FC Barcelona este prima echipă calificată în playoff-ul Euroligii masculine – ediția 2020/21

FC Barcelona este prima echipă calificată în playoff-ul Euroligii masculine – ediția 2020/21. Acest lucru a devenit, din punct de vedere matematic, o certitudine în urma jocurilor etapei a 29-a, în cadrul căreia catalanii au învins pe terenul marii rivale, Real Madrid.

Continuă lectura „FC Barcelona este prima echipă calificată în playoff-ul Euroligii masculine – ediția 2020/21”

Ettore Messina cere FIBA, ULEB și Euroleague Basketball să se așeze la discuții și să găsească soluții optime pentru baschetul european în vremuri de pandemie

Ettore Messina, antrenorul principal al echipei AX Olimpia Milano, una dintre cele mai de seamă personalități ale sportului cu mingea la coș în Europa și o persoană ce face parte din intelectualitatea comunității din jocul de baschet pe bătrânul continent, a decis să transmită o scrisoare deschisă către toate părțile implicate în fenomenul baschetbalistic de pe continent în contextul actual al pandemiei COVID-19.

Continuă lectura „Ettore Messina cere FIBA, ULEB și Euroleague Basketball să se așeze la discuții și să găsească soluții optime pentru baschetul european în vremuri de pandemie”