Din SUA până-n Mongolia și în inima deșertului: Povestea românilor care duc baschetul 3×3 în cele mai inedite locuri din lume. În România, Sport Arena Streetball se apropie de sezonul 20!

Sezonul 2023 a fost, pentru baschetul 3×3, cel mai aglomerat din istorie, cu 169 de evenimente oficiale la nivel internațional. Echipa Sport Arena Streetball, care în România organizează încă din anul 2005 competiția cu același nume, a fost implicată în organizarea unora dintre cele mai importante evenimente 3×3 în acest an pre-olimpic.

Continuă lectura „Din SUA până-n Mongolia și în inima deșertului: Povestea românilor care duc baschetul 3×3 în cele mai inedite locuri din lume. În România, Sport Arena Streetball se apropie de sezonul 20!”

Universitatea din Pitești, locul 4 la concursul 3×3 feminin de la FISU University World Cup 2023

Universitatea din Pitești s-a clasat pe locul 4 la FISU University World Cup 2023 în competiția 3×3 feminin. Evenimentul a avut loc la Doha, în perioada 10-12 Noiembrie anul curent. Reprezentanta României s-a numărat între cele 12 protagoniste.

Continuă lectura „Universitatea din Pitești, locul 4 la concursul 3×3 feminin de la FISU University World Cup 2023”

Surpriză uriașă la Mastersul 3×3 de la Constanța: O debutantă a cucerit titlul în cel mai puternic eveniment de baschet 3×3 organizat vreodată în România

Hangzhou din China, debutantă în circuitul mondial profesionist de baschet 3×3 FIBA 3×3 World Tour, a cucerit titlul la Constanța Masters și a încasat marele premiu în valoare de 40.000 de dolari, după ce a învins în finală Podgorica (Muntenegru) cu  Evenimentul care s-a încheiat duminică seara la City Park Mall a fost organizat de CSM Constanța și Federația Română de Baschet și susținut de Primăria Municipiului Constanța.

Continuă lectura „Surpriză uriașă la Mastersul 3×3 de la Constanța: O debutantă a cucerit titlul în cel mai puternic eveniment de baschet 3×3 organizat vreodată în România”

Competiția supremă din baschetul 3×3 mondial oprește la Constanța: Românii se luptă cu giganții din FIBA 3×3 World Tour la City Park Mall

Pentru prima oară în istorie circuitul mondial profesionist de baschet 3×3, FIBA 3×3 World Tour, va ajunge în România. Constanța Masters are loc în zilele de 9 și 10 septembrie, la City Park Mall. Evenimentul organizat de CSM Constanța și Federația Română de Baschet este susținut de Primăria Muncipiului Constanța.

Continuă lectura „Competiția supremă din baschetul 3×3 mondial oprește la Constanța: Românii se luptă cu giganții din FIBA 3×3 World Tour la City Park Mall”

Totul despre finala Sport Arena Streetball 2023

Turneul final Sport Arena Streetball 2023 va avea loc în perioada 7-10 septembrie 2023, la Constanța. Evenimentul va face parte dintr-un adevărat festival de baschet 3×3 care are cap de afiș primul turneu din cadrul circuitului mondial profesionist masculin organizat vreodată în România. FIBA 3×3 World Tour Constanța Masters se joacă în zilele de 9-10 septembrie, în arena amenajată la City Park Mall, este susținut de către Primăria Municipiului Constanța și organizat de către CSM Constanța și Federația Română de Baschet.

Continuă lectura „Totul despre finala Sport Arena Streetball 2023”

Baschetul 3×3 a cucerit Iulius Town Timișoara: Meciuri spectaculoase, vânătoare de comori și o campioană olimpică printre giganții de sub panou

Circuitul național de baschet 3×3 Sport Arena Streetball și-a încheiat sezonul regulat cu etapa a 5-a la Iulius Town din Timișoara. Fazele finale au oferit meciuri dramatice, iar campioana olimpică la gimnastică Simona Amânar a trăit la intensitate maximă meciurile.

Continuă lectura „Baschetul 3×3 a cucerit Iulius Town Timișoara: Meciuri spectaculoase, vânătoare de comori și o campioană olimpică printre giganții de sub panou”