Fără public la competițiile sportive începând de luni (25.10)

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a aprobat, vineri (22.10), un nou set de resticții ce vor fi aplicate pe întreg teritoriul României pe parcursul următoarelor 30 de zile. Măsurile vin în contextul numărului alarmant de mare de cazuri COVID-19 confirmate în România în ultima perioadă.

Continuă lectura „Fără public la competițiile sportive începând de luni (25.10)”

Mircea Roșca, unul dintre fotoreporterii cei mai cunoscuți din sportul românesc, fost supus unui transplant de inimă

Mircea Roșca, unul dintre cei mai longevivi și de succes fotoreporteri din sportul românesc, a fost supus unui transplant de inimă. Intervenția a avut loc vineri (08.10), la Tîrgu Mureș.

Continuă lectura „Mircea Roșca, unul dintre fotoreporterii cei mai cunoscuți din sportul românesc, fost supus unui transplant de inimă”

Basti Ionescu lansează o carte de dezvoltare personală

Sebastian Ionescu, jucător profesionist de baschet, care a evoluat de-a lungul timpului la CS Universitatea Cluj-Napoca, CSM CSU Oradea, Dinamo București, CSM Ploiești, SCM U Craiova și BC Athletic Constanța, precum și în Germania, la Aschersleben Tigers în Regionalliga, a scris o carte de dezvoltare personală.

Continuă lectura „Basti Ionescu lansează o carte de dezvoltare personală”

Rezultatele consemnate la Turneul International de Baschet in Fotoliu Rulant ‘Maria’, (TIBFR ‘Maria’) – ediția a 17-a

Cu susținerea FAN Courier, în perioada 3-5 septembrie, s-a desfășurat la Turneul International de Baschet in Fotoliu Rulant ‘Maria’, (TIBFR ‘Maria’) – ediția a 17-a. Meciurile s-au desfășurat în Arena Antonio Alexe din Oradea.

Continuă lectura „Rezultatele consemnate la Turneul International de Baschet in Fotoliu Rulant ‘Maria’, (TIBFR ‘Maria’) – ediția a 17-a”

Comunicat FR Baschet referitor la constituirea Colegiului Central al Antrenorilor de baschet – mandarul 2021/25

Federația Română de Baschet a emis un comunicat prin intermediul căruia invită structurile afiliate să nominalizeze persoane competente pentru a ocupa funcția de membri ai Colegiului Central al Antrenorilor pentru mandatul 2021/25.

Continuă lectura „Comunicat FR Baschet referitor la constituirea Colegiului Central al Antrenorilor de baschet – mandarul 2021/25”

Turneul Internațional de Baschet în Fotoliu Rulant ‘Maria’ 2021 se desfășoară la finele primei săptămâni din luna septembrie

În perioada 3-5 septembrie 2021, la Oradea, va avea loc ediția a XVII-a din cadrul Turneului Internațional de Baschet în Fotoliu Rulant ‘Maria’ 2021, (TIBFR ‘Maria’). Turneul se va desfășura la Arena Antonio Alexe.

Continuă lectura „Turneul Internațional de Baschet în Fotoliu Rulant ‘Maria’ 2021 se desfășoară la finele primei săptămâni din luna septembrie”

Noul Consiliu Director al Federației Române de Baschet se întrunește în prima ședință marți (17.08), la Cluj-Napoca

Marți (17.08), ora 11:00, la Cluj-Napoca, se va desfășura prima ședință a noului Consiliu Director din cadrul Federației Române de Baschet. Aceasta a fost convocată de noul președinte al federației, Carmen Tocală.

Continuă lectura „Noul Consiliu Director al Federației Române de Baschet se întrunește în prima ședință marți (17.08), la Cluj-Napoca”

Programul Turneului Internațional de Baschet în Fotoliu Rulant „Maria” – ediția 2020

Turneul internațional de baschet în fotoliu rulant TIBFR „Maria” – ediția a 16-a, se va desfășura la finele acestei săptămâni. Mai exact, partidele acestui eveniment vor avea loc sâmbătă (07.08), la sala de jocuri sportive a Universității din Oradea.

Continuă lectura „Programul Turneului Internațional de Baschet în Fotoliu Rulant „Maria” – ediția 2020”

Turneul Internațional de Baschet în Fotoliu Rulant ‘Maria’, (TIBFR ‘Maria’) 2020 – ediția XVI va avea loc la Oradea, în 6-8 august 2021

TIBFR ‘Maria’ este la ora actuală cel mai important eveniment de baschet adaptat din România. Cea de-a XVI-a ediție a Turneului Internațional de Baschet în Fotoliu Rulant “Maria”, se va derulata sub deviza ‘100% baschet’.

Continuă lectura „Turneul Internațional de Baschet în Fotoliu Rulant ‘Maria’, (TIBFR ‘Maria’) 2020 – ediția XVI va avea loc la Oradea, în 6-8 august 2021”