Falco Szombathely câștigă al 3-lea titlu național consecutiv în Ungaria

Falco Szombathely a câștigat campionatul Ungariei pentru a 3-a oară consecutiv. Galben-negrii au revenit de la 1-2 și au trecut de Egis Kormend în jocul decisiv, disputat duminică (26.06), la Arena Savaria, în prezența a peste 3.000 spectatori. Acesta a fost ultimul meci din sezonul 2021/22 în baschetul european la nivel de club.

Continuă lectura „Falco Szombathely câștigă al 3-lea titlu național consecutiv în Ungaria”

Falzo Szombathely reacționează și forțează decisivul în finala din Ungaria. Meciul 5 al seriei cu Egis Kormend va fi ultimul din sezonul 2021/22 în Europa!

Falco Szombathely a reacționat în Meciul 4 al finalei campionatului Ungariei la baschet masculin – ediția 2021/22. Campioana în exercițiu a învins pe terenul lui Egis Kormend, scor 77-62.

Continuă lectura „Falzo Szombathely reacționează și forțează decisivul în finala din Ungaria. Meciul 5 al seriei cu Egis Kormend va fi ultimul din sezonul 2021/22 în Europa!”

Cezar Bărăgău este noul antrenor de pregătire fizică al lui Limoges CSP, singura echipă din Franța care a câștigat Euroliga

Cezar Bărăgău este noul antrenor de pregătire fizică al echipei Limoges CSP din primul eșalon al Franței. El a fost cooptat în staff-ul tehnic condus de către Massimo Cancellieri și din care face parte fostul mare jucător italian Massimo Bulleri.

Continuă lectura „Cezar Bărăgău este noul antrenor de pregătire fizică al lui Limoges CSP, singura echipă din Franța care a câștigat Euroliga”