Zalgiris Kaunas cedează la debutul lui Jure Zdovc în funcția de antrenor

Zalgiris Kaunas a pierdut primul meci în care a fost condusă de la margine de slovenul Jure Zdovc. Lituanienii au fost învinși la Belgrad de Steaua Roșie, scor 73-61. Partida contează pentru etapa a 3-a din Euroligă.

Partida a fost decisă în repriza secundă, când sârbii au marcat 44 puncte și au încasat cu zece mai puțin. De altfel, ultimul act a consemnat un parțial de 27-19 în favoarea gazdelor, după ce în primele trei perioade de joc niciuna dintre echipe nu a reușit să atingă borna 20.

Nikola Kalinic a totalizat 15 puncte, 5 recuperări, Ognjen Kuzmic a adăugaqt 13 puncte, Luka Mitrovic a terminat cu 12 puncte, 7 recuperări, iar Nate Wolters a terminat cu 11 puncte, 7 pase decisive și 6 recuperări pentru învingători. În replică, Josh Nebo a reușit 14 puncte, 10 recuperări (5 ofensive), iar Niels Giffey și Lukas Lekavicius au avut câte 11 puncte fiecare pentru Zalgiris.

Steaua Roșie Belgrad obține a 2-a victorie consecutivă în Euroligă. În schimb, Zalgiris Kaunas a ajuns la 0-3, tot acolo unde se află Bayern Munchen și Anadolu Efes Istanbul.

Într-un alt meci, Real Madrid a învins pe AS Monaco, scor 94-86. Jocul a fost dominat de spanioli, aceștia desprinzându-se la 30-12 în primul sfert. Au urmat 20 minute în care monegascii au reușit un parțial de 53-42, dar elevii lui Pablo Laso au rămas în avantaj până la capăt. Guershon Yabusele a reușit 18 puncte pentru învingători. În replică, Mike James a avut 24 puncte, 10 pase decisive și 3 intercepții pentru monegasci.

Ambele echipe au 2-1 la general după confruntarea directă.

Foto: www.euroleague.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *