Cupa României Masculin – CSO Voluntari la primul turneu final. Cinci echipe la cel de-al 3-lea F8 din tot atâtea astfel de ediții!

Cupa României la baschet masculin – ediția 2020/21 este a 3-a din istorie care își va desemna câștigătoarea în cadrul unui turneu final de opt echipe. Așadar, formația care va ridica trofeul trebuie să câștige trei meciuri.

Continuă lectura „Cupa României Masculin – CSO Voluntari la primul turneu final. Cinci echipe la cel de-al 3-lea F8 din tot atâtea astfel de ediții!”

Florin Nini vorbește despre parcursul lui CSM Galați în turneul de Cupa României Masculin de la București

CSM Galați a participat în formulă redusă la turneul de calificare al Cupei României Masculin – ediția 2020/21, Grupa A, de la București. Formația antrenată de către Florin Nini pornea cu ultima șansă la acest eveniment, dar a lăsat o impresie solidă, mizând pe o rotație scurtă, dar a oferit o replică bună în fiecare din cele trei partide disputate, chiar dacă rezultatul final a fost favorabil oponentului de fiecare dată.

Continuă lectura „Florin Nini vorbește despre parcursul lui CSM Galați în turneul de Cupa României Masculin de la București”

CSM Târgu Jiu a fost echipa cu cei mai puțini jucători disponibili la turneul de calificare din Cupa României

CSM Târgu Jiu a fost echipa cea mai afectată de situația actuală în cadrul fazei preliminare a Cupei României Masculin. Echipa gorjeană a beneficiat de serviciile a doar șapte jucători în cadrul evenimentului disputat săptămâna trecută la Sibiu.

Continuă lectura „CSM Târgu Jiu a fost echipa cu cei mai puțini jucători disponibili la turneul de calificare din Cupa României”

BC Athletic Constanța – Un exemplu de „așa da”

Baschet Club Athletic Constanța este una dintre echipele cel mai recent apărute în baschetul românesc. Provine dintr-o zonă în care jocul de baschet se bucură de popularitate, acolo unde în trecut a existat o echipă care a evoluat cu destul succes în primul eșalon al României. De asemenea, este localitatea în care s-a născut și format Antonio Alexe, unul dintre cei mai mari jucători de baschet din istoria țării noastre.

Continuă lectura „BC Athletic Constanța – Un exemplu de „așa da””

BCM U FC Argeș Pitești a fost una dintre echipele afectate de COVID-19 în faza de calificare a Cupei României

BCM U FC Argeș Pitești a fost protagonista unei reveniri spectaculoase în ultimul meci al fazei de calificare în Cupa României Masculin – ediția 2020/21. Alb-violeții au învins CSM Galați, scor 92-87, în cursul serii de vineri (13.11), la Arena de Baschet din capitală.

Continuă lectura „BCM U FC Argeș Pitești a fost una dintre echipele afectate de COVID-19 în faza de calificare a Cupei României”

Liderii fazei de calificare în Cupa României la baschet masculin – ediția 2020/21

Monyea Pratt, de la SCM U Craiova, a fost cel mai productiv jucător al fazei de calificare în Cupa României la baschet masculin – ediția 2020/21. Americanul și-a ajutat echipa să obțină patru victorii din tot atâtea partide disputate și implicit să obțină calificarea la turneul final.

Continuă lectura „Liderii fazei de calificare în Cupa României la baschet masculin – ediția 2020/21”

Cupa României Masculin – Cele opt echipe calificate la turneul final

Cele opt echipe calificate la turneul final al Cupei României Masculin – ediția 2020/21 s-au stabilit în cadrul turneelor de calificare desfășurate la Oradea, București și Sibiu, în perioada 8-13 noiembrie anul curent. În urma celor consemnate, Dinamo Știința București – echipă ce a evoluat la Final 4-ul competiției în precedentele două ediții, a ratat accesul la evenimentul programat a se desfășura în luna martie 2021. De notat că la ediția actuală turneul final va fi de forma Final 8.

Continuă lectura „Cupa României Masculin – Cele opt echipe calificate la turneul final”

BCM U FC Argeș Pitești revine de la -22 și se califică la turneul final al Cupei României – ediția 2020/21

BCM U FC Argeș Pitești a revenit de la un deficit de 22 puncte pentru a se impune cu scorul de 92-87, în ultimul meci din faza de calificare a Cupei României la baschet masculin – ediția 2020/21. Echipa antrenată de Tudor Costescu a depășit pe CSM Galați.

Continuă lectura „BCM U FC Argeș Pitești revine de la -22 și se califică la turneul final al Cupei României – ediția 2020/21”

CSM CSU Oradea învinge Steaua București. Militarii au refuzat să atace la ultima acțiune, având asigurată calificarea la F8!

CSM CSU Oradea a învins Steaua București, scor 86-83, în ultimul meci al celui mai lung turneu preliminar din Cupa României la baschet masculin – ediția 2020/21. Partida de la Arena Antonio Alexe a avut un final de meci puțin înțeles de numeroșii suporteri ai baschetului.

Continuă lectura „CSM CSU Oradea învinge Steaua București. Militarii au refuzat să atace la ultima acțiune, având asigurată calificarea la F8!”

U-BT Cluj-Napoca obține a 3-a victorie în Cupa României – ediția 2020/21

Deținătoarea Cupei României a câștigat cel de-al 3-lea meci susținut în cadrul turneului preliminar contând pentru ediția 2020/21 a acestei competiții, de la București. U-BT Cluj-Napoca a revenit de la -12 pentru a se impune în duelul cu Dinamo Știința București, scor 83-81.

Continuă lectura „U-BT Cluj-Napoca obține a 3-a victorie în Cupa României – ediția 2020/21”