Cel mai de succes tandem de frați din istoria baschetului internațional și-a anunțat retragerea din echipa națională a Spaniei

Pau Gasol și Marc Gasol au anunțat, la scurt timp după eliminarea Spaniei în sferturile de finală ale Jocurilor Olimpice de vară de la Tokyo, că se retrag din echipa națională. Astfel, se încheie cel mai important capitol din istoria echipei naționale a Spaniei.

Continuă lectura „Cel mai de succes tandem de frați din istoria baschetului internațional și-a anunțat retragerea din echipa națională a Spaniei”

Luis Scola se retrage după ce a participat la cinci ediții ale Jocurilor Olimpice. El a fost aplaudat de cei prezenți în Saitama Super Arena!

Luis Scola a fost ovaționat de toți cei prezenți la meciul pierdut de Argentina în sferturile de finală ale concursului de baschet de la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Legenda baschetului internațional, ajunsă la vârsta de 41 ani, a fost retrasă pe bancă în ultimul minut al partidei disputate în compania Australiei, moment în care participanții la meci (din păcate a lipsit publicul) l-au aplaudat îndelung pe fostul campion olimpic.

Continuă lectura „Luis Scola se retrage după ce a participat la cinci ediții ale Jocurilor Olimpice. El a fost aplaudat de cei prezenți în Saitama Super Arena!”

Australia se califică în semifinalele competiției de baschet masculin la Jocurile Olimpice pentru a 5-a oară. Luis Scola iese din scenă în aplauzele celor prezenți la Saitama Super Arena!

Australia s-a calificat în semifinalele competiției de baschet masculin la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Naționala de la Antipozi a depășit Argentina, scor 97-59. Acesta a fost, foarte probabil, ultimul meci de baschet jucat de către Luis Scola!

Continuă lectura „Australia se califică în semifinalele competiției de baschet masculin la Jocurile Olimpice pentru a 5-a oară. Luis Scola iese din scenă în aplauzele celor prezenți la Saitama Super Arena!”

Team USA avansează în semifinalele Jocurilor Olimpice de la Tokyo după o prestație colectivă impresionantă în confruntarea cu Spania

Statele Unite ale Americii au învins Spania, scor 95-81, în cea mai așteptată confruntare din sferturile de finală ale concursului de baschet masculin de la Jocurile Olimpice. Partida de la Saitama Super Arena s-a desfășurat în dimineața zilei de marți (03.08).

Continuă lectura „Team USA avansează în semifinalele Jocurilor Olimpice de la Tokyo după o prestație colectivă impresionantă în confruntarea cu Spania”