Zalgiris Kaunas suferă prima înfrângere stagională

Lietkabelis Panevezys a repurtat o victorie surprinzătoare în cadrul etapei a 3-a din sezonul regulat al ligii profesioniste de baschet din Lituania. Amintita grupare s-a impus pe terenul lui Zalgiris Kaunas, scor 72-61.

Zalgiris începuse mai bine și conducea cu scorul de 19-13 la capătul primului sfert, respectiv 36-33 la jumătatea partidei. Situația s-a schimbat radical în sfertul al 3-lea, atunci când Lietkabelis a reușit un parțial de 29-11 de pe urma căruia a preluat inițiativa și a construit una vantaj imposibil de surmontat pentru campioana în exercițiu. 

Așa cum se poate observa în imaginile video alăturate, la meciul de la Zalgirio Arena s-a jucat cu public. De altfel, aceasta este situația la toate meciurile din campionatul Lituaniei.

Kyle Vinales a totalizat 24 puncte, 6 recuperări pentru învingători. Acesta a terminat cu 5/9 la aruncările de pe semicerc în cele 31 minute de joc. Paulius Valinskas a adăugat 13 puncte, iar Margiris Normantas a terminat cu 10 puncte pentru învingători.

Augustine Rubit a reușit 11 puncte, iar Joffrey Lauvergne a adăugat 10 puncte, 6 recuperări pentru Zalgiris.

Interesant este că acest deznodământ echivalează cu primul eșec stagional pentru Zalgiris, respectiv primul succes pentru Lietkabelis. Lider al clasamentului la zi este Rytas Vilnius, cu 3-0 la general.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *