Virtus Bologna pierde pe teren propriu

Surpriză în deschiderea etapei a 3-a în primul eșalon italian la baschet masculin. Virtus Bologna a cedat pe teren propriu în confruntarea cu Vanoli Cremona. Rezultatul final a fost de 92-95.

Meciul a fost controlat de formația oaspete. Cremona s-a desprins la 20-10, conducând cu 46-36 la jumătatea confruntării. Diferența s-a dublat în secvența a 3-a, scorul la capătul acestei perioade de joc fiind de 80-59.

Bologna a marcat cu generozitate în sfertul decisiv, reușind să recupereze aproape întreg deficitul pe parcursul ultimelor minute de joc. Virtus a strâns la trei puncte, însă Milos Teodosic a pierdut posesia care ar fi putut trimite meciul în prelungiri.

Giuseppe Poeta a totalizat 28 puncte, 4 pase decisive, Daulton Hommes a adăugat 23 puncte, 5 recuperări, iar Fabio Mian a terminat cu 12 puncte, 7 recuperări pentru Cremona. În replică, Milos Teodosic a reușit 22 puncte, 4 pase decisive, Josh Adams a adăugat 16 puncte, iar Stefan Markovic și Vince Hunter au totalizat câte 12 puncte pentru Bologna.

Virtus Bologna suferă primul eșec stagional în competiția internă. În schimb, Vanoli Cremona ajunge la 1-2 după această victorie.

Celălalt meci al zilei de sâmbătă (10.10) în Lega Basket Serie A s-a desfășurat tot la Bologna. Fortitudo a dispus de Energia Trento, scor 93-70. Învingătorii bifează primul succes în actuala ediție de campionat, iar Trento – formație ce joacă în EuroCup – are 0-3 la general în campionatul Italiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *