Debut victorios pentru Dan Dacian în Superfinala EYBL U15

Proaspăt campioană națională la U15, Baschet Dan Dacian a debutat perfect în cadrul Superfinalei European Youth Basketball League. Singura echipă românească ce a trecut cu brio peste sezonul regulat și playoff-ul competiției continentale, Dan Dacian a trecut de University of Tartu (Estonia), cu scorul de 59-56. Evenimentul are loc la Kaarina (Finlanda).

Continuă lectura „Debut victorios pentru Dan Dacian în Superfinala EYBL U15”

Știința București va juca în semifinalele playoff-ului EYBL U16 Masculin

CSU Știința București s-a calificat în semifinalele playoff-ului EYBL U16 Masculin – ediția 2021/22, eveniment organizat la Pecs (Ungaria). Formația din capitala României a învins Balkan Botevgrad, scor 75-72, pentru a-și asigura prezența în penultimul act al competiției.

Continuă lectura „Știința București va juca în semifinalele playoff-ului EYBL U16 Masculin”

Știința și Dan Dacian au obținut câte o victorie în cursul zilei de vineri (22.04), în playoff-ul EYBL U16 de la Pecs

Știința București și Dan Dacian București au obținut câte o victorie din două partide disputate vineri (22.04), în playoff-ul European Youth Basketball League, categoria U16 Masculin – ediția 2021/22. În schimb, U-BT Cluj-Napoca a suferit două înfrângeri.

Continuă lectura „Știința și Dan Dacian au obținut câte o victorie în cursul zilei de vineri (22.04), în playoff-ul EYBL U16 de la Pecs”

EYBL – Trei echipe românești participă la playoff-ul U16 Masculin de la Pecs (Ungaria)

Știința București a fost învinsă în meciul de deschidere la playoff-ului EYBL Central Europe Region la categoria U16 masculin – ediția 2021/22. Una dintre cele trei reprezentante ale României la evenimentul organizat la Pecs (Ungaria) a cedat cu scorul de 64-83.

Continuă lectura „EYBL – Trei echipe românești participă la playoff-ul U16 Masculin de la Pecs (Ungaria)”

Trei echipe reprezintă România în playoff-ul EYBL U16

În perioada 21/24 aprilie va avea loc playoff-ul European Youth Basketball League – Central Division, categoria U16. Evenimentul ce are ca miză calificarea în Superfinala de la Riga va avea loc la Pécs (Ungaria), țara noastră fiind reprezentată de trei echipe. Este vorba despre CSU Știința Slam București, ACS Dan Dacian București și U BT Cluj-Napoca.

Continuă lectura „Trei echipe reprezintă România în playoff-ul EYBL U16”