Înfrângere pentru Sepsi Sfântu Gheorghe în ziua a 2-a la turneul FIBA EuroCup Women

Sepsi Sfântu Gheorghe a suferit o înfrângere în confruntarea cu Villeneuve d’Ascq, în FIBA EuroCup Women – ediția 2020/21. Reprezentanta României a fost învinsă pe teren propriu de gruparea franceză în ziua a 2-a a turneului contând pentru Grupa G în faza inaugurală a competiției.

Continuă lectura „Înfrângere pentru Sepsi Sfântu Gheorghe în ziua a 2-a la turneul FIBA EuroCup Women”

Nizhny Novgorod învinge Falco Szombathely într-un meci decisiv pentru calificarea în playoff-ul Basketball Champions League

Nizhny Novgorod a învins Falco Szombathely, scor 73-68, în ultimul meci al Grupei D din grupele Basketball Champions League – ediția 2020/21. Rușii au obținut astfel calificarea în playoff-ul competiției.

Continuă lectura „Nizhny Novgorod învinge Falco Szombathely într-un meci decisiv pentru calificarea în playoff-ul Basketball Champions League”

Kostas Sloukas iese la rampă din nou pentru Olympiacos în deplasare

Olympiacos Pireu s-a revanșat pentru eșecul suferit pe teren propriu în fața lui LDLC Asvel Villeurbane. Într-un meci desfășurat marți (19.01), în Franța, reprezentanta Greciei a câștigat cu scorul de 101-93. Acesta a fost un joc restant, contând pentru etapa a 10-a din sezonul regulat al Euroligii masculine.

Continuă lectura „Kostas Sloukas iese la rampă din nou pentru Olympiacos în deplasare”