CSTBv Olimpia Brașov se califică cu un coș marcat de o jucătoare în vârstă de 16 ani, iar CSM Târgoviște se califică după ce a pierdut prima manșă pe teren propriu în Cupa României Feminin

Trei echipe și-au asigurat prezența în turul al 2-lea din Cupa României Feminin – ediția 2021/22 pe parcursul zilei de miercuri (29.09). Trei dintre cele patru confruntări desfășurate în cursul acestei zile s-au încheiat cu victoria formațiilor vizitatoare.

Continuă lectura „CSTBv Olimpia Brașov se califică cu un coș marcat de o jucătoare în vârstă de 16 ani, iar CSM Târgoviște se califică după ce a pierdut prima manșă pe teren propriu în Cupa României Feminin”

„U” Cluj-Napoca și Sepsi Sfântu Gheorghe se duelează în finala Cupei României la baschet feminin – ediția 2020/21

Universitatea Cluj-Napoca și Sepsi Sfântu Gheorghe se duelează în finala Cupei României la baschet feminin – ediția 2021. Ultimul act se dispută duminică (21.02), ora 18:00, la Satu Mare, în transmisiune directă pe FRB TV (YouTube).

Continuă lectura „„U” Cluj-Napoca și Sepsi Sfântu Gheorghe se duelează în finala Cupei României la baschet feminin – ediția 2020/21”

Final Four-ul Cupei României la baschet feminin – ediția 2021 se desfășoară în perioada 20-21 februarie, la Satu Mare

La sfârșitul acestei săptămâni, în perioada 20-21 februarie, la Satu Mare, se va desfășura turneul final al Cupei României la baschet feminin – ediția 2021. Evenimentul se desfășoară sub forma unui Final Four.

Continuă lectura „Final Four-ul Cupei României la baschet feminin – ediția 2021 se desfășoară în perioada 20-21 februarie, la Satu Mare”

Final Four-ul Cupei României Feminin 2021 se va desfășura la Satu Mare

Federația Română de Baschet a anunțat că turneul final al Cupei României la baschet feminin – ediția 2020/21 se va desfășura la Satu Mare, în organizarea CSM din localitate. Potrivit anunțului făcut de site-ul frbaschet.ro, Sepsi Sfântu Gheorghe a fost cealaltă echipă care a dorit organizarea evenimentului.

Continuă lectura „Final Four-ul Cupei României Feminin 2021 se va desfășura la Satu Mare”

Agronomia București completează lista participantelor la F4-ul Cupei României Feminin – ediția 2020/21

Federația Română de Baschet a anunțat că Agronomia București completează lista echipelor participante la turneul final al Cupei României la baschet feminin – ediția 2020/21. Decizia a fost luată miercuri (11.11), la sediul FR Baschet, unde a avut loc tragerea la sorți pentru stabilirea celei de-a 4-a participante la acest eveniment.

Continuă lectura „Agronomia București completează lista participantelor la F4-ul Cupei României Feminin – ediția 2020/21”