Andrei Vatutin: „Shengelia a solicitat de la bun început să i se permită să joace pentru echipa națională a Georgiei. CSKA Moscova a fost de acord cu acest lucru!”

Andrei Vatutin, președintele lui CSKA Moscova, a declarat că Tornike Shengelia beneficiază de sprijinul clubului din capitala Rusiei și că în urma negocierilor dintre părți s-a ajuns la un acord cu privire la permisiunea acordată jucătorului de a evolua pentru echipa națională a Georgiei. Amintitul oficial a răspuns astfel în cel mai bun mod posibil președintelui Georgiei, care s-a declarat deranjată de opțiunea lui Shengelia de a semna cu echipa cunoscută drept a armatei rusești.

Continuă lectura „Andrei Vatutin: „Shengelia a solicitat de la bun început să i se permită să joace pentru echipa națională a Georgiei. CSKA Moscova a fost de acord cu acest lucru!””

Președintele Georgiei dezaprobă transferul lui Tornike Shengelia la CSKA Moscova

Salome Zurabishvili, președintele Georgiei, a luat o poziție surprinzătoare în legătură cu decizia lui Tornike Shengelia de a se alătura unei echipe din Rusia. Amintitul înalt oficial a apelat la Facebook pentru a-și manifesta nemulțumirea cu privire la această mutare.

Continuă lectura „Președintele Georgiei dezaprobă transferul lui Tornike Shengelia la CSKA Moscova”

MTS – Măsuri de susținere a sportului și tineretului în Planul Național de Investiții și Relansare Economică al Guvernului

Miercuri (01.07.2020) a fost prezentat Planul Național de Investiții și Relansare Economică de Guvernul României. Acesta conține granturi, garanții, împrumuturi și facilități fiscale pentru toate domeniile de activitate.

Continuă lectura „MTS – Măsuri de susținere a sportului și tineretului în Planul Național de Investiții și Relansare Economică al Guvernului”

Reprezentanții federațiilor naționale s-au întâlnit cu Ministrul Tineretului și Sportului

Joi (25.06), Ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, a avut o întâlnire de lucru cu reprezentanții federațiilor române din sporturile de echipă, finanțate de către MTS. La întâlnire au participat reprezentanți ai mai multor instituții, între aceștia numărându-se secretarul general al Federației Românede Baschet, Dan Berceanu, respectiv consilierul juridic, Doru Toma.

Continuă lectura „Reprezentanții federațiilor naționale s-au întâlnit cu Ministrul Tineretului și Sportului”

Mark Cuban: „Oamenii albi trebuie să accepte să aibă discuții inconfortabile despre rasă”

Mark Cuban, proprietarul lui Dallas Mavericks, unul dintre cei mai vocali și prezenți patroni din sportul profesionist nord-american, a vorbit public despre situația actuală în Statele Unite ale Americii. În ultimele săptămâni s-au consemnat numeroase proteste, majoritatea pașnice, dar și câteva violente, în marile orașe ale Americii. Scopul acestora este lupta împotriva rasismului.

Continuă lectura „Mark Cuban: „Oamenii albi trebuie să accepte să aibă discuții inconfortabile despre rasă””