CSO Voluntari avansează în finala European North Basketball League la sezonul de debut în această competiție

CSO Voluntari s-a calificat în finala European North Basketball League – ediția 2023/24. Aflată la prima participare în această competiție, gruparea ilfoveană a învins Liege Basket, scor 80-79, în meciul de deschidere al F4-ului organizat în Danemarca.

Continuă lectura „CSO Voluntari avansează în finala European North Basketball League la sezonul de debut în această competiție”

March Madness 2024 – Un viitor contabil elimină o echipă cu mai mulți viitori jucători de baschet profesioniști

March Madness, sau turneul NCAA de baschet masculin, își respectă porecla și în 2024. Mai multe echipe cotate cu șanse la calificarea în Final Four au fost eliminate în primul tur al fazelor eliminatorii.

Continuă lectura „March Madness 2024 – Un viitor contabil elimină o echipă cu mai mulți viitori jucători de baschet profesioniști”

U-BT Cluj-Napoca cedează în sferturile de finală EuroCup!

U-BT Cluj-Napoca a încheiat cea mai de succes campanie continentală românească în istoria competițiilor organizate sub egida Euroleague Basketball. Campioana în exercițiu a României s-a oprit în sferturile de finală ale EuroCup, sub privirile a 10.000 spectatori la BT Arena. Ardelenii au fost învinși de London Lions, scor 79-91.

Continuă lectura „U-BT Cluj-Napoca cedează în sferturile de finală EuroCup!”