Thomas Heurtel vorbește despre excluderea din lotul lui Real Madrid: „Am distrus totul într-o noapte”

Thomas Heurtel a vorbit public despre excluderea sa din lotul lui Real Madrid ca urmare a unei nopți albe petrecută la Atena înaintea unui meci din Euroligă. Fundașul francez a acordat un interviu pentru publicația L’Equipe după încheierea sezonului 2021/22, cel mai probabil ultimul pentru el alături de gruparea din capitala Spaniei.

Continuă lectura „Thomas Heurtel vorbește despre excluderea din lotul lui Real Madrid: „Am distrus totul într-o noapte””

Falco Szombathely câștigă al 3-lea titlu național consecutiv în Ungaria

Falco Szombathely a câștigat campionatul Ungariei pentru a 3-a oară consecutiv. Galben-negrii au revenit de la 1-2 și au trecut de Egis Kormend în jocul decisiv, disputat duminică (26.06), la Arena Savaria, în prezența a peste 3.000 spectatori. Acesta a fost ultimul meci din sezonul 2021/22 în baschetul european la nivel de club.

Continuă lectura „Falco Szombathely câștigă al 3-lea titlu național consecutiv în Ungaria”

CSO Voluntari devine a 3-a reprezentantă a României în istoria Basketball Champions League. Primele două au disputat 46 meciuri!

CSO Voluntari va fi cea de-a 3-a echipă din România ce joacă în Basketball Champions League. Ilfovenii vor accesa ediția 2022/23 din tururile preliminare ale acestei competiție.

Continuă lectura „CSO Voluntari devine a 3-a reprezentantă a României în istoria Basketball Champions League. Primele două au disputat 46 meciuri!”