Voluntari se impune la Constanța

CSO Voluntari a obținut a 8-a victorie din tot atâtea partide disputate în Grupa valorică B a Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2019/20. Ilfovenii au triumfat pe terenul lui Athletic Constanța, scor 85-78.

Partida a avut două reprize diametral opuse. Prima a fost controlată de gazde. Constanța a avut inițiative aproape pe tot parcursul primelor 20 minute de joc efectiv. Scorul la jumătatea partidei era de 39-34.

Lucrurile s-au schimbat imediat după pauză. Voluntari a marcat opt din primele nouă puncte și a trecut definitiv la conducere. Constanța s-a menținut foarte aproape până în minutul 28. Un parțial de 8-0 a desprins formația oaspete, aceasta controlând situația pe tabela de marcaj până la final.

Echipa antrenată de către Semsettin Bas a avut mici avantaje la procentaje, recuperări și intercepții. De asemenea, s-a consemnat egalitate la pase decisive și posesii pierdute. De altfel, formația din Constanța a fost aproape de adversar la toate capitolele statistice, dar nu a avut avantaj la niciunul.

Goran Martinic a totalizat 25 puncte, 6 pase decisive, iar Dejan Borovnjak a adăugat 18 puncte, 8 recuperări. Ilfovenii au terminat cu nouă marcatori. Voluntari a jucat fără Andrija Bojic.

În replică, Kyle Kilgore a totalizat 18 puncte, 4 recuperări, 3 pase decisive, Rashaan Williams a adăugat 15 puncte, 9 recuperări, iar Christian Chițu a terminat cu 11 puncte, 3 intercepții pentru Constanța.

CSO Voluntari are 8-0 după acest meci. În schimb, Athletic Constanța este la 3-5.

Foto: Baschet Club Athletic Constanta (Facebook)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.