March Madness 2024 – Un viitor contabil elimină o echipă cu mai mulți viitori jucători de baschet profesioniști

March Madness, sau turneul NCAA de baschet masculin, își respectă porecla și în 2024. Mai multe echipe cotate cu șanse la calificarea în Final Four au fost eliminate în primul tur al fazelor eliminatorii.

Continuă lectura „March Madness 2024 – Un viitor contabil elimină o echipă cu mai mulți viitori jucători de baschet profesioniști”

Denis Bădălău participă cu echipa de seniori a Olimpiei Milano la un turneu din presezon la care participă alte echipe din Euroligă

Olimpia Milano a anunțat că va participa la un turneu de pregătir de la Cagliari într-o formulă ce cuprinde mai mulți jucători tineri, proveniți de la secția de juniori a celebrului club lombard. Între aceștia se numără și românul Denis Bădălău.

Continuă lectura „Denis Bădălău participă cu echipa de seniori a Olimpiei Milano la un turneu din presezon la care participă alte echipe din Euroligă”

EYBL – Trei echipe românești prezente la Superfinala U14 de la Pecs (Ungaria)

Trei echipe românești participă, în perioada 13/16 Aprilie anul curent, la Superfinala European Youth Basketball League – categoria U14 Masculin, ediția 2022/23. Competiția este destinată sportivilor născuți după 1 Ianuarie 2009 și se desfășoară la Pecs (Ungaria).

Continuă lectura „EYBL – Trei echipe românești prezente la Superfinala U14 de la Pecs (Ungaria)”