FIBA 3×3 U23 World Cup 2022 – Franța a triumfat la feminin, iar Polonia la masculin

Franța la feminin, respectiv Polonia la masculin au cucerit medaliile de aur la FIBA 3×3 U23 World Cup – ediția 2022. Evenimentul a avut loc la Circul Metropolitan București, în organizarea Federației Române de Baschet și Sport Arena Streetball.

Continuă lectura „FIBA 3×3 U23 World Cup 2022 – Franța a triumfat la feminin, iar Polonia la masculin”

O victorie și o înfrângere pentru România la FIBA 3×3 U23 World Cup în cursul zilei de joi (06.10)

România a pierdut primul meci, dar l-a câștigat pe cel de-al 2-lea în cadrul fazei grupelor la FIBA 3×3 U23 World Cup – ediția 2022 în întrecerea masculină. Vulturii evoluează în Grupa B la evenimentul organizat în incinta Circului Metropolitan București.

Continuă lectura „O victorie și o înfrângere pentru România la FIBA 3×3 U23 World Cup în cursul zilei de joi (06.10)”

Baschetul a fost sportul rege în Constanța: Canada și Franța au dominat finalele FIBA 3×3

După cinci zile de baschet trei la trei la cel mai înalt nivel, Canada, în circuitul profesionist feminin și Franța, cu ambele echipe de tineret au încheiat victorioase super-evenimentul găzduit de miercuri până duminică la City Park Mall în Constanța și organizat de CSM Constanța cu sprijinul Primăriei Municipiului Constanța.

Continuă lectura „Baschetul a fost sportul rege în Constanța: Canada și Franța au dominat finalele FIBA 3×3”

CSM Constanța va reprezenta România în circuitul mondial de baschet 3×3: Dublu succes la finala Sport Arena Streetball

Finala circuitului național de baschet 3×3 Sport Arena Streetball a fost câștigată la categoria Open Masculin de către CSM Constanța, echipă care a obținut astfel biletele pentru circuitul mondial, urmând să reprezinte România în Mastersul de la Utrecht, 24-25 septembrie. Turneul care a încheiat sezonul outdoor pentru baschetul 3×3 a avut loc în weekend pe platoul Universității Naționale de Apărare Carol I și a fost finanțat din fonduri nerambursabile de la bugetul local al Sectorului 5 prin Centrul Cultural și de Tineret Ștefan Iordache.

Continuă lectura „CSM Constanța va reprezenta România în circuitul mondial de baschet 3×3: Dublu succes la finala Sport Arena Streetball”

Platoul Universității Naționale de Apărare Carol 1 din Sectorul 5 al capitalei găzduiește finala circuitului național de baschet 3×3 Sport Arena Streetball

Finala circuitului național de baschet 3×3 Sport Arena Streetball, care reunește cei mai buni jucători în urma celor patru etape disputate până acum în acest sezon, va avea loc între 2 și 4 septembrie, într-o locație emblematică din Sectorul 5 al Municipiului București, Platoul Universității Naționale de Apărare Carol I.

Continuă lectura „Platoul Universității Naționale de Apărare Carol 1 din Sectorul 5 al capitalei găzduiește finala circuitului național de baschet 3×3 Sport Arena Streetball”