Stephen Curry egalează performanța lui Kobe Bryant de 10 meciuri consecutive cu peste 30 puncte marcate după împlinirea vârstei de 33 ani

Stephen Curry a mai egalat un record. Legendarul baschetbalist al lui Golden State Warriors a bifat al 10-lea meci consecutiv cu peste 30 puncte marcate. Această performanță i-a fost la îndemână în trecut regretatului Kobe Bryant la vârsta de peste 33 ani.

Continuă lectura „Stephen Curry egalează performanța lui Kobe Bryant de 10 meciuri consecutive cu peste 30 puncte marcate după împlinirea vârstei de 33 ani”

Probleme de COVID-19 pentru Fenerbahce cu câteva zilei înaintea playoff-ului Euroligii masculine!

Playoff-ul Euroligii masculine demarează pe data de 20 aprilie anul curent, dar se pare că timing-ul nu este de partea lui Fenerbahce Beko Istanbul. Formația antrenată de către Igor Kokoskov are șapte cazuri confirmate de COVID-19.

Continuă lectura „Probleme de COVID-19 pentru Fenerbahce cu câteva zilei înaintea playoff-ului Euroligii masculine!”

Basketball Champions League – S-au stabilit confruntările de la turneul final

Vineri (16.04), la Mies (Elveția), s-a desfășurat tragerea la sorți a confruntărilor din cadrul sferturilor de finală ale Basketball Champions League – ediția 2020/21. Turneul final, de forma Final 8, se va desfășura la Nizhny Novgorod (Rusia), între 5-8 mai anul curent.

Continuă lectura „Basketball Champions League – S-au stabilit confruntările de la turneul final”