Besiktas învinge pe Fenerbahce cu nouă zile înaintea startului oficial al turneului FIBA Europe Cup

Besiktas Istanbul, adversar al lui BC CSU Sibiu și CSM CSU Oradea în FIBA Europe Cup, a repurtat un succes de prestigiu în Basketbol Superligi – ediția 2020/21. Amintita echipă a depășit Fenerbahce Beko Istanbul, scor 92-83.

Continuă lectura „Besiktas învinge pe Fenerbahce cu nouă zile înaintea startului oficial al turneului FIBA Europe Cup”

Vaidas Kariniauskas reușește un double-double, iar Juventus învinge pe terenul lui Rytas. Echipa din capitala Lituaniei a concediat antrenorul după meci!

Vaidas Kariniauskas a realizat un double-double în confruntarea cu a 2-a forță a baschetului din Lituania. Juventus Utenos a spulberat pe Rytas, chiar la Vilnius, scor 105-78, în sezonul regulat al ligii profesioniste din această țară.

Continuă lectura „Vaidas Kariniauskas reușește un double-double, iar Juventus învinge pe terenul lui Rytas. Echipa din capitala Lituaniei a concediat antrenorul după meci!”

UCAM Murcia și Emanuel Cățe ratează la limită participarea la turneul de Cupa Spaniei – ediția 2021

UCAM Murcia și Emanuel Cățe se află sub linia ce desparte echipele care participă de cele care nu au obținut dreptul de participare la Cupa Spaniei – ediția 2021. Formația antrenată de către Sito Alonso se situează pe locul al 9-lea în ierarhia la zi a campionatului din Spania.

Continuă lectura „UCAM Murcia și Emanuel Cățe ratează la limită participarea la turneul de Cupa Spaniei – ediția 2021”