Stagiul Internațional de Perfecționare a Antrenorilor de seniori se amână pentru luna Noiembrie

Colegiul Central al Antrenorilor de baschet (CCA) a anunțat că se amână Stagiul Internațional de Perfecționare al antrenorilor de seniori. Acesta ar fi trebuit să se desfășoare săptămâna viitoare, la Ploiești, în paralel cu meciul România vs Portugalia din precalificările EuroBasket 2025, dar a fost amânat pentru luna Noiembrie anul curent, cu ocazia următoarei ferestre din actuala campanie.

Continuă lectura „Stagiul Internațional de Perfecționare a Antrenorilor de seniori se amână pentru luna Noiembrie”

Stagiul de perfecționare pentru antrenorii de seniori va avea loc în perioada 24-26 August, la Ploiești

Colegiul Central al Antrenorilor din cadrul Federației Române de Baschet a anunțat că în perioada 24-26 August anul curent, la Ploiești, se va desfășura Stagiul internațional de perfecționare a antrenorilor de seniori. Evenimentul se va desfășura în jurul meciului echipei naționale de seniori cu Portugalia, din precalificările FIBA EuroBasket 2025.

Continuă lectura „Stagiul de perfecționare pentru antrenorii de seniori va avea loc în perioada 24-26 August, la Ploiești”

Gabriela Mărginean a fost inclusă între cele mai bune sportive care au reprezentat universitatea Drexel în Colonial Athletic Association

Gabriela Mărginean, originar din Cluj-Napoca, a fost inclusă într-o listă selectă de sportive care au reprezentat Universitatea Drexel în competițiile organizate de către Colonial Athletic Association, un organism afiliat la NCAA. Nominalizarea s-a făcut cu ocazia aniversării celei de-a 50-a ediții Title IX a amintitei asociații.

Continuă lectura „Gabriela Mărginean a fost inclusă între cele mai bune sportive care au reprezentat universitatea Drexel în Colonial Athletic Association”