NBA implementează un turneu pentru a oferi miză suplimentară meciurilor din sezonul regulat

NBA Cup este noua inovație implementată de conducerea ligii profesioniste nord-americane de baschet masculin. Această întrecere va fi implementată începând din sezonul competițional 2023/24 cu scopul de a oferi meciuri atractive publicului și miză sportivilor, dincolo de bilanțul pe baza căruia se stabilește tabloul pentru playoff-ul NBA.

Continuă lectura „NBA implementează un turneu pentru a oferi miză suplimentară meciurilor din sezonul regulat”

Anthony Edwards va semna un nou angajament cu Minnesota Timberwolves. El ar putea să încaseze 260 milioane dolari!

Anthony Edwards a ajuns la un acord cu Minnesota Timberewolves referitor la continuarea colaborării. Noul parteneriat se va întinde pe parcursul a cinci sezoane, iar valoarea totală a contractului ar putea să ajungă la 260 milioane dolari.

Continuă lectura „Anthony Edwards va semna un nou angajament cu Minnesota Timberwolves. El ar putea să încaseze 260 milioane dolari!”

Draymond Green continuă alături de Golden State Warriors. Părțile vor semna un contract pe patru ani în valoare de 100 milioane dolari!

Draymond Green a ajuns la un acord cu Golden State Warriors. Părțile au convenit asupra unui contract pe patru ani în valoare totală de 100 milioane dolari. Confirmarea este încă așteptată.

Continuă lectura „Draymond Green continuă alături de Golden State Warriors. Părțile vor semna un contract pe patru ani în valoare de 100 milioane dolari!”

Boston Celtics renunță la Marcus Smart pentru Kristaps Porzingis

Boston Celtics au perfectat o schimb de jucători important în perspectiva sezonului competițional următor. Verzii au decis să renunțe la Marcus Smart, cel mai vechi component din rotația de bază și căpitanul echipei, în schimb, primindu-l pe Kristaps Porzingis. În afacere au fost implicate Washington Wizards și Memphis Grizzlies.

Continuă lectura „Boston Celtics renunță la Marcus Smart pentru Kristaps Porzingis”