Will Clyburn poartă pe CSKA Moscova spre victorie pe revenire în confruntarea cu Bayern Munchen

CSKA Moscova a învins Bayern Munchen, scor 77-74, într-o spectaculoasă partidă contând pentru etapa a 12-a din sezonul regulat al Euroligii masculine – ediția 2021/22. Rușii au revenit de la un deficit maxim de 13 puncte pentru a obține o victorie importantă.

Will Clyburn a fost de neoprit la finalul partidei. Americanul a marcat ultimele zece puncte ale confruntării pentru moscoviți. Întâi a punctat de pe semicerc drept răspuns la reușita lui DeShaun Thomas pentru a aduce pe CSKA în avantaj, scor 70-69. Apoi a transformat tot de la distanță pentru a egala la 73, după care a pătruns și a așezat mingea în coș din spațiul de trei secunde pentru a aduce definitiv pe CSKA Moscova la conducere, scor 75-74. În fine, a înscris prin slam dunk în ultima secundă și a stabilit rezultatul final.

În 31 minute de joc, Clyburn a totalizat 17 puncte, 5 recuperări, 3 intercepții, Johannes Voigtmann, Tornike Shengelia și Alexey Shved au avut câte 12 puncte, iar Daniel Hackett a terminat cu 10 puncte pentru învingători.

De cealaltă parte, aflat la prima apariție în capitala Rusiei după ce s-a despărțit de CSKA, Darrun Hilliard a reușit 28 puncte, 5 recuperări, 3 intercepții și 2 capace, iar DeShaun Thomas a terminat cu 17 puncte pentru Bayern Munchen.

CSKA Moscova are 7-5 la general. În schimb, Bayern Munchen a ajuns la 5-7.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *