Adunarea Generală de Alegeri a Federației Române de Baschet a fost convocată pentru data de 3 august 2021

Joi (24.06), la Arena de Baschet din București, s-a desfășurat Adunarea Generală ordinară. În cadrul acesteia s-a stabilit data la care se va reuni Adunarea Generală de Alegeri pentru funcțiile de președinte, vicepreședinți și membri ai Consiliului Director din cadrul forului ce guvernează jocul de baschet pe teritoriul României.

Continuă lectura „Adunarea Generală de Alegeri a Federației Române de Baschet a fost convocată pentru data de 3 august 2021”

Ousmane Barro a cucerit Cupa României pentru a treia oară în carieră

Fără punct marcat în primul sfert, CSO Voluntari părea victimă sigură în finala Cupei României – ediția 2020/21. Echipa antrenată de Sasa Ocokoljic a reușit, însă, trei sferturi de excepție împotriva lui CSM Oradea, ultima campioană a României. Voluntariul a marcat 72 puncte în 30 minute și a cucerit trofeul pentru prima dată în istorie. Scorul final al meciului disputat în această seară la BT Arena a fost 65-72.

Continuă lectura „Ousmane Barro a cucerit Cupa României pentru a treia oară în carieră”

Dragoș Diculescu, primul jucător care depășește borna 30 la puncte marcate într-un meci din Cupa României – ediția 2020/21

Dragoș Diculescu este primul jucător care a depășit borna 30 la puncte marcate într-un meci din actuala ediție a Cupei României. El a ajutat pe SCM U Craiova să revină în semifinala cu CSO Voluntari, pierdută în cele din urmă cu scorul de 80-81.

Continuă lectura „Dragoș Diculescu, primul jucător care depășește borna 30 la puncte marcate într-un meci din Cupa României – ediția 2020/21”

CSO Voluntari se califică în finala Cupei României pentru prima dată în istorie

CSO Voluntari s-a calificat pentru prima dată în istorie în finala Cupei României la baschet masculin. Echipa de lângă capitală a depășit pe SCM U Craiova în prima semifinală a turneului găzduit la BT Arena din Cluj-Napoca. Rezultatul final al partidei a fost de .

Continuă lectura „CSO Voluntari se califică în finala Cupei României pentru prima dată în istorie”

Trei debuturi în baschetul românesc consemnate în ziua de deschidere ale F8-ului de cupă de la Cluj-Napoca

Derby-ul Ardealului, consemnat în sferturile de finală ale Cupei României la baschet masculin – ediția 2020/21, a consemnat debutul absolut în sportul cu mingea la coș din țara noastră pentru trei baschetbaliști nord-americani. Este vorba despre americanii Marquis Wright (Cluj) și Blake Reynolds (Sibiu), respectiv canadianul Xavier Rathan-Mayes (Sibiu).

Continuă lectura „Trei debuturi în baschetul românesc consemnate în ziua de deschidere ale F8-ului de cupă de la Cluj-Napoca”

Ștefan Grasu la cea mai bună prestație stagională într-un meci de calificare, în compania unui adversar valoros și în condițiile în care echipa sa a alergat după rezultat

Ștefan Grasu a stabilit recorduri personale stagionale în sferturile de finală ale Cupei României. Fiul celebrilor atleți Nicoleta și Costel Grasu a contribuit la victoria lui U-BT Cluj-Napoca asupra celor de la BC CSU Sibiu.

Continuă lectura „Ștefan Grasu la cea mai bună prestație stagională într-un meci de calificare, în compania unui adversar valoros și în condițiile în care echipa sa a alergat după rezultat”