Română de Baschet a anunțat că în măsura în care situația o va permite, pe parcursul lunii august se vor desfășura turneele finale ale Campionatelor Naționale de juniori – ediția 2019/20. Este neclar unde și în ce condiții se vor desfășura acestea.

Continuă lectura „CN U14 masculin – Echipele calificate pentru turneul final 2020. Istoricul precedentelor cinci turnee finale!”