Karel Guzman, principalul remarcat al Cubei în confruntarea cu Republica Dominicană

Karel Kuzman, extrema lui U-BT Cluj-Napoca, a fost cel mai bun jucător al naționalei Cubei în partida cu Republica Dominicană, disputată pe 30 noiembrie, contând pentru Grupa C din calificările FIBA AmeriCup 2022. Rezultatul final al partidei desfășurate la Punta Cana a fost de 96-60.

Continuă lectura „Karel Guzman, principalul remarcat al Cubei în confruntarea cu Republica Dominicană”

Andrew Bogut și Axel Hervelle și-au anunțat retragerea din baschet

Luna decembrie 2020 demarează în baschetul internațional cu două retrageri. Australianul Andrew Bogut și belgianul Axel Hervelle au anunțat că renunță la activitatea de sportivi profesioniști. Ambii au fost lideri și căpitani ai echipelor naționale din care au făcut parte pe perioade îndelungate.

Continuă lectura „Andrew Bogut și Axel Hervelle și-au anunțat retragerea din baschet”

EuroBasket 2022 – Alte patru echipe și-au asigurat prezența la turneul final

Alte patru echipe și-au asigurat calificarea la FIBA EuroBasket 2022. Astfel, numărul țărilor ce și-au asigurat prezența la turneul final în plan sportiv a urcat la 7, iar alături de cele patru gazde ne apropiem de jumătate din numărul de 24 locuri disponibile.

Continuă lectura „EuroBasket 2022 – Alte patru echipe și-au asigurat prezența la turneul final”

Israel învinge Polonia și se califică la EuroBasket 2022

Israel și Polonia au oferit o confruntare atractivă în primul meci al rundei a 4-a din Grupa A, la Valencia, în campania de calificare la Campionatul European de baschet masculin – ediția 2022. Meciul, transmis în direct pe livebasketball.tv, s-a încheiat cu scorul de 78-72, în favoarea Israelului.

Continuă lectura „Israel învinge Polonia și se califică la EuroBasket 2022”