Steve Kerr a semnat un nou angajament cu Golden State Warriors. El va avea cel mai mare salariu de antrenor/sezon în NBA!

Golden State Warriors au parafat un nou acord cu antrenorul Steve Kerr, astfel încât acesta va continua să ocupe funcția de principal până la încheierea sezonului competițional 2025/26.

Continuă lectura „Steve Kerr a semnat un nou angajament cu Golden State Warriors. El va avea cel mai mare salariu de antrenor/sezon în NBA!”

EYBL U14 – Victorie zdrobitoare pentru Știința. Debutul cu dreptul pentru CSM Oradea!

Știința București a obținut cea de-a doua victorie în Grupa A contând pentru European Youth Basketball League U14. Într-un meci disputat la Budapesta (Ungaria), formația românească a surclasat pe Porsche Basketball Akademie (Germania), scor 111-41 (26-18, 27-4, 28-13, 30-6).

Continuă lectura „EYBL U14 – Victorie zdrobitoare pentru Știința. Debutul cu dreptul pentru CSM Oradea!”

Ja Morant iese în evidență, Denver câștigă pe terenul campioanei, iar Utah și Portland se impun după prelungiri

Ja Morant a înscris 49 puncte în victoria repurtată de Memphis Grizzlies pe terenul lui Houston Rockets, în cursul serii de vineri (21.10), în sezonul regulat al NBA – ediția 2022/23. Partida s-a încheiat cu scorul de 129-122.

Continuă lectura „Ja Morant iese în evidență, Denver câștigă pe terenul campioanei, iar Utah și Portland se impun după prelungiri”