Ousmane Barro a cucerit Cupa României pentru a treia oară în carieră

Fără punct marcat în primul sfert, CSO Voluntari părea victimă sigură în finala Cupei României – ediția 2020/21. Echipa antrenată de Sasa Ocokoljic a reușit, însă, trei sferturi de excepție împotriva lui CSM Oradea, ultima campioană a României. Voluntariul a marcat 72 puncte în 30 minute și a cucerit trofeul pentru prima dată în istorie. Scorul final al meciului disputat în această seară la BT Arena a fost 65-72.

Continuă lectura „Ousmane Barro a cucerit Cupa României pentru a treia oară în carieră”

Dragoș Diculescu, primul jucător care depășește borna 30 la puncte marcate într-un meci din Cupa României – ediția 2020/21

Dragoș Diculescu este primul jucător care a depășit borna 30 la puncte marcate într-un meci din actuala ediție a Cupei României. El a ajutat pe SCM U Craiova să revină în semifinala cu CSO Voluntari, pierdută în cele din urmă cu scorul de 80-81.

Continuă lectura „Dragoș Diculescu, primul jucător care depășește borna 30 la puncte marcate într-un meci din Cupa României – ediția 2020/21”

CSO Voluntari se califică în finala Cupei României pentru prima dată în istorie

CSO Voluntari s-a calificat pentru prima dată în istorie în finala Cupei României la baschet masculin. Echipa de lângă capitală a depășit pe SCM U Craiova în prima semifinală a turneului găzduit la BT Arena din Cluj-Napoca. Rezultatul final al partidei a fost de .

Continuă lectura „CSO Voluntari se califică în finala Cupei României pentru prima dată în istorie”

Trei debuturi în baschetul românesc consemnate în ziua de deschidere ale F8-ului de cupă de la Cluj-Napoca

Derby-ul Ardealului, consemnat în sferturile de finală ale Cupei României la baschet masculin – ediția 2020/21, a consemnat debutul absolut în sportul cu mingea la coș din țara noastră pentru trei baschetbaliști nord-americani. Este vorba despre americanii Marquis Wright (Cluj) și Blake Reynolds (Sibiu), respectiv canadianul Xavier Rathan-Mayes (Sibiu).

Continuă lectura „Trei debuturi în baschetul românesc consemnate în ziua de deschidere ale F8-ului de cupă de la Cluj-Napoca”

Ștefan Grasu la cea mai bună prestație stagională într-un meci de calificare, în compania unui adversar valoros și în condițiile în care echipa sa a alergat după rezultat

Ștefan Grasu a stabilit recorduri personale stagionale în sferturile de finală ale Cupei României. Fiul celebrilor atleți Nicoleta și Costel Grasu a contribuit la victoria lui U-BT Cluj-Napoca asupra celor de la BC CSU Sibiu.

Continuă lectura „Ștefan Grasu la cea mai bună prestație stagională într-un meci de calificare, în compania unui adversar valoros și în condițiile în care echipa sa a alergat după rezultat”