CSM Tîrgu Mureș obține o victorie categorică la prima apariție pe teren propriu în sezonul 2021/22

CSM Tîrgu Mureș a obținut o nouă victorie convingătoare în Liga 1 Masculin – ediția 2021/22. Formația antrenată de George Trif a depășit CN Aurel Vlaicu, scor 145-40, în ultimul joc al etapei a 2-a din sezonul regulat.

Continuă lectura „CSM Tîrgu Mureș obține o victorie categorică la prima apariție pe teren propriu în sezonul 2021/22”

Publicația Marca a realizat un material de prezentare a primului eveniment sportiv găzduit la Palatul Parlamentului din București

În urmă cu câteva zile, celebrul Marca a publicat un material destinat turneelor 3×3 organizate în cursul acestei luni la București, la Palatul Parlamentului. Acestea au fost organizate sub egida Federației Române de Baschet în colaborare cu Sport Arena Streetball.

Continuă lectura „Publicația Marca a realizat un material de prezentare a primului eveniment sportiv găzduit la Palatul Parlamentului din București”

SCM U Craiova elimină finalista ultimelor patru ediții ale Cupei României

Finalista ultimelor patru ediții de Cupa României, protagonistă a ultimului act în această întrecere de șase ori în ultimii opt ani, CSM CSU Oradea a fost învinsă în primul tur al întrecerii în stagiunea 2021/22. Echipa antrenată de Cristian Achim a fost eliminată de SCM U Craiova în cadrul unei duble încheiată cu scorul de 137-131.

Continuă lectura „SCM U Craiova elimină finalista ultimelor patru ediții ale Cupei României”

Victorie importantă pentru Murcia și Emi Cățe

UCAM Murcia a repurtat un succes de răsunet în deplasare. Echipa la care evoluează Emanuel Cățe pentru cel de-al 3-lea sezon consecutiv a triumfat pe terenul Valenciei Basket, una dintre echipele de top ale Ligii ACB. Meciul contând pentru etapa a 3-a din sezonul regulat al campionatului din Spania – ediția 2021/22 s-a încheiat cu scorul de 91-86.

Continuă lectura „Victorie importantă pentru Murcia și Emi Cățe”