Finala Cupei României 2023 opune forțele dominante ale sportului cu mingea la coș din ultimii șapte ani

Cupa României la baschet masculin – ediția 2023 a ajuns la faza finală. Ultimul act va avea loc miercuri (15.02), ora 19:00, la Sala Sporturilor din Constanța. Acesta opune principalele forțe ale baschetului românesc în ultimii șapte ani.

Continuă lectura „Finala Cupei României 2023 opune forțele dominante ale sportului cu mingea la coș din ultimii șapte ani”

CSM Athletic Constanța avansează în semifinalele turneul final de Cupa României pe care îl găzduiește

CSM Athletic Constanța a învins Rapid București, scor 94-84, după două reprize de prelungiri în sferturile de finală ale Cupei României la baschet masculin – ediția 2023. Meciul s-a desfășurat sâmbătă (11.02), la malul Mării Negre.

Continuă lectura „CSM Athletic Constanța avansează în semifinalele turneul final de Cupa României pe care îl găzduiește”

SCM U Craiova își ia revanșa în fața lui CSO Voluntari în Cupa României

SCM U Craiova s-a calificat în semifinalele Cupei României la baschet masculin – ediția 2023. Oltenii s-au revanșat în fața câștigătoarei precedentelor două ediții CSO Voluntari pentru eșecul din urmă cu un an, în finala competiției. Scorul final a fost de 72-70 în favoarea echipei antrenate de Vitaly Stepanovski.

Continuă lectura „SCM U Craiova își ia revanșa în fața lui CSO Voluntari în Cupa României”