Adunarea Generală de Alegeri 2021 – Rezultatele votului pentru funcția de președinte al Federației Române de Baschet

Federația Română de Baschet a anunțat pe contul oficial de Facebook, rezultatele oficiale ale Adunării Generale de Alegeri, desfășurate în cursul zilei de marți (03.08), la Arena de Baschet din capitală.

Continuă lectura „Adunarea Generală de Alegeri 2021 – Rezultatele votului pentru funcția de președinte al Federației Române de Baschet”

Actualizare. Surse. Carmen Tocală este noul președinte al Federației Române de Baschet

Carmen Tocală revine în funcția de președinte al Federației Române de Baschet. Mai multe surse susțin că domnia sa a obținut cele mai multe voturi în cadrul Adunării Generale de Alegeri, desfășurată marți (03.08), la Arena de Baschet din capitală.

Continuă lectura „Actualizare. Surse. Carmen Tocală este noul președinte al Federației Române de Baschet”

Dragoș Lungu, unul dintre cei mai talentați jucători ai generației 2004, pleacă în Australia

U-BT Cluj-Napoca a anunțat că Dragoș Lungu va pleca în Australia. Jucătorul născut în anul 2004 a ajutat gruparea de pe Someș să cucerească titlul U18 masculin – ediția 2020/21, la turneul final de la Oradea. De altfel, el a fost desemnat MVP al acelui eveniment.

Continuă lectura „Dragoș Lungu, unul dintre cei mai talentați jucători ai generației 2004, pleacă în Australia”

Miercuri (29.07) s-a desfășurat workshop-ul Play Smart by Sloop, parte din Real Betis Baloncesto Camp 2021

Miecuri (28.07), s-a desfășurat workshop-ul intitular Play Smart by Sloop, eveniment ce face parte din Real Betis Baloncesto Camp – ediția a 2-a. Campul și implicit worshop-ul se desfășoară la Sala Sporturilor Gabriela Szabo, din Voluntari.

Continuă lectura „Miercuri (29.07) s-a desfășurat workshop-ul Play Smart by Sloop, parte din Real Betis Baloncesto Camp 2021”