Denis Bădălău participă cu echipa de seniori a Olimpiei Milano la un turneu din presezon la care participă alte echipe din Euroligă

Olimpia Milano a anunțat că va participa la un turneu de pregătir de la Cagliari într-o formulă ce cuprinde mai mulți jucători tineri, proveniți de la secția de juniori a celebrului club lombard. Între aceștia se numără și românul Denis Bădălău.

Continuă lectura „Denis Bădălău participă cu echipa de seniori a Olimpiei Milano la un turneu din presezon la care participă alte echipe din Euroligă”

EYBL – Trei echipe românești prezente la Superfinala U14 de la Pecs (Ungaria)

Trei echipe românești participă, în perioada 13/16 Aprilie anul curent, la Superfinala European Youth Basketball League – categoria U14 Masculin, ediția 2022/23. Competiția este destinată sportivilor născuți după 1 Ianuarie 2009 și se desfășoară la Pecs (Ungaria).

Continuă lectura „EYBL – Trei echipe românești prezente la Superfinala U14 de la Pecs (Ungaria)”

BC CSU Sibiu participă la Super Finala EYBL U15 Masculin – ediția 2022/23

În perioada 29 Martie – 1 Aprilie anul curent, la Tivat (Muntenegru) se va desfășura Super Finala European Youth Basketball League – ediția 2022/23, Regiunea Sud, la categoria U15 Masculin. Evenimentul reunește echipe din Italia, România, Muntenegru, Ungaria, Slovacia și Serbia.

Continuă lectura „BC CSU Sibiu participă la Super Finala EYBL U15 Masculin – ediția 2022/23”