Hristu Șapera: „Traseul meu a fost atipic. Școala a fost pe primul loc și nu am făcut junioratul” (Partea 1)

Unul dintre oamenii de baschet cu cea mai intensă și diversificată activitate din țara noastră este Hristu Șapera. Fost jucător în primul eșalon, dar și un redutabil protagonist al diferitelor forme de streetball, pe parcursul ultimului deceniu a activat ca antrenor.

Continuă lectura „Hristu Șapera: „Traseul meu a fost atipic. Școala a fost pe primul loc și nu am făcut junioratul” (Partea 1)”

Echipa națională 3×3 feminin a României continuă cantonamentul la Izvorani

Șapte dintre cele zece componente ale lotului lărgit al echipei naționale de baschet 3×3 feminin a României se pregătesc în stagiul centralizat de la Izvorani. Acestea au intrat în cantonament de săptămâna trecută, pregătindu-se la Complexul Olimpic Sydney 2000 din amintita localitate, acolo unde beneficiază de condiții optime noii discipline olimpice.

Continuă lectura „Echipa națională 3×3 feminin a României continuă cantonamentul la Izvorani”

Baris Aktas: „Mă consider un jucător care își cunoaște bine rolul pe care îl are în echipa din care face parte”

Baris Aktas este un baschetbalist cu cetățenie română și turcă. El s-a născut la 21 ianuarie 1991, în localitatea Konak, din Turcia și măsoară 1.94 metri, fiind un jucător utilizat la perimetru.

Continuă lectura „Baris Aktas: „Mă consider un jucător care își cunoaște bine rolul pe care îl are în echipa din care face parte””

Comunicat FR Baschet – Lotul feminin olimpic de baschet 3×3 al României intră în cantonament la Izvorani!

Lotul feminin olimpic de baschet 3×3 al României va intra de la mijlocul săptămânii viitoare în cantonament de pregătire la Complexul Olimpic “Sidney 2000” de la Izvorani, conform planului de pregătire aprobat de Consiliul Director al FRB și de Comisia Tehnică a COSR pentru perioada 01.06 – 29.07.2020.

Continuă lectura „Comunicat FR Baschet – Lotul feminin olimpic de baschet 3×3 al României intră în cantonament la Izvorani!”