Planuri pe termen lung pentru dezvoltarea Bundesligii și a baschetului german

Liga profesionistă de baschet masculin din Germania plănuiește pe termen lung. Potrivit unor informații apărute în spațiul public la întâlnirea cluburilor desfășurată la mijlocul lunii Noiembrie anul curent s-au stabilit câteva detalii concrete cu privire la strategia pentru următorul deceniu.

Continuă lectura „Planuri pe termen lung pentru dezvoltarea Bundesligii și a baschetului german”

CSM CSU Oradea și SCM U Craiova avansează în TOP 16 din FIBA Europe Cup. Final de aventură pentru CSO Voluntari!

România rămâne cu două reprezentante din totalul de trei participante în FIBA Europe Cup – ediția 2022/23. La încheierea sezonului regulat sita a cernut, 16 din cele 32 de echipe calificându-se în faza următoare a întrecerii.

Continuă lectura „CSM CSU Oradea și SCM U Craiova avansează în TOP 16 din FIBA Europe Cup. Final de aventură pentru CSO Voluntari!”

Programul transmisunilor din EuroCup la PrimaSport în luna Decembrie 2022

Șapte partide din EuroCup sunt programate pentru transmisiune în direct pe canalele Prima Sport în luna Decembrie 2022. Toate meciurile lui U-BT Cluj-Napoca, campioana en-titre a României, dar și alte patru confruntări atractive din cea de-a 2-a întrecere organizată sub egida Euroleague Basketball vor fi disponibile pe canalele amintitului post de televiziune.

Continuă lectura „Programul transmisunilor din EuroCup la PrimaSport în luna Decembrie 2022”

EYBL U15 – CSM CSU Oradea și BC CSU Sibiu participă la un turneu în Budapesta

CSM CSU Oradea și BC CSU Sibiu participă, în perioada 25-27 Noiembrie 2022, la Budapesta (Ungaria), la turneul 1 contând pentru Grupa D în European Youth Basketball League – ediția 2022/23, categoria U15 Masculin. Competiția este destinată generației 2008.

Continuă lectura „EYBL U15 – CSM CSU Oradea și BC CSU Sibiu participă la un turneu în Budapesta”

Situația celor trei echipe românești înaintea ultimei etape din faza grupelor în FIBA Europe Cup – ediția 2022/23

Cele trei reprezentante ale României în FIBA Europe Cup au un parcurs curajos și fiecare dintre ele fie își va prelungi, fie are șanse de a-și continua aventura în ediția 2022/23 dincolo de prima fază a grupelor. Aruncăm o privire asupra situației fiecărei echipe în parte cu precizarea că primele două clasate în fiecare din cele opt grupe se califică în TOP 16.

Continuă lectura „Situația celor trei echipe românești înaintea ultimei etape din faza grupelor în FIBA Europe Cup – ediția 2022/23”