Will Davis a fost inclus din nou în lotul Team USA

Team USA a definitivat lotul de 12 cu care va participa la prima fereastră a calificărilor FIBA Basketball World Cup 2023. Antrenorul Jim Boylen va miza pe serviciile lui Isaiah Thomas, jucător fără angajament la această oră și care a avut câteva sezoane de excepție în NBA.

De altfel, lotul Team USA este alcătuit din jucători legitimați în G-League sau din sportivi fără angajament la nivel de club în acest moment. Cei 12 jucători selectați sunt: Justin Anderson, Brian Bowen II, Will Davis II, Josh Gray, Shaq Harrison, Haywood Highsmith, BJ Johnson, Luke Kornet, Chasson Randle, Zavier Simpson, Emanuel Terry și Isaiah Thomas.

Așadar, pentru a 2-a oară, Team USA mizează pe Will Davis. Pivot, acesta a evoluat în sezonul 2019/20 pentru Steaua București, în Liga Națională de baschet masculin a României.

În prima fereastră din calificările confederației FIBA Americas, Team USA dispută două partide. Pe 28 noiembrie joacă în compania Cubei, iar o zi mai târziu întâlnește Mexic. Meciurile se dispută la Chihuahua, Mexic, în sistem bulă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.