Roy Williams, singurul antrenor din NCAA cu cel puțin 400 victorii la cârma a două echipe diferite, se retrage

Roy Williams, unul dintre cei mai cunoscuți antrenori de baschet, și-a anunțat retragerea din activitate. De numele său sunt legate ultimele aproape 20 de sezoane ale North Carolina Tar Heels, una dintre universitățile cu cele mai eficiente programe de baschet de pe planetă.

Continuă lectura „Roy Williams, singurul antrenor din NCAA cu cel puțin 400 victorii la cârma a două echipe diferite, se retrage”

Vlad Popescu face pasul către Statele Unite ale Americii

Vlad Popescu este unul dintre tinerii români îndrăgostiți de baschet care își doresc să-l joace alături de cei mai buni. Născut pe 27 decembrie 2004, la Ploiești, el pleacă de la Belgrad și face pasul către un liceu din Statele Unite ale Americii, visul vău fiind acela de a ajunge, în următorii ani, într-un colegiu de top.

Continuă lectura „Vlad Popescu face pasul către Statele Unite ale Americii”

Mâine debutează Euroleague Basketball Adidas Next Generation Tournament

România va fi reprezentată în cea mai puternică competiție europeană dedicate juniorilor. U BT Cluj-Napoca U18 va avea mâine (26.03) startul în Euroleague Basketball Adidas Next Generation Tournament. Competiția se desfășorară la Belgrad pe durata a trei zile (26/28 martie).

Continuă lectura „Mâine debutează Euroleague Basketball Adidas Next Generation Tournament”