Zoran Dragic revine în Euroligă

Kirolbet Baskonia a perfectat al 2-lea transfer în această săptămână. Slovenul Zoran Dragic a semnat un angajament cu valabilitate pentru restul actualului sezon.

În vârstă de 30 ani, înalt de 1.96 metri, Dragic se alătură formației antrenatăd e Dusko Ivanovic. El sosește de la ratipharm Ulm, formație alături de care a evoluat în actuala ediție EuroCup, având 14.1 puncte pe meci în șapte apariții.

Dragic, fratele lui Goran – jucător legitimat la Miami Heat, a jucat ultima dată la nivel de Euroligă în sezonul 2017/18. El are cinci sezoane la activ în competiție, pentru Malaga, Khimki, Milano și Efes. Are 105 apariții în Euroligă și medii pe carieră de 8.0 puncte, 2.5 recuperări și 1.1 pase decisive cu 0.7 intercepții.

Reamintim că Baskonia l-a legitimat pe Semaj Christon în aceste zile. Este neclar dacă acesta va putea fi utilizat în partida cu Olympiacos Pireu, programat pentru joi (30.01), în etapa a 22-a.

Baskonia joacă în această perioadă fără Jason Granger, Patricio Garino, Luca Vildoza și Pierria Henry. Toți sunt accidentați.

După primele 21 etape, bascii au 8-13 la general și ocupă locul 13 din totalul de 18 poziții în Euroliga masculină.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.