MHP Riesen Ludwigsburg, marea absentă din lista participantelor Basketball Champions League 2020/21

Finalistă a Bundesligii germane 2020, MHP Riesen Ludwigsburg nu va participa în cupele europene pe parcursul sezonului 2020/21. Afișarea listei participantelor în Basketball Champions League a confirmat acest lucru după ce în urmă cu câteva săptămâni a fost anunțată lista participantelor în EuroCup.

Continuă lectura „MHP Riesen Ludwigsburg, marea absentă din lista participantelor Basketball Champions League 2020/21”

Prezentare echipe – LPS Tîrgu Mureș (U14 Masculin)

În așteptarea reluării competițiilor baschetbalistice, preconizate pentru ultimele zile ale lunii iulie anul curent, încercăm să aducem în prim plan protagoniștii acestei discipline sportive în țara noastră. În perioada următoare vom oferi informații despre cluburile care și-au asigurat dreptul de participare la turneele finale ale Campionatelor Naționale de juniori – ediția 2019/20.

Continuă lectura „Prezentare echipe – LPS Tîrgu Mureș (U14 Masculin)”

Alba Berlin a făcut un pas important spre câștigarea Bundesligii germane 2020

Alba Berlin a luat o opțiune foarte serioasă pentru câștigarea titlului de campioană a Germaniei. Echipa antrenată de către Garcia Reneses a spulberat pe MHP Riesen Ludwigsburg, scor 88-65, în prima manșă a finalei Bundesligii. Partida s-a desfășurat vineri (26.06), la Audi Dome din Munchen.

Continuă lectura „Alba Berlin a făcut un pas important spre câștigarea Bundesligii germane 2020”

Dragoș Lungu: „Matematica și fizica mă ajută foarte mult să fiu ordonat atât în viață, cât și pe teren”

Dragoș Lungu este un tânăr practicant al baschetului. Originar din Cluj-Napoca, născut pe 2 septembrie 2004, el evoluează la U-BT Cluj-Napoca încă de la începerea activității baschetbalistice, lucru consemnat în urmă cu opt ani.

Continuă lectura „Dragoș Lungu: „Matematica și fizica mă ajută foarte mult să fiu ordonat atât în viață, cât și pe teren””