SCM U Craiova și CSO Voluntari își dispută primul trofeu din baschetul românesc în 2022

Joi (17.02), la Craiova, se decernează primul trofeu în baschetul românesc pe anul calendaristic 2022. Acesta este râvnit de CSO Voluntari – deținătoarea trofeului, respectiv SCM U Craiova – formația gazdă a turneului final al Cupei României – ediția 2021/22.

Continuă lectura „SCM U Craiova și CSO Voluntari își dispută primul trofeu din baschetul românesc în 2022”

SCM U Craiova se califică în premieră în finala Cupei României după o confruntare spectaculoasă cu CSM Galați

SCM U Craiova s-a calificat pentru prima dată în finala Cupei României la baschet masculin. Echipa antrenată de Michalis Kakiouzis a învins CSM Galați, scor 104-94, în semifinalele competiției.

Continuă lectura „SCM U Craiova se califică în premieră în finala Cupei României după o confruntare spectaculoasă cu CSM Galați”

CSO Voluntari învinge U-BT Cluj-Napoca și se califică din nou în finala Cupei României

CSO Voluntari s-a calificat în finala Cupei României la baschet masculin – ediția 2022. Ilfovenii au învins U-BT Cluj-Napoca, în meciul de deschidere al F4-ului de la Craiova. Echipa de lângă capitală a administrat primul eșec stagional campioanei României pe plan intern! Rezultatul final a fost de 81-80.

Continuă lectura „CSO Voluntari învinge U-BT Cluj-Napoca și se califică din nou în finala Cupei României”

Joi (17.02) se decernează primul trofeu din baschetul românesc pe sezonul 2021/22

Turneul final de Cupa României la baschet masculin – ediția 2022 ține capul de afiș al săptămânii în sportul cu mingea la coș din țara noastră. Evenimentul va avea loc la Craiova, în perioada 15-17 Februarie și se desfășoară sub formă de Final Four.

Continuă lectura „Joi (17.02) se decernează primul trofeu din baschetul românesc pe sezonul 2021/22”

Informații comercializare bilete la F4-ul Cupei României 2022

SCM Craiova, organizatorul turneului final al Cupei României la baschet masculin – ediția 2022, eveniment programat a se desfășura în perioada 15-17 Februarie anul curent, a oferit informații referitor la comercializarea biletelor. Amintim că se vor disputa trei meciuri (semifinalele și finala).

Continuă lectura „Informații comercializare bilete la F4-ul Cupei României 2022”