Miercuri (28.02) demarează turneele finale ale Campionatelor Naționale U15 Masculin și Feminin – ediția 2023/24

În perioada 28 Februarie – 3 Martie 2024 se desfășoară turneele finale ale Campionatelor Naționale U15 Masculin și Feminin – ediția 2023/24. Competițiile sunt destinate sportivilor născuți după data de 1 Ianuarie 2009.

Continuă lectura „Miercuri (28.02) demarează turneele finale ale Campionatelor Naționale U15 Masculin și Feminin – ediția 2023/24”

Denis Bădălău participă cu echipa de seniori a Olimpiei Milano la un turneu din presezon la care participă alte echipe din Euroligă

Olimpia Milano a anunțat că va participa la un turneu de pregătir de la Cagliari într-o formulă ce cuprinde mai mulți jucători tineri, proveniți de la secția de juniori a celebrului club lombard. Între aceștia se numără și românul Denis Bădălău.

Continuă lectura „Denis Bădălău participă cu echipa de seniori a Olimpiei Milano la un turneu din presezon la care participă alte echipe din Euroligă”

Radu Tudor Nica activează la juniorii lui ZZ Leiden, campioana Olandei și deținătoarea BNXT League

Radu Tudor Nica evoluează pentru ZZ Leiden, una dintre cele mai performante echipe de baschet din Olanda în ultimii ani. Născut în anul 2008, înalt de 1.84 metri, jucător de poziția 2, acesta sosește de la Shooting Stars Buftea.

Continuă lectura „Radu Tudor Nica activează la juniorii lui ZZ Leiden, campioana Olandei și deținătoarea BNXT League”