Eugen Ilie este noul antrenor al celor de la Steaua București

În vârstă de 44 ani, Eugen Ilie este noul antrenor principal al celor de la Steaua București. Formația din Capitală ocupă locul 10 al clasamentului, având un bilanț de 4 victorii și 6 înfrângeri.

„Rusu” sosește de la SCM U Craiova, formație la care a ocupat funcția de antrenor asistent. El a ghidat-o ultima dată, ca principal, pe CSM Galați. Colaborarea cu echipa de pa Dunăre s-a întins pe parcursul sezonului 2019/20, fiind antrenor principal. A obținut 13 victorii și 6 înfrângeri, situându-se pe locul 4 în Grupa Galbenă la momentul suspendării campionatului. De asemenea, a avansat în turul al 2-lea al Cupei României.

Fost jucător de baschet la nivelul primului eșalon din România, Eugen Ilie și-a început activitatea de antrenor la CS Otopeni. Ulterior a activat în Asia. La întoarcerea în țară, Eugen Ilie a ghidat echipe precum CSM Ploiești, CSU Știința București, Dinamo București, CSO Voluntari, respectiv CSM Galați. La toate aceste echipe a activat din postura de antrenor principal.

foto: Ionuț Greere

Javon Masters vorbește despre turneul de la Oradea, starea sa actuală și al 2-lea său sezon în România

Javon Masters a disputat primele sale meciuri în anul calendaristic 2021 în cadrul turneului de Liga Națională găzduit în cursul acestei săptămâni la Oradea. Fundașul originar din Canada a absentat la turneele 4 și 5 după ce a fost diagnosticat cu COVID-19.

Continuă lectura „Javon Masters vorbește despre turneul de la Oradea, starea sa actuală și al 2-lea său sezon în România”

Declarații Tudor Costescu după eșecul lui BCM U FC Argeș Pitești în fața lui U-BT Cluj-Napoca

Antrenorul Tudor Costescu a vorbit despre eșecul suferit de BCM U FC Argeș Pitești în fața lui U-BT Cluj-Napoca, la cel de-al 6-lea turneu din Liga Națională de baschet masculin – ediția 2020/21. Alb-violeții au cedat cu scorul de 78-93.

Continuă lectura „Declarații Tudor Costescu după eșecul lui BCM U FC Argeș Pitești în fața lui U-BT Cluj-Napoca”