Tudor Șomăcescu: „Sper să joc cât mai mult și să demonstrez ceea ce pot pe teren”

Tudor Șomăcescu este unul dintre cei mai de perspectivă tineri practicanți ai jocului de baschet din România. El s-a născut în anul 2005, dar a debutat deja la nivel de seniori, acolo unde a întregistrat apariții și în partide oficiale. În prezent este legitimat la U-BT Cluj-Napoca.

Continuă lectura „Tudor Șomăcescu: „Sper să joc cât mai mult și să demonstrez ceea ce pot pe teren””

Echipa U18 a U BT Cluj-Napoca și-a aflat programul din preliminariile Euroligii

Clujul va participa în cea mai puternică competiție destinată juniorilor din Europa.

Echipa U18 a U BT va evolua, în perioada 19-21 februarie 2021, în turneul preliminar al Euroleague Basketball Adidas Next Generation Tournament.  Conduși de Milorad Perovic și Horia Pascu, ardelenii au fost repartizați în Grupa A, alături de puternicele academii ale cluburilor Steaua Roșie Belgrad, Partizan Belgrad și Maccabi Tel Aviv.

Conform site-ului oficial al echipei, programul tinerilor baschetbaliști va fi următorul:

Vineri, 19 februarie 2021

Steaua Roșie Belgrad vs. U BT Cluj-Napoca (ora 10:00)

U BT Cluj-Napoa vs. Partizan Belgrad (ora 20:00)

Sâmbătă, 20 februarie 2021

Maccabi Tel Aviv vs. U BT Cluj-Napoca (ora 14:00)

Confruntările care vor stabili ierarhia finală a turneului vor avea loc duminică, 21 februarie. Totodată, în cadrul întrecerii se vor desfășura și concursuri de slam-dunk sau trei puncte. Evenimentul este programat la Arena FMP, notează u-bt.basketball.

CSȘ Sfântu Gheorghe a înscris cinci echipe în competițiile de juniori pentru sezonul 2020/21

CSȘ Sfântu Gheorghe a anunțat înscrierea a cinci echipe în competițiile juvenile naționale pentru sezonul competițional 2020/21. Covăsnenii vor avea echipe atât în Campionatele Naționale masculine, cât și în cele feminine.

Continuă lectura „CSȘ Sfântu Gheorghe a înscris cinci echipe în competițiile de juniori pentru sezonul 2020/21”

Campionatele Naționale de Juniori – ediția 2020/21: Perioada de înscriere s-a încheiat duminică (15.11)

Data limită pentru înscrierea în Campionatele Naționale de Juniori – ediția 2020/21 s-a încheiat duminică (15.11). Cluburile care intenționează să participe în noua ediție de campionat la diferitele categorii de vârstă au transmis cererea de înscriere către Federația Română de Baschet.

Continuă lectura „Campionatele Naționale de Juniori – ediția 2020/21: Perioada de înscriere s-a încheiat duminică (15.11)”