BC CSU Sibiu participă la Super Finala EYBL U15 Masculin – ediția 2022/23

În perioada 29 Martie – 1 Aprilie anul curent, la Tivat (Muntenegru) se va desfășura Super Finala European Youth Basketball League – ediția 2022/23, Regiunea Sud, la categoria U15 Masculin. Evenimentul reunește echipe din Italia, România, Muntenegru, Ungaria, Slovacia și Serbia.

Continuă lectura „BC CSU Sibiu participă la Super Finala EYBL U15 Masculin – ediția 2022/23”

Basketball Champions League – Manresa este a 4-a echipă spaniolă calificată în sferturile de finală

BAXI Manresa completează lista echipelor calificate în playoff-ul Basketball Champions League – ediția 2022/23. Ibericii au pierdut în ultima etapă din TOP 16, scor 96-95, pe terenul lui Rytas Vilnius, dar beneficiază de avantajul confruntărilor directe pentru a avansa în sferturile de finală.

Continuă lectura „Basketball Champions League – Manresa este a 4-a echipă spaniolă calificată în sferturile de finală”

Anadolu Efes Istanbul se îndepărtează de playoff-ul Euroligii după un nou eșec pe teren propriu

Anadolu Efes Istanbul a suferit un nou eșec pe teren propriu. Câștigătoarea ultimelor două ediții, echipa care a dominat în manieră autoritară sezonul suspendat de pandemie și cea care a fost principala forță din baschetul european la nivel de club în ultimii patru ani, se află în afara pozițiilor de playoff-ul în Euroliga masculină – ediția 2022/23 cu cinci etape rămase de disputat.

Continuă lectura „Anadolu Efes Istanbul se îndepărtează de playoff-ul Euroligii după un nou eșec pe teren propriu”

Campioana NBA are deja o lună de când joacă fără Andrew Wiggins

Andrew Wiggins, unul dintre cei mai importanți jucători ai lui Golden State Warriors în playoff-ul NBA din sezonul trecut, se confruntă cu probleme de familie ce îl țin departe de terenul de baschet. Canadianul a absentat din angrenajul californienilor în ultima lună și este neclar când va reveni la formația din San Francisco.

Continuă lectura „Campioana NBA are deja o lună de când joacă fără Andrew Wiggins”

Rytas Vilnius și BAXI Manresa luptă pentru ultimul loc disponibil în playoff-ul Basketball Champions League

Un singur loc a mai rămas disponibil în playoff-ul Basketball Champions League – ediția 2022/23 cu o etapă înaintea încheierii fazei a 2-a a grupelor. Pentru acesta lupta se duce între BAXI Manresa și Rytas Vilnius, în cadrul Grupei J.

Continuă lectura „Rytas Vilnius și BAXI Manresa luptă pentru ultimul loc disponibil în playoff-ul Basketball Champions League”