Pitești și Oradea se desprind în fruntea Conferinței B din LNBM Getica 95

Primele două clasate și-au confirmat supremația în Conferința B din Liga Națională Getica – ediția 2023/24 în cadrul etapei a 11-a. Acestea au repurtat noi victorii și s-au desprins de următoarele clasate în ierarhia la zi a competiției, făcând noi pași importanți în drum spre accederea în TOP 10.

Continuă lectura „Pitești și Oradea se desprind în fruntea Conferinței B din LNBM Getica 95”

Schimbare pe podium în Conferința A din LNBM Getica 95 după etapa a 11-a

U-BT Cluj-Napoca continuă parcursul fără greșeală în Liga Națională de baschet masculin Getica – ediția 2023/24. Campioana în exercițiu a României a învins pe terenul lui Rapid București, rezultat ce produce o schimbare în zona podiumului din Conferința A după jocurile etapei a 11-a.

Continuă lectura „Schimbare pe podium în Conferința A din LNBM Getica 95 după etapa a 11-a”

Măciucă, Fometescu și Baciu sunt primii jucători care au profitat din plin de regula cu doi români (și) în repriza a 2-a

Trei jucători autohtoni au medii de eficiență cu cel puțin 4 puncte în plus în acest început de sezon competițional la nivelul Ligii Naționale raportat la ce au produs pe parcursul sezonului anterior. Amintim că în stagiunea 2023/24 este obligatorie utilizarea în permanență a doi jucători autohtoni. În sezonul 2022/23 echipele din LNBM erau obligate să joace cu doi români în primele 20 minute ale meciurilor, iar în repriza a 2-a și eventualele reprize de prelungiri obligativitatea se limita la un singur român.

Continuă lectura „Măciucă, Fometescu și Baciu sunt primii jucători care au profitat din plin de regula cu doi români (și) în repriza a 2-a”

CSM Corona Brașov învinge Rapid București în ultimul meci al rundei a 10-a din LNBM Getica 95

CSM Corona Brașov a învins Rapid București, scor 70-65, în cadrul etapei a 10-a din sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2023/24. Partida a avut loc luni (27.11), la Brașov, fiind transmisă în direct la TV.

Continuă lectura „CSM Corona Brașov învinge Rapid București în ultimul meci al rundei a 10-a din LNBM Getica 95”

LNBM Getica 95 – FC Argeș Pitești urcă pe primul loc în Conferința B după jocurile etapei a 10-a

FC Argeș Pitești continuă parcursul excelent în actuala ediție a Ligii Naționale de baschet masculin. Formația antrenată de sârbul Nebojsa Vidic – tehnician aflat la primul sezon în România – a obținut a 8-a victorie stagională și a preluat șefia clasamentului în Conferința B.

Continuă lectura „LNBM Getica 95 – FC Argeș Pitești urcă pe primul loc în Conferința B după jocurile etapei a 10-a”