Spectacol total la finala Raiffeisen Bank eSport Arena Streetball: Turneul de baschet 3×3 online a pus punct anului 2020

Prima ediție a campionatului de baschet 3×3 online Raiffeisen Bank eSport Arena Streetball s-a încheiat marți seară, campionii absoluți fiind Răzvan Popa la categoria PlayStation și Daniel Bratu la categoria Xbox. Cei doi au fost recompensați cu câte o consolă Next-Gen, PS5, respectiv Xbox X, oferite de către Raiffiesen Bank.

Continuă lectura „Spectacol total la finala Raiffeisen Bank eSport Arena Streetball: Turneul de baschet 3×3 online a pus punct anului 2020”

Super premii la FINALA Raiffeisen Bank eSport Arena Streetball: Console Next-Gen

Finala campionatului de baschet 3×3 online Raiffeisen Bank eSport Arena Streetball are loc pe 28 și 29 decembrie și vine cu super premii atât pentru participanți cât și pentru cei care vor urmări acțiunea pe canalul de YouTube al Sport Arena Streetball.

În ambele zile, de la ora 14.00, cei mai buni 16 jucători la fiecare categorie, PS4 și Xbox, se vor duela pentru primul titlu de campion Raiffeisen Bank eSport Arena Streetball. Iar dacă acest campionat a început și se va termina pe vechile console și pe NBA2k20, premiile au trecut deja la nivelul următor.

Campionii celor două categorii vor intra în posesia respectivelor console Next-Gen, PS5 și Xbox X. De asemenea, toți cei care vor urmări livestream-ul și vor răspunde corect la cel puțin o întrebare pusă de către comentatori, vor intra automat în tragerea la sorți pentru marele premiul al publicului, o consolă PS5 Digital Edition oferită de către Raiffeisen Bank!

LIVE FINALA Xbox – https://www.youtube.com/watch?v=Q2hoqRO407g (luni 28 decembrie, ora 14.00)

LIVE FINALA PS4 – https://www.youtube.com/watch?v=tcPEbIKYcZw (marti 29 decembrie, ora 14.00)

FINALA campionatului de baschet 3×3 eSport Arena Streetball este susținută de către Raiffeisen Bank.

Parteneri: Tissot, Mastercard, Aqirys, Marvo, Dunk Shop România, Azuga, McDonalds și 2K Sports. Radioul oficial al competiției: Kiss FM.

Se joacă pe NBA2k20, modul Blacktop, 3 versus 3, cu jucători din NBA și draft înainte de fiecare meci.

Premii: Locul 1: PlayStation 5 / Xbox X oferit de către Raiffeisen Bank; Ceasul campionului, oferit de către Tissot, prin Albini Prassa; Ghete de baschet Nike PG4 oferite de către Dunk Shop România

Locul 2: Kit de baschet Raiffeisen Bank: rucsac, minge, prosop și maiou de baschet; Scaun pentru gaming Marvo CH-301 blue; Hanorac NBA Nike oferit de către Dunk Shop România

Locul 3: Carcasa AQIRYS Electra ARGB; T-shirt Air Jordan oferit de Dunk Shop România Locul 4: Casti Marvo HG8902; T-shirt Air Jordan oferit de Dunk Shop România

Echipa Sport Arena Streetball blocată în Arabia Saudită după cel mai mare eveniment sportiv al anului în baschet

Echipa Sport Arena Streetball, care a organizat în weekend-ul trecut la Jeddah, Arabia Saudită, finala circuitului mondial de baschet 3×3, a fost afectată direct de înăsprirea măsurilor privind pandemia de Covid-19. Autoritățile saudite au închis complet granițele ca reacție a evoluției pandemiei la nivel global, toate zborurile dar și traficul terestru sau pe apă fiind suspendate pentru o perioadă de cel puțin o săptămână.

Continuă lectura „Echipa Sport Arena Streetball blocată în Arabia Saudită după cel mai mare eveniment sportiv al anului în baschet”

FIBA 3×3 World Tour 2020 – Finala de la Jeddah se desfășoară în perioada 18-19 decembrie

Finala FIBA 3×3 World Tour 2020 se desfășoară la sfârșitul acestei săptămâni la Jeddah, în Arabia Saudită. Cele mai bune 12 echipe ale scurtatei stagiuni 2020 se vor confrunta în cel mai important eveniment 3×3 de la declanșarea pandemiei COVID-19.

Continuă lectura „FIBA 3×3 World Tour 2020 – Finala de la Jeddah se desfășoară în perioada 18-19 decembrie”

A început înscrierea în competițiile 3×3 organizate de FR Baschet

Departamentul 3×3 din cadrul Federației Române de Baschet a lansat, prin intermediul unei informîri oficiale, invitația către cluburile sportive afiliate să se înscrie în competițiile 3×3 organizate sub egida FRB. Este vorba despre Cupa României și Liga Națională 3×3, Masculin și Feminin – ediția 2020/21.

Continuă lectura „A început înscrierea în competițiile 3×3 organizate de FR Baschet”

FIBA 3×3 World Tour – Spectacolul revine la Doha

Cel de-al 4-lea turneu Master din circuitul FIBA 3×3 World Tour – ediția 2020 demarează vineri (20.11), la Doha. Cele mai bune echipe de club din circuitul mondial în streetball își dau întâlnire după o pauză de mai bine de două luni și jumătate de la summit-ul consemnat la Debrecen, acolo unde s-au desfășurat trei runde.

Continuă lectura „FIBA 3×3 World Tour – Spectacolul revine la Doha”

Record pe consolă: Cel mai tânăr campion la Raiffeisen Bank eSport Arena Streetball

Etapa a treia a campionatului de baschet 3×3 online Raiffeisen Bank eSport Arena Streetball, care s-a încheiat duminică seara, a fost câștigată, la categoria Play Station, de Răzvan Popa din Ploiești. Tânărul de 14 ani a devenit cel mai tânăr campion din istoria evenimentelor pe consolă organizate de Sport Arena Streetball.

Continuă lectura „Record pe consolă: Cel mai tânăr campion la Raiffeisen Bank eSport Arena Streetball”