Ungaria – Baschetul s-a reluat la modul oficial după aproximativ 200 zile cu cel de-al 2-lea eșalon. Prima ligă demarează pe 2 octombrie!

Sezonul competițional 2020/21 demarează în Ungaria la finele acestei săptămâni. Meciul de deschidere al competiției din țara vecină este programată pentru ziua de vineri (02.10), ora 19:00.

Continuă lectura „Ungaria – Baschetul s-a reluat la modul oficial după aproximativ 200 zile cu cel de-al 2-lea eșalon. Prima ligă demarează pe 2 octombrie!”

VIDEO. Murcia irosește un avantaj de 24 puncte și suferă al 2-lea eșec în noua ediție de campionat în Spania

UCAM Murcia a suferit cel de-al 2-lea eșec stagional. Echipa la care evoluează Emanuel Cățe a irosit un avantaj de 24 puncte în confruntarea cu Iberostar Tenerife, din etapa a 3-a a Ligii ACB – ediția 2020/21. Rezultatul final a fost de 82-84.

Continuă lectura „VIDEO. Murcia irosește un avantaj de 24 puncte și suferă al 2-lea eșec în noua ediție de campionat în Spania”

Fenerbahce Beko Istanbul a câștigat primul meci oficial sub comanda lui Igor Kokoskov

Fenerbahce Beko Istanbul a câștigat meciul de deschidere al Basketbol Superligi – ediția 2020/21. Campionatul național al Turciei a demarat sâmbătă (26.09), la distanță de mai bine de șase luni de la oprirea activității sportive în țara Semilunei din cauza pandemiei.

Continuă lectura „Fenerbahce Beko Istanbul a câștigat primul meci oficial sub comanda lui Igor Kokoskov”

Nikola Mirotic și-a prelungit contractul cu Barcelona

FC Barcelona a oficializat prelungirea contractului pentru Nikola Mirotic. Jucătorul de poziția 4 va evolua la gruparea catalană până în vara anului 2025. La ora actuală, sportivul cu origini muntenegrene este cel mai bine plătit jucător de baschet din Europa, statut pe care îl are pentru al 2-lea sezon consecutiv.

Continuă lectura „Nikola Mirotic și-a prelungit contractul cu Barcelona”