Sepsi Arena găzduiește F4-ul Cupei României la baschet feminin – ediția 2022

Sepsi Arena va găzdui turneul final al Cupei României la baschet feminin – ediția 2022. Atribuirea locului de desfășurare și tragerea la sorți a confruntărilor din semifinalele competiției au fost stabilite luni (31.01), la sediul Federației Române de Baschet.

Continuă lectura „Sepsi Arena găzduiește F4-ul Cupei României la baschet feminin – ediția 2022”

Meciul dintre Arad și Satu Mare în Cupa României la baschet feminin se va disputa la Timișoara

FCC UAV Baschet Arad a anunțat că meciul cu CSM Satu Mare, contând pentru prima manșă a sferturilor de finală din Cupa României la baschet feminin – ediția 2021/22 nu se va putea disputa la Sala Victoria, din Arad. Jocul va avea loc la Timișoara.

Continuă lectura „Meciul dintre Arad și Satu Mare în Cupa României la baschet feminin se va disputa la Timișoara”

CSTBv Olimpia Brașov se califică cu un coș marcat de o jucătoare în vârstă de 16 ani, iar CSM Târgoviște se califică după ce a pierdut prima manșă pe teren propriu în Cupa României Feminin

Trei echipe și-au asigurat prezența în turul al 2-lea din Cupa României Feminin – ediția 2021/22 pe parcursul zilei de miercuri (29.09). Trei dintre cele patru confruntări desfășurate în cursul acestei zile s-au încheiat cu victoria formațiilor vizitatoare.

Continuă lectura „CSTBv Olimpia Brașov se califică cu un coș marcat de o jucătoare în vârstă de 16 ani, iar CSM Târgoviște se califică după ce a pierdut prima manșă pe teren propriu în Cupa României Feminin”