Suprafață nouă de joc în Sala Sporturilor Octavian Șerban din Mediaș

Lucrările de reabilitare la Sala Sporturilor Octavian Șerban din Mediaș s-au încheiat la finalul anului trecut, odată cu instalarea noii suprafețe de joc, un parchet din lemn masiv, cu certificare FIBA pentru competiții internaționale de nivel 1. Proiectul, care a inclus și alte lucrări de reparație, a fost recepționat de către Primăria Mediaș la mijlocul lunii decembrie.

Continuă lectura „Suprafață nouă de joc în Sala Sporturilor Octavian Șerban din Mediaș”

CSU Fans Magazin – Cea mai longevivă revistă din baschetul românesc își continuă activitatea în pofida absenței fanilor din tribune

Asociația Al 6-lea Jucător își continuă activitatea chiar dacă accesul publicului nu este permis în săli. Iubitorii baschetului din Sibiu și România au posibilitatea să lectureze paginile revistei CSU Fans Magazin în format electronic.

Continuă lectura „CSU Fans Magazin – Cea mai longevivă revistă din baschetul românesc își continuă activitatea în pofida absenței fanilor din tribune”

Silviu Rotaru s-a stins din viață

Noul coronavirus SARS CoV-2 a mai făcut o victimă în cadrul familiei baschetului românesc, fostul jucător și antrenor Silviu Rotaru decedând din cauza problemelor cauzate de lupta cu acest adversar nemilos! În vârstă de 71 de ani, Silviu Rotaru a cedat în cea mai importantă bătălie a vieții sale, fiind răpus în aceste zile după o luptă lungă și o grea suferință pe patul de spital.

Continuă lectura „Silviu Rotaru s-a stins din viață”

ASP Oradea a participat la turneul internațional de baschet în fotoliu rulant For Heroes Cup 2020, de la Cracovia

ASP Oradea, susținută de FAN Courier, a participat la turneul de baschet în fotoliu rulant intitulat For Heroes Cup 2020, de la Cracovia, Polonia. Evenimentul s-a desfășurat în perioada 20-21 noiembrie anul curent.

Continuă lectura „ASP Oradea a participat la turneul internațional de baschet în fotoliu rulant For Heroes Cup 2020, de la Cracovia”

Lucrările de construcție la Sala Polivalentă Oradea realizate în procent de 68%

Compania Construcții Erbașu, cea care realizează lucrările de construcție ale noii săli multifuncționale din Oradea, a oferit noi informații referitor la stadiul acestui proiect. Lucrările la Sala Polivalentă din Oradea (Județul Bihor) sunt realizate în procent de 68%, potrivit unei postări pe pagina de facebook Construcții Erbașu.

Continuă lectura „Lucrările de construcție la Sala Polivalentă Oradea realizate în procent de 68%”