Zielona Gora avansează în semifinalele Cupei Poloniei

Enea Zastal Zielona Gora a deschis turneul final de Cupa Poloniei – ediția 2020/21 cu o victorie convingătoare, în termenii în care domină cealaltă competiție internă. Echipa lui Kris Richard a surclasat pe Arka Gdynia, scor 90-68.

După un prim sfert încheiat la egalitate, Zielona Gora a realizat un parțial de 26-13 în sfertul al 2-lea. După pauză, verzii au marcat 47 puncte și au încasat 38.

Rolands Freimanis a totalizat 22 puncte, Iffe Lundberg a adăugat 20 puncte, 4 pase decisive, iar Janis Berzins a terminat cu 13 puncte, 6 recuperări pentru Zielona Gora.

Titularizat în angrenajul acestei echipe, Kris Richard a bifat 29 minute, perioadă în care a contribuit cu 9 puncte, având 4/8 la aruncările din acțiune. A cules 5 recuperări și a bifat o pasă decisivă cu două intercepții pentru 11 la eficiență și 11 la +/-.

În replică, Adam Hrycaniuk a totalizat 15 puncte, 4 recuperări, 3 pase decisive, iar fostul jucător al Stelei București, croatul Karlo Vragovic, a reușit 11 puncte, 3 intercepții și 2 pase decisive.

În semifinale, programate pentru sâmbătă (13.02), Zielona Gora întâlnește pe Slam Stal Ostrow. Această formație a învins gazda turneului final, Start Lublin, scor 80-73, în ziua de deschidere a turneului finală de cupă.

Foto: www.plk.pl

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *