CSO Voluntari a disputat un nou joc de pregătire

În această seară, CSO Voluntari a dat piept cu Borac Cacak, în cel de-al treilea meci de pregătire din Serbia. Ilfovenii au cedat cu scorul de 85-82, după o ultimă aruncare ratată de Vlad Moldoveanu.

Scor pe sferturi: 18-21, 28-18, 14-24, 25-19.

Moldoveanu a totalizat 30 puncte, 4 recuperări și 4 intercepții, cu 9/16 la aruncările din acțiune și 7/7 la linia de pedeapsă. Anthony Hickey și Zarko Djuric au avut câte 13 puncte, iar Devoe Joseph a contribuit cu 9. Pentru Cacak, Derryck Thornton a terminat cu 17 puncte.

Sârbii au avut 27 recuperări, față de cele 22 ale Voluntariului. Ambele formații au avut câte 12 pase decisive, iar formația ilfoveană a fost superioară la interepții (8-6) și posesii pierdute (13-17).

În această seară, din angrenajul echipei românești a lipsit Matt McCarthy.

CSO Voluntari ajunge la un bilanț de o victorie și 2 înfrângeri în turneul amical din Serbia. Pe 26 septembrie, trupa lui Sasa Ocokoljic se va duela cu KK Mega Bemax.

Foto: Răzvan Păsărică

Olimpia București și Dan Dacian la U13 Feminin, iar LPS CSȘ Satu Mare la U16 Feminin se califică în finala Turneelor Naționale de Juniori

Pe parcursul dimineții zilei de luni (14.09) s-au disputat trei partide în cadrul Turneelor Naționale de Juniori de la Ploiești. Toate au avut implicații decisive în lupta pentru calificarea în finala competițiile U13 și U16 Feminin.

Continuă lectura „Olimpia București și Dan Dacian la U13 Feminin, iar LPS CSȘ Satu Mare la U16 Feminin se califică în finala Turneelor Naționale de Juniori”

Pe scurt despre cele șase meciuri disputate miercuri (05.08) în Walt Disney Resort (video)

Campioana NBA în exercițiu, Toronto Raptors, continuă parcursul ireproșabil în Walt Disney Resort. Echipa din Canada este a 3-a care obține trei victorii la primele trei apariții oficiale. Formația pregătită de către Nick Nurse a învins Orlando Magic, scor 109-99.

Continuă lectura „Pe scurt despre cele șase meciuri disputate miercuri (05.08) în Walt Disney Resort (video)”

VIDEO. Campioana NBA în exercițiu se impune la prima apariție oficială în Walt Disney Resort

Campioana NBA a obținut un succes categoric asupra primei clasate în ierarhia la zi a Conferinței Vest. Ultimul meci al zilei a 3-a din bula amenajată în Walt Disney Resort a adus față în față pe Toronto Raptors și Los Angeles Lakers.

Continuă lectura „VIDEO. Campioana NBA în exercițiu se impune la prima apariție oficială în Walt Disney Resort”

FOTO. Stadiul lucrării de construcție la noua Sală Polivalentă din Oradea este la 50%

Compania care realizează construția noii Săli Polivalente din Oradea, Erbașu, a emis un comunicat oficial cu privire la stadiul lucrărilor la noua arenă sportivă indoor din orașul multiplei campioane a României. Proiectul a fost executat în proporție de 50%, așa cum anunță Compania Națională de Investiții la data de 31 iulie 2020.

Continuă lectura „FOTO. Stadiul lucrării de construcție la noua Sală Polivalentă din Oradea este la 50%”