Cupa României 3×3 – ediția 2021 se desfășoară la Arena de Baschet pe 27-28 noiembrie

Cupa României 3×3 – ediția 2021 se va desfășura în perioada 27-28 noiembrie anul curent, la Arena de Baschet din București. Potrivit Federației Române de Baschet la cea de-a 3-a ediție a competiției s-au înscris 26 echipe în întrecerea masculină și 21 în cea feminină.

Continuă lectura „Cupa României 3×3 – ediția 2021 se desfășoară la Arena de Baschet pe 27-28 noiembrie”

Campioana olimpică triumfă în cel de-al 6-lea turneu de tip Master în FIBA 3×3 World Tour 2021

Riga a câștigat turneul FIBA 3×3 World Tour de la Abu Dhabi. Acesta este un eveniment de tip Master, fiind primul câștigat de letoni în sezonul 2021. De altfel, este primul eveniment câștigat de Riga după ce a cucerit medalia olimpică de aur la Tokyo.

Continuă lectura „Campioana olimpică triumfă în cel de-al 6-lea turneu de tip Master în FIBA 3×3 World Tour 2021”

În stare de bine pe terenul de baschet 3×3: Copiii din proiectul SCORE încurajați de naționalele României și oficialități FIBA

Peste 60 de copii din centrele sociale din București au avut ocazia weekend-ul trecut să evolueze într-un turneu de baschet 3×3 la standardele Federației Internaționale de Baschet. Totul s-a disputat în cadrul proiectului SCORE – Sportul în Comunitate: Onoare, Respect, Educație finanțat prin programul În Stare de Bine, susținut de Kaufland România și implementat de Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile.

Continuă lectura „În stare de bine pe terenul de baschet 3×3: Copiii din proiectul SCORE încurajați de naționalele României și oficialități FIBA”

Dribling pe sub candelabre: Reginele baschetului 3×3 s-au încoronat la Palat! România, pe locul doi la tineret

Baschetul 3×3 și-a încoronat duminică seara campioanele din circuitul mondial feminin într-unul dintre cele mai extravagante locuri pe care tânăra disciplină olimpică le-a văzut în scurta sa istorie: Palatul Parlamentului din București.

Continuă lectura „Dribling pe sub candelabre: Reginele baschetului 3×3 s-au încoronat la Palat! România, pe locul doi la tineret”

Germania a triumfat în finala FIBA 3×3 Women’s Series 2021, organizată la Palatul Parlamentului!

Germania a triumfat în cadrul turneului final al FIBA 3×3 Women’s Series 2021. Evenimentul s-a desfășurat pe 18-19 septembrie la Palatul Parlamentului din București, una dintre cele mai inedite locații pentru organizarea unui eveniment sportiv.

Continuă lectura „Germania a triumfat în finala FIBA 3×3 Women’s Series 2021, organizată la Palatul Parlamentului!”