Cupa României Feminin și Liga Națională Feminin – ediția 2020/21: Sistem competițional și componența grupelor

Sezonul competițional 2020/21 va cuprinde 11 echipe în Liga Națională de baschet feminin și 7 echipe în Cupa României la baschet feminin. Aruncăm o privire asupra sistemului competițional adoptat pentru cele două competiții.

Continuă lectura „Cupa României Feminin și Liga Națională Feminin – ediția 2020/21: Sistem competițional și componența grupelor”

Sepsi Sfântu Gheorghe se pregătește pentru startul sezonului 2020/21

Sepsi Sfântu Gheorghe a anunțat că a demarat pregătirile pentru sezonul competițional 2020/21. Multipla campioană națională, înscrisă în Euroliga feminină și FIBA EuroCup Women ar urma să dispute primele jocuri oficiale în calificările principalei competiții continentale la nivel de club.

Continuă lectura „Sepsi Sfântu Gheorghe se pregătește pentru startul sezonului 2020/21”

Interviu cu Horia Păun, președintele FR Baschet, referitor la situația actuală în baschetul românesc

Pe parcursul ultimelor zile, site-ul nostru a relatat informații cu privire la reluarea competițiilor baschetbalistice la distanță de aproape șase luni de la sistarea acestora din cauza pandemiei COVID-19. Totodată, în spațiul online, au apărut numeroase informații cu privire la situația actuală în baschetul românesc, de nivel juvenil, feminin și masculin.

Continuă lectura „Interviu cu Horia Păun, președintele FR Baschet, referitor la situația actuală în baschetul românesc”

Sepsi Sfântu Gheorghe se duelează cu ultima campioană a Spaniei în preliminariile Euroligii feminine!

Sepsi Sfântu Gheorghe se duelează cu Spar Citylift Girona din Spania, în calificările Euroligii feminine – ediția 2020/21. Multipla campioană a României s-a înscris în competiția supremă din baschetul de club feminin pe plan continental.

Continuă lectura „Sepsi Sfântu Gheorghe se duelează cu ultima campioană a Spaniei în preliminariile Euroligii feminine!”