DigiSport continuă transmisiunile din baschetul românesc și în sezonul 2020/21

DigiSport rămâne partenerul Federației Române de Baschet pentru sezonul competițional 2020/21 în ceea ce privește competițiile masculine – Liga Națională și Cupa României. Amintitul post TV de sport va oferi transmisiuni în direct din amintitele competiții în noua stagiune competițională.

Continuă lectura „DigiSport continuă transmisiunile din baschetul românesc și în sezonul 2020/21”

Cupa României Masculin – ediția 2020/21: CSM Miercurea Ciuc a fost repartizată în Grupa B

CSM Miercurea Ciuc a fost repartizată în Grupa B a Cupei României la baschet masculin – ediția 2020/21. Formația harghiteană a fost repartizată în această grupă prin tragere la sorți, luni (28.09), după ce U-BT Cluj-Napoca nu s-a calificat în grupele Basketball Champions League, fiind astfel înscrisă în postură de cap de serie în Grupa A a Cupei României.

Continuă lectura „Cupa României Masculin – ediția 2020/21: CSM Miercurea Ciuc a fost repartizată în Grupa B”

Cupa României Feminin și Liga Națională Feminin – ediția 2020/21: Sistem competițional și componența grupelor

Sezonul competițional 2020/21 va cuprinde 11 echipe în Liga Națională de baschet feminin și 7 echipe în Cupa României la baschet feminin. Aruncăm o privire asupra sistemului competițional adoptat pentru cele două competiții.

Continuă lectura „Cupa României Feminin și Liga Națională Feminin – ediția 2020/21: Sistem competițional și componența grupelor”

Cupa României Masculin – ediția 2020/21 – 13 echipe înscrise: Sistem competițional și componența grupelor!

Sezonul competițional 2020/21 demarează pe 17 octombrie anul curent. Cupa României la baschet masculin – ediția 2020/21 reunește la start 13 echipe. Acestea vor fi repartizate în trei grupe, în funcție de clasamentul sezonului competițional 2019/20.

Continuă lectura „Cupa României Masculin – ediția 2020/21 – 13 echipe înscrise: Sistem competițional și componența grupelor!”

Interviu cu Horia Păun, președintele FR Baschet, referitor la situația actuală în baschetul românesc

Pe parcursul ultimelor zile, site-ul nostru a relatat informații cu privire la reluarea competițiilor baschetbalistice la distanță de aproape șase luni de la sistarea acestora din cauza pandemiei COVID-19. Totodată, în spațiul online, au apărut numeroase informații cu privire la situația actuală în baschetul românesc, de nivel juvenil, feminin și masculin.

Continuă lectura „Interviu cu Horia Păun, președintele FR Baschet, referitor la situația actuală în baschetul românesc”

Sistemul de desfășurare al Cupei României la baschet masculin – ediția 2020/21

Sezonul competițional 2020/21 ar putea demara în România pe parcursul lunii octombrie anul curent. Cupa României la baschet masculin este prima competiție de nivel seniori pe care iubitorii jocului cu mingea la coș din țara noastră o vor putea urmări (de la TV sau online).

Continuă lectura „Sistemul de desfășurare al Cupei României la baschet masculin – ediția 2020/21”