EYBL U14 – Victorie zdrobitoare pentru Știința. Debutul cu dreptul pentru CSM Oradea!

Știința București a obținut cea de-a doua victorie în Grupa A contând pentru European Youth Basketball League U14. Într-un meci disputat la Budapesta (Ungaria), formația românească a surclasat pe Porsche Basketball Akademie (Germania), scor 111-41 (26-18, 27-4, 28-13, 30-6).

Continuă lectura „EYBL U14 – Victorie zdrobitoare pentru Știința. Debutul cu dreptul pentru CSM Oradea!”

Ja Morant iese în evidență, Denver câștigă pe terenul campioanei, iar Utah și Portland se impun după prelungiri

Ja Morant a înscris 49 puncte în victoria repurtată de Memphis Grizzlies pe terenul lui Houston Rockets, în cursul serii de vineri (21.10), în sezonul regulat al NBA – ediția 2022/23. Partida s-a încheiat cu scorul de 129-122.

Continuă lectura „Ja Morant iese în evidență, Denver câștigă pe terenul campioanei, iar Utah și Portland se impun după prelungiri”

Marian Drăgulescu printre giganți, pe terenul de baschet: A fost ultimul turneu Sport Arena Streetball înainte de marea finală din septembrie

Legendarul gimnast Marian Drăgulescu a fost prezent în weekend la ultimul turneu din circuitul național de baschet 3×3 Sport Arena Streetball înainte de marea finală din septembrie. Pentru trei zile, de vineri până duminică, peste 500 de jucători au evoluat în turneul disputat pe terenurile din Universitatea Politehnică București.

Continuă lectura „Marian Drăgulescu printre giganți, pe terenul de baschet: A fost ultimul turneu Sport Arena Streetball înainte de marea finală din septembrie”

Speak a jucat baschet cu copiii la Sport Arena Streetball, în turneul-record cu 700 de participanți. CSU Pitești și Știința București, campioane la Open

Turneul Sport Arena Streetball cu cel mai mare număr de participanți din ultimii opt ani s-a încheiat duminică seara cu succesul echipelor CSU Pitești și Știința București, la categoriile de elită, Open masculin, respectiv feminin. 700 de jucători au fost prezenți la eveniment, iar cântărețul Speak, mare pasionat de baschet, i-a provocat pe cei mai tineri participanți la un concurs de aruncări.

Continuă lectura „Speak a jucat baschet cu copiii la Sport Arena Streetball, în turneul-record cu 700 de participanți. CSU Pitești și Știința București, campioane la Open”