Naismith Memorial Hall of Fame – Promoția 2021 se desfășoară la finele acestei săptămâni

La sfârșitul acestei săptămâni, adică în perioada 10-11 septembrie 2021, va avea loc o nouă ceremonia organizată de Naismith Memorial Hall of Fame. Nu mai puțin de 16 personalități ale baschetului mondial vor intra în cea mai importantă galerie a personalităților care au marcat istoria jocului cu mingea la coș.

Continuă lectura „Naismith Memorial Hall of Fame – Promoția 2021 se desfășoară la finele acestei săptămâni”

LaMarcus Aldridge revine pe terenul de baschet. DeAndre Jordan se alătură lui Lakers, iar Juancho Hernangomez lui Celtics!

LaMarcus Aldridge revine pe teren. La distanță de cinci luni după ce a anunțat că renunță la cariera de jucător profesionist din cauza unor probleme cardiace, Aldridge a anunțat că este apt să revină pe terenul de baschet.

Continuă lectura „LaMarcus Aldridge revine pe terenul de baschet. DeAndre Jordan se alătură lui Lakers, iar Juancho Hernangomez lui Celtics!”

Clint Capela își leagă viitorul de Atlanta Hawks

Clint Capela a parafat un nou acord cu Atlanta Hawks. Părțile vor colabora până în vara anului 2025. Pivotul cu cetățenie elvețiană avea contract cu valabilitate până în 2023, însă conducerea finalistei Conferinței Est din sezonul precedent în NBA a insistat pentru a semna un angajament pe durată mai lungă.

Continuă lectura „Clint Capela își leagă viitorul de Atlanta Hawks”

New York și San Francisco implementează legi prin intermediul cărora accesul în sălile în care se joacă baschet va fi permis numai vaccinaților

New York City și San Francisco sunt primele metropole din Statele Unite ale Americii care implementează reguli stricte prin care se încurajează vaccinarea în masă împotriva COVID-19. Noile legi intră în vigoare din 13 septembrie în New York, respectiv 13 octombrie în San Francisco.

Continuă lectura „New York și San Francisco implementează legi prin intermediul cărora accesul în sălile în care se joacă baschet va fi permis numai vaccinaților”

Rajon Rondo este aproape de o revenire la Los Angeles Lakers

Rajon Rondo este foarte aproape să revină la echipa alături de care a câștigat al 2-lea trofeu NBA din carieră (performanță reușită în bula din Walt Disney Resort în vara anului 2020). Experimentatul fundaș a ajuns la un acord cu Memphis Grizzlies pentru rezilierea contractului în baza căruia a ajuns la această grupare în urmă cu câteva săptămâni și a devenit agent liber.

Continuă lectura „Rajon Rondo este aproape de o revenire la Los Angeles Lakers”

NBA a anunțat că arbitrii trebuie să fie vaccinați anti COVID-19 la startul sezonului 2021/22

NBA a informat arbitrii că trebuie să fie vaccinați cu schema completă la startul presezonului. Liga nord-americană dorește să protejeze participanții la competiție, astfel încât a transmis cavalerilor fluierului, cu mai bine de o lună înaintea primelor partide de pregătire că vor putea să-și desfășoare activitatea numai dacă se vaccinează anti COVID-19.

Continuă lectura „NBA a anunțat că arbitrii trebuie să fie vaccinați anti COVID-19 la startul sezonului 2021/22”