Șapte jucători recrutați de IG Hoops au fost legitimați în cadrul Academiei Real Betis Baloncesto Sevilla

Compania de management și marketing sportiv IG Hoops, condusă de Ionuț Georgescu, anunțat că a legitimat (monitorizare, recrutare și semnare) șapte jucători pentru Academia Real Betis Baloncesto Sevilla. Șase dintre aceștia sunt români, iar unul provine din Dubai, acolo unde a deprins tainele baschetului sub îndrumarea a doi oameni de baschet originari din România.

Continuă lectura „Șapte jucători recrutați de IG Hoops au fost legitimați în cadrul Academiei Real Betis Baloncesto Sevilla”

Lana Mikes, de la Sepsi Sfântu Gheorghe, a fost convocată la echipa națională U16 feminin a Serbiei

Lana Mikes, fiind lui Zoran Mikes, antrenorul principal al campioanei României la baschet feminin – Sepsi Sfântu Gheorghe – este în pregătiri alături de echipa națională U16 feminin a Serbiei. Aceasta se pregătește pentru FIBA Women U16 European Challenger, eveniment programat a se desfășura în localitatea San Fernando, din Spania, între 9-14 august anul curent.

Continuă lectura „Lana Mikes, de la Sepsi Sfântu Gheorghe, a fost convocată la echipa națională U16 feminin a Serbiei”

Campul lui Vlad Moldoveanu a atras atenția președinților federațiilor de baschet din Rusia și Spania

Vlad Moldoveanu Basketball Academy, eveniment organizat de jucătorul român care a jucat în trecut la nivel de Euroligă, se bucură de atenția și aprecierea unor nume importante din lumea baschetului. Două legende ale jocului de baschet de pe bătrânul continent au transmis un mesaj în acest sens lui Vlad Moldoveanu și tuturor celor care fac parte din ediția inaugurală a acestui camp.

Continuă lectura „Campul lui Vlad Moldoveanu a atras atenția președinților federațiilor de baschet din Rusia și Spania”

Eduard Roschnafsky a semnat cu MHP Riesen Ludwigsburg

Eduard Roschnafsky, fiul lui Bruno – fost jucător la U Cluj-Napoca, a semnat un contract pe trei ani cu MHP Riesen Ludwigsburg, echipă ce va reprezenta Germania în următoarea ediție Basketball Champions League. Născut pe 20 iunie 2003, înalt de 2.09 metri, tânărul baschetbalist cu origini românești, posesor al cetățeniei germane, evoluează la poziția 4.

Continuă lectura „Eduard Roschnafsky a semnat cu MHP Riesen Ludwigsburg”