Turneul Internațional de Baschet în Fotoliu Rulant ‘Maria’, (TIBFR ‘Maria’) – ediția XVIII, are loc în perioada 26-29 August, la Oradea

Cel mai longeviv eveniment destinat jocului de baschet adaptat din România programează cea de-a 18-a ediție la sfârșitul lunii August 2022. Turneul Internațional de baschet în Fotoliu Rulant „Maria” se va desfășura în perioada 26-29 August și este din nou un eveniment cu conotații internaționale.

Continuă lectura „Turneul Internațional de Baschet în Fotoliu Rulant ‘Maria’, (TIBFR ‘Maria’) – ediția XVIII, are loc în perioada 26-29 August, la Oradea”

Rucker Park va găzdui meciuri din cadrul The Basketball Tournament 2022

Rucker Park din New York City, prin intermediul terenului Greg Marius – cel mai cunoscut teren de baschet în aer liber pe întreaga planetă, va găzdui mai multe meciuri don cadrul The Basketball Tournament 2022. Competiția reunește jucători profesioniști de baschet, cu precădere având angajamente în afara SUA.

Continuă lectura „Rucker Park va găzdui meciuri din cadrul The Basketball Tournament 2022”

John Calipari va participa la Basketball Clinic Belgrade „Dusan Ivkovic” – ediția 2022

John Calipari, unul dintre cei mai cunoscuți antrenor din istoria baschetului universitar nord-american, va participa în calitate de lector la Basketball Clinic Belgrad „Dusan Ivkovic” – ediția 2022. Evenimentul se va desfășura în perioada 1-2 Iulie anul curent, în capitala Serbiei.

Continuă lectura „John Calipari va participa la Basketball Clinic Belgrade „Dusan Ivkovic” – ediția 2022”

StreetBall & Roller Contest @ SkatePark Herăstrău se desfășoară în perioada 24-26 Iunie 2022

StreetBall & Roller Contest este un eveniment cu și despre baschet ce va avea loc în perioada 24-26 Iunie 2022, în incinta bazei sportive Herăstrău. Aici se vor desfășura activități sportive de rollerblade și concursuri de streetball.

Continuă lectura „StreetBall & Roller Contest @ SkatePark Herăstrău se desfășoară în perioada 24-26 Iunie 2022”