Despre noi

UnitedHoops România este un portal destinat jocului de baschet. Aici găsiți informații din sportul cu mingea la coș atât din România, cât și de peste hotare.

Pasionații jocului de baschet au oportunitatea să lectureze materiale cu și despre echipele naționale de baschet ale României , competițiile de baschet interne, seniori și juniori, masculin și feminin, cât și din jocul internațional – FIBA, NBA, cupe europene, campionate naționale, juniori.

Conținutul este în majoritate original. În cadrul acestui gen de materiale sunt prezentate întâmplări din baschet așa cum ele sunt văzute și recepționate de autor. Nu lipsesc știri din baschet în exclusivitate, respectiv preluări de pe alte site-uri, fie cel al federației de specialitate, al altor publicații, respectiv comunicate oficiale emise de cluburi sau alte entități din lumea baschetului (cu citarea sursei).

UnitedHoops România poate fi răsfoit atât de pe PC, laptop, cât și de pe dispozitive inteligente. Așteptăm reacții și suntem deschiși la dialog cu cititorii prin intermediul secțiunii de comentarii ce poate fi localizată în partea inferioară a fiecărui articol publicat pe site, prin intermediul rețelelor de socializare, respectiv pe adresa de e-mail contact@unitedhoops.ro.

Mulțumim că sunteți alături de noi!