Clinicul International de Baschet in Fotoliu Rulant a avut loc la Oradea, în perioada 15-17.03.2024

Clinicul de baschet in fotoliu rulant pentru jucatori si antrenori a avut loc și în acest an la Oradea, sub îndrumarea coordonatorul și reputatului antrenor francez Malik Abes. Acesta s-a aflat la Oradea atât în calitate de antrenor coordonator al Clinicului, cât și ca developer al federatiei europene, IWBF Europe.

Continuă lectura „Clinicul International de Baschet in Fotoliu Rulant a avut loc la Oradea, în perioada 15-17.03.2024”

Curtea de Apel Cluj a anulat Ordinul Ministerului Sportului prin care sporturile de echipe erau obligate să utilizeze sportivi români în pondere de cel puțin 40%

Curtea de Apel Cluj a anulat Ordinul Ministerului Sportului Nr. 500/2022 privind aprobarea instrucțiunilor de stabilita a participării sportivilor de performanță români la nivel de seniori și tineret în pondere de minimum 40% din totalul sportivilor participanți la competițiile sportive naționale oficiale, la sporturile de echipă.

Continuă lectura „Curtea de Apel Cluj a anulat Ordinul Ministerului Sportului prin care sporturile de echipe erau obligate să utilizeze sportivi români în pondere de cel puțin 40%”

Turneul Internațional de Baschet în Fotoliu Rulant „Maria” – ediția a 19-a a avut loc al finele săptămânii trecute la Oradea

Sâmbătă (09.09), la Sala de sport a Colegiului Economic Partenie Cosma din Oradea, s-a desfășurat cea de-a 19-a ediție a Turneului Internațional de Baschet în Fotoliu Rulant „Maria”. Evenimentul a fost organizat de către ASP Oradea, fiind cel mai longeviv eveniment de baschet adaptat organizat pe teritoriul României.

Continuă lectura „Turneul Internațional de Baschet în Fotoliu Rulant „Maria” – ediția a 19-a a avut loc al finele săptămânii trecute la Oradea”

Turneul Internațional de Baschet în Fotoliu Rulant ‘Maria’, ediția a 19-a, Oradea (8-10.09.2023)

Turneul Internațional de baschet în fotoliu rulant „Maria” – ediția a 19-a se va desfășura la Oradea în perioada 8-10 Septembrie 2023. Evenimentul, cel mai vechi din baschetul adaptat organizat pe teritoriul României, reunește patru echipe.

Continuă lectura „Turneul Internațional de Baschet în Fotoliu Rulant ‘Maria’, ediția a 19-a, Oradea (8-10.09.2023)”

Clinicul Internațional de Baschet în Fotoliu Rulant s-a desfășurat în perioada 31 Martie – 2 Aprilie 2023, la Oradea

În perioada 31.03-02.04.2023, la Oradea, s-a desfășurat Clinicul Internațional de Baschet în Fotoliu Rulant pentru jucători și antrenori. Coordonatorul Clinicului a fost reputatul antrenor francez Malik Abes.

Continuă lectura „Clinicul Internațional de Baschet în Fotoliu Rulant s-a desfășurat în perioada 31 Martie – 2 Aprilie 2023, la Oradea”