Real Betis Baloncesto Camp by IG Hoops – ediția a 3-a s-a încheiat

Real Betis Baloncesto Camp – ediția a 3-a s-a încheiat. Evenimentul s-a desfășurat pe parcursul săptămânii precedente, mai exact între 25-30 Iulie 2022, la Sala Sporturilor Gabriela Szabo din Voluntari, fiind organizat pentru a 2-a oară consecutiv în localitatea din Ilfov, după ce în anul 2020 el a fost găzduit la Sala Transilvania din Sibiu.

Continuă lectura „Real Betis Baloncesto Camp by IG Hoops – ediția a 3-a s-a încheiat”

Stagiul internațional de perfecționare a antrenorilor de juniori va avea loc la Ploiești între 5-7 August 2022

În perioada 5-7 August anul curent, la Ploiești, cu ocazia Campionatului European U18 Masculin Divizia B – ediția 2022, se va desfășura Stagiul Internațional de perfecționare al antrenorilor de juniori. Evenimentul este organizat de Colegiul Central al Antrenorilor din cadrul Federației Române de Baschet.

Continuă lectura „Stagiul internațional de perfecționare a antrenorilor de juniori va avea loc la Ploiești între 5-7 August 2022”

Gheparzii au organizat un nou camp, de această dată în localitatea natală a lui Marcel Țenter

Gheparzii, proiectul coordonat de către Marcel Țenter – unul dintre cei mai reputați antrenori de baschet din România – au organizat un prim camp de vară la Satu Mare. Acesta s-a desfășurat în perioada 26 iunie – 2 iulie anul curent.

Continuă lectura „Gheparzii au organizat un nou camp, de această dată în localitatea natală a lui Marcel Țenter”

U-BT Cluj-Napoca și Dan Dacian București au triumfat în CN U12 Masculin și Feminin – ediția 2022

U-BT Cluj-Napoca la masculin, respectiv Dan Dacian București la feminin sunt campioane naționale U12 – ediția 2022. Ambele au triumfat în cadrul evenimentului organizat în perioada 27 iunie – 2 iulie anul curent, la Costinești.

Continuă lectura „U-BT Cluj-Napoca și Dan Dacian București au triumfat în CN U12 Masculin și Feminin – ediția 2022”

Excelență în educație, performanță în sport – Laguna Sharks organizează un trial pentru tinerii născuți între 2005 și 2009

BC Laguna București a obținut promovarea în Liga Națională de baschet masculin la capătul primului sezon din istorie la nivel de seniori. Un rezultat de excepție din toate punctele de vedere.

Continuă lectura „Excelență în educație, performanță în sport – Laguna Sharks organizează un trial pentru tinerii născuți între 2005 și 2009”