BC CSU Sibiu participă la Super Finala EYBL U15 Masculin – ediția 2022/23

În perioada 29 Martie – 1 Aprilie anul curent, la Tivat (Muntenegru) se va desfășura Super Finala European Youth Basketball League – ediția 2022/23, Regiunea Sud, la categoria U15 Masculin. Evenimentul reunește echipe din Italia, România, Muntenegru, Ungaria, Slovacia și Serbia.

Continuă lectura „BC CSU Sibiu participă la Super Finala EYBL U15 Masculin – ediția 2022/23”

FR Baschet demarează un parteneriat cu forul de specialitate din Israel

Federația Română de Baschet a anunțat că a ajuns la un acord cu forul omolog din Israel în ceea ce privește sprijinul acordat antrenorilor de baschet români de perspectivă. Astfel, reputatul antrenor Pini Gershon va susține o serie de cursuri în perioada 24-26 Martie anul curent.

Continuă lectura „FR Baschet demarează un parteneriat cu forul de specialitate din Israel”

Festivalul de babybaschet, minibaschet și U12 se desfășoară și în 2023 pe litoral

Baza sportivă BTT Costinești va fi din nou gazda competițiilor Sportive Naționale de babybaschet, minibaschet și U12 – ediția 2023. Cel mai mare festival de baschet pentru copii din România se va desfășura în acest an în perioada 18 Iunie – 4 Iulie.

Continuă lectura „Festivalul de babybaschet, minibaschet și U12 se desfășoară și în 2023 pe litoral”

CN U14 Feminin – Rookies Oradea este noua campioană a României

Rookies Oradea este noua campioană națională a României la categoria U14 Feminin. Formația antrenată de către Attila Veres a învins pentru a 2-a oară la turneul final pe CSȘ Alexandria, campioana din sezonul precedent la generația 2009. Ultimul act, desfășurat duminică (05.03), tocmai la Alexandria, s-a încheiat cu scorul de 88-56.

Continuă lectura „CN U14 Feminin – Rookies Oradea este noua campioană a României”

CSM Petrolul Ploiești continuă sezonul perfect la categoria U14 Masculin. S-a calificat la superfinala EYBL

CSM Petrolul Ploiești s-a calificat la superfinala EYBL U14 Masculin – ediția 2022/23. Campioana României la generația 2009, în ultimele două ediții desfășurate, a avut un bilanț general de 8-0 în Grupa B.

Continuă lectura „CSM Petrolul Ploiești continuă sezonul perfect la categoria U14 Masculin. S-a calificat la superfinala EYBL”