Salt virtual: Campion anul trecut la baschet 3×3, victorios acum și pe consolă la Raiffeisen Bank eSport Arena Streetball

Marius Leonte din București a câștigat aseară cel de-al doilea turneu al campionatului de baschet 3×3 online Raiffeisen Bank eSport Arena Streetball, la categoria Playstation. Tânărul de 19 ani câștiga fix în urmă cu un an, la Mega Mall, ultimul turneu real organizat de către Sport Arena Streetball în București.

Continuă lectura „Salt virtual: Campion anul trecut la baschet 3×3, victorios acum și pe consolă la Raiffeisen Bank eSport Arena Streetball”

FIBA 3×3 World Tour 2020 – Al 3-lea turneu de la Debrecen a demarat cu surprize, dar favoritele s-au calificat în fazele superioare

Ziua de deschidere a celui de-al 3-lea turneu Master din cadrul FIBA 3×3 World Tour – ediția 2020, la Debrecen, Ungaria, a consemnat un nou eșec pentru cea mai titrată echipă din istoria disciplinei. Novi Sad a fost învinsă der Jeddah, dar s-a repliat și a învins Gagarin pentru a-și asigura calificarea în fazele eliminatorii ale evenimentului.

Continuă lectura „FIBA 3×3 World Tour 2020 – Al 3-lea turneu de la Debrecen a demarat cu surprize, dar favoritele s-au calificat în fazele superioare”

Al 2-lea turneu Master din circuitul FIBA 3×3 World Tour 2020 își desemnează câștigătoarea în cursul serii de miercuri (03.09)

Al 2-lea turneu Master din circuitul FIBA 3×3 World Tour – ediția 2020, în desfășurare la Debrecen, a fost aproape să curpindă o surpriză de proporții. Liman, câștigătoarea primului eveniment din localitatea maghiară, a fost la un pas de eliminare în cursul zilei de marți (01.09).

Continuă lectura „Al 2-lea turneu Master din circuitul FIBA 3×3 World Tour 2020 își desemnează câștigătoarea în cursul serii de miercuri (03.09)”

Campioni din Timișoara și București în prima etapă la Raiffeisen Bank eSport Arena Streetball. Vlad Moldoveanu pe locul 8 la Xbox!

După cinci zile de competiție, Raul Jurchescu din Timișoara la Playstation și Luca Huștiuc din București la Xbox au câștigat prima etapă a campionatului de baschet 3×3 online Raiffeisen Bank eSport Arena Streetball. Vlad Moldoveanu, fostul lider al naționalei României, care era prezent în jocul NBA2k pe vremea când evolua în Euroligă pentru Stelmet Zielona Gora din Polonia, a participat și el la turneu.

Continuă lectura „Campioni din Timișoara și București în prima etapă la Raiffeisen Bank eSport Arena Streetball. Vlad Moldoveanu pe locul 8 la Xbox!”