Elijah Stewart și Keith Clanton împart titlul de MVP al manșei a 2-a din primul tur al Cupei României Masculin

Elijah Stewart, de la U-BT Cluj-Napoca, respectiv Keith Clanton, de la Dinamo București, sunt cei mai buni jucători ai manșei a 2-a din primul tur al Cupei României la baschet masculin – ediția 2021/22, în cadrul meciurilor desfășurate în perioada 26-28 septembrie anul curent.

Continuă lectura „Elijah Stewart și Keith Clanton împart titlul de MVP al manșei a 2-a din primul tur al Cupei României Masculin”

U-BT Cluj-Napoca trece de Steaua București în Cupa României

U-BT Cluj-Napoca s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României la baschet masculin – ediția 2021/22. Formația antrenată de Mihai Silvășan a învins în dublă manșă pe Steaua București. Returul a avut loc marți (28.09), la Sala Horia Demian și s-a încheiat cu scorul de 97-92.

Continuă lectura „U-BT Cluj-Napoca trece de Steaua București în Cupa României”

Dinamo București avansează în sferturile de finală ale Cupei României

Dinamo București a avansat în sferturile de finală ale Cupei României Masculin – ediția 2021/22. Echipa antrenată de Hristu Șapera a trecut în dublă manșă de CSM Focșani. Manșa a 2-a s-a desfășurat marți (28.09), la Sala Dinamo, în transmisiune directă la DigiSport 3 și pe LookSport. Rezultatul final a fost de 75-58.

Continuă lectura „Dinamo București avansează în sferturile de finală ale Cupei României”

CSU Sibiu avansează în sferturile de finală ale Cupei României Masculin – ediția 2021/22

BC CSU Sibiu a obținut calificarea în turul al 2-lea din Cupa României la baschet masculin – ediția 2021/22. Ardelenii au învins pe terenul lui CSM Ploiești, scor 80-65, în manșa a 2-a a dublei pe care amintitele grupări au disputat-o.

Continuă lectura „CSU Sibiu avansează în sferturile de finală ale Cupei României Masculin – ediția 2021/22”

Vlad Corpodean este MVP-ul manșei inaugurale din primul tur al Cupei României. Mențiune specială pentru Luca Colceag!

Vlad Corpodean este MVP-ul primei manșe din turul 1 al Cupei României la baschet masculin – ediția 2021/22. Baschetbalistul originar din Cluj a ajuntat pe BC Athletic Constanța să învingă Rapid București, scor 82-69, la malul Mării Negre.

Continuă lectura „Vlad Corpodean este MVP-ul manșei inaugurale din primul tur al Cupei României. Mențiune specială pentru Luca Colceag!”