Andrew Bogut și Axel Hervelle și-au anunțat retragerea din baschet

Luna decembrie 2020 demarează în baschetul internațional cu două retrageri. Australianul Andrew Bogut și belgianul Axel Hervelle au anunțat că renunță la activitatea de sportivi profesioniști. Ambii au fost lideri și căpitani ai echipelor naționale din care au făcut parte pe perioade îndelungate.

Continuă lectura „Andrew Bogut și Axel Hervelle și-au anunțat retragerea din baschet”

Trevor Ariza este jucătorul cu cele mai multe transferuri din istoria NBA

Trevor Ariza tocmai a devenit jucătorul transferat de cele mai multe ori în istoria NBA. El a fost transferat de zece ori de la startul carierei profesioniste. Pe parcursul ultimelor săptămâni a fost transferat de trei ori: de la Portland la Houston, apoi la Detroit, iar în cele din urmă a ajuns la Oklahoma City.

Continuă lectura „Trevor Ariza este jucătorul cu cele mai multe transferuri din istoria NBA”

Sindicatul jucătorilor a trimis o delegație la Vatican pentru întâlnirea solicitată de Papa Francisc

Mai mulți jucători din NBA participă în cursul zilei de luni (23.11) la o audiență privată cu Papa Francisc, la Vatican. Subiectul discuției este lupta împotriva nedreptății sociale, în care jucătorii din NBA s-au declarat parte activă cel puțin pentru Statele Unite ale Americii.

Continuă lectura „Sindicatul jucătorilor a trimis o delegație la Vatican pentru întâlnirea solicitată de Papa Francisc”

Donovan Mitchell continuă alături de Utah Jazz

Donovan Mitchell, unul dintre cei mai promițători tineri jucători cu statut de lider în propria echipă, a ajuns la un acord cu Utah Jazz pentru un nou contract pe termen lung. Părțile au bătut palma asupra unui angajament pe cinci sezoane în valoare totală de 195 milioane dolari. Noul contract intră în vigoare din sezonul 2021/22.

Continuă lectura „Donovan Mitchell continuă alături de Utah Jazz”

OKC Thunder au 17 opțiuni în primul tur al NBA Draft între 2020 și 2026

Oklahoma City Thunder este o echipă care își cunoaște statutul în NBA. Liga profesionistă de baschet nord-american are un set de reguli extrem de complex, conceput în așa fel încât fiecare dintre cele 30 echipe angrenate în competiție să aibă șanse reale, pe baza regulamentului, de a lupta pentru supremație.

Continuă lectura „OKC Thunder au 17 opțiuni în primul tur al NBA Draft între 2020 și 2026”