Sediul FIBA va găzdui un turneu din seria FIBA 3×3 Women cu participarea României

FIBA a anunțat că în perioada 15-16 mai anul curent, la Patrick Baumann House of Basketball – sediul FIBA – de la Mies, Elveția, se va desfășura primul eveniment sportiv organizat vreodată sub egida Federației Internaționale de Baschet. Este vorba despre startul FIBA 3×3 Women’s Series.

Continuă lectura „Sediul FIBA va găzdui un turneu din seria FIBA 3×3 Women cu participarea României”

Federația Internațională de Baschet felicită campionii de la Raiffeisen Bank eSport Arena Streetball

Daniel Bratu, câștigător la categoria Xbox, respectiv Răzvan Popa, care s-a impus la categoria PlayStation, în cadrul primului sezon Raiffeisen Bank eSport Arena Streetball, au fost felicitați în cadrul unui articol publicat pe site-ul oficial al Federației Internaționale de Baschet.

Continuă lectura „Federația Internațională de Baschet felicită campionii de la Raiffeisen Bank eSport Arena Streetball”

Spectacol total la finala Raiffeisen Bank eSport Arena Streetball: Turneul de baschet 3×3 online a pus punct anului 2020

Prima ediție a campionatului de baschet 3×3 online Raiffeisen Bank eSport Arena Streetball s-a încheiat marți seară, campionii absoluți fiind Răzvan Popa la categoria PlayStation și Daniel Bratu la categoria Xbox. Cei doi au fost recompensați cu câte o consolă Next-Gen, PS5, respectiv Xbox X, oferite de către Raiffiesen Bank.

Continuă lectura „Spectacol total la finala Raiffeisen Bank eSport Arena Streetball: Turneul de baschet 3×3 online a pus punct anului 2020”

Super premii la FINALA Raiffeisen Bank eSport Arena Streetball: Console Next-Gen

Finala campionatului de baschet 3×3 online Raiffeisen Bank eSport Arena Streetball are loc pe 28 și 29 decembrie și vine cu super premii atât pentru participanți cât și pentru cei care vor urmări acțiunea pe canalul de YouTube al Sport Arena Streetball.

În ambele zile, de la ora 14.00, cei mai buni 16 jucători la fiecare categorie, PS4 și Xbox, se vor duela pentru primul titlu de campion Raiffeisen Bank eSport Arena Streetball. Iar dacă acest campionat a început și se va termina pe vechile console și pe NBA2k20, premiile au trecut deja la nivelul următor.

Campionii celor două categorii vor intra în posesia respectivelor console Next-Gen, PS5 și Xbox X. De asemenea, toți cei care vor urmări livestream-ul și vor răspunde corect la cel puțin o întrebare pusă de către comentatori, vor intra automat în tragerea la sorți pentru marele premiul al publicului, o consolă PS5 Digital Edition oferită de către Raiffeisen Bank!

LIVE FINALA Xbox – https://www.youtube.com/watch?v=Q2hoqRO407g (luni 28 decembrie, ora 14.00)

LIVE FINALA PS4 – https://www.youtube.com/watch?v=tcPEbIKYcZw (marti 29 decembrie, ora 14.00)

FINALA campionatului de baschet 3×3 eSport Arena Streetball este susținută de către Raiffeisen Bank.

Parteneri: Tissot, Mastercard, Aqirys, Marvo, Dunk Shop România, Azuga, McDonalds și 2K Sports. Radioul oficial al competiției: Kiss FM.

Se joacă pe NBA2k20, modul Blacktop, 3 versus 3, cu jucători din NBA și draft înainte de fiecare meci.

Premii: Locul 1: PlayStation 5 / Xbox X oferit de către Raiffeisen Bank; Ceasul campionului, oferit de către Tissot, prin Albini Prassa; Ghete de baschet Nike PG4 oferite de către Dunk Shop România

Locul 2: Kit de baschet Raiffeisen Bank: rucsac, minge, prosop și maiou de baschet; Scaun pentru gaming Marvo CH-301 blue; Hanorac NBA Nike oferit de către Dunk Shop România

Locul 3: Carcasa AQIRYS Electra ARGB; T-shirt Air Jordan oferit de Dunk Shop România Locul 4: Casti Marvo HG8902; T-shirt Air Jordan oferit de Dunk Shop România

Echipa Sport Arena Streetball blocată în Arabia Saudită după cel mai mare eveniment sportiv al anului în baschet

Echipa Sport Arena Streetball, care a organizat în weekend-ul trecut la Jeddah, Arabia Saudită, finala circuitului mondial de baschet 3×3, a fost afectată direct de înăsprirea măsurilor privind pandemia de Covid-19. Autoritățile saudite au închis complet granițele ca reacție a evoluției pandemiei la nivel global, toate zborurile dar și traficul terestru sau pe apă fiind suspendate pentru o perioadă de cel puțin o săptămână.

Continuă lectura „Echipa Sport Arena Streetball blocată în Arabia Saudită după cel mai mare eveniment sportiv al anului în baschet”