Florina Diaconu Stănici stabilește noul record stagional de puncte marcate într-un meci din LNBF 2021/22

Rapid București a triumfat pe terenul lui KSE Târgu Secuiesc în deschiderea etapei a 3-a din Liga Națională de baschet feminin – ediția 2021/22. Partida s-a desfășurat vineri (15.10) și a consemnat o prestație individuală de senzație. Rezultatul final a fost de 72-66.

Continuă lectura „Florina Diaconu Stănici stabilește noul record stagional de puncte marcate într-un meci din LNBF 2021/22”

CSM Satu Mare se impune în derby-ul etapei a 2-a din Liga Națională de baschet feminin. Campioana en-titre suferă unul dintre cele mai drastice eșecuri din ultimii ani!

CSM Satu Mare a surclasat Sepsi SIC Sfântu Gheorghe în etapa a 2-a din sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet feminin – ediția 2021/22. Reeditarea finalei din sezonul precedent s-a desfășurat sâmbătă (09.10), la Satu Mare, gazdele impunându-se cu scorul de 78-56.

Continuă lectura „CSM Satu Mare se impune în derby-ul etapei a 2-a din Liga Națională de baschet feminin. Campioana en-titre suferă unul dintre cele mai drastice eșecuri din ultimii ani!”

La finele acestei săptămâni se desfășoară stagiul comun al arbitrilor și comisarilor din LNBM și LNBF

În perioada 10-12 septembrie anul curent, la Izvorani, se va desfășura Stagiul comun al arbitrilor și comisarilor de baschet. Evenimentul, organizat anual, este destinat oficialilor care activează în Ligile Naționale de baschet, masculin și feminin, ale României.

Continuă lectura „La finele acestei săptămâni se desfășoară stagiul comun al arbitrilor și comisarilor din LNBM și LNBF”

Liga Națională de baschet feminin – ediția 2021/22 va demara pe 3 octombrie sub forma unui turneu. În continuare se va juca cu etape săptămânale!

Liga Națională de baschet feminin – ediția 2021/22 va demara sub formă de turneu. Acesta va fi intitulat în consecință, Turneul de Deschidere al LNBF. Locul de desfășurare al acestui eveniment va fi agreat în comun de către cluburile participante. Prima rundă se va desfășura pe data de 3 octombrie 2021.

Continuă lectura „Liga Națională de baschet feminin – ediția 2021/22 va demara pe 3 octombrie sub forma unui turneu. În continuare se va juca cu etape săptămânale!”