Villeurbane și Valencia se duelează în finala celui de-al 2-lea turneu organizat sub deviza „We’re Back”

Cel de-al 2-lea turneu de pregătire organizat de Euroleague Basketball, sub deviza „We’re Back”, a demarat marți (15.09), la Valencia. Evenimentul reunește patru echipe din Euroliga masculină.

Partida de deschidere a consemnat o victorie pentru LDLC Asvel Villeurbane asupra celor de la Olympiacos Pireu. Rezultatul final a fost de 74-57. Jocul a fost controlat de francezi, aceștia câștigând fiecare secvență. Echipa lui TJ Parker a terminat cu 43% la aruncările de trei puncte, lucru ce a venit în completarea defensivei eficiente pe care această grupare a avut-o.

Allerik Freeman a totalizat 14 puncte, alți trei jucător având peste zece puncte marcate pentru Asvel. În replică, Octavius Ellis a totalizat 12 puncte, iar Hassan Martin a contribuit cu 10 puncte, 10 recuperări pentru Olympiacos.

În cealaltă partidă a zilei, Valencia Basket a depășit Bayern MUnchen, scor 84-76. Spaniolii au câștigat prima repriză, scor 44-36, dar germanii au reacționat după pauză și s-au apropiat amenințător de mai multe ori. În cele din urmă, oamenii lui Jaume Ponsarnau au găsit soluții pentru a rămâne în avantaj.

Mike Tobey a totalizat 17 puncte, Bojan Dubljevic a adăugat 15 puncte, 5 recuperări, iar Martin Hermannsson a terminat cu 12 puncte pentru Valencia. În replică, Nicholas Weiler-Babb a reușit 14 puncte, 5 recuperări pentru bavarezi.

Miercuri (16.09) se dispută jocurile de clasament. Învinsele din prima zi dispută finala mică, iar câștigătoarele se duelează direct în fnala competiției. Ambele partide sunt transmise în direct pe Euroleague TV.

Reamintim că startul oficial al sezonului 2020/21 în EuroCup se dă pe 29 septembrie, iar cel în Euroligă este programat două zile mai târziu, pe 1 octombrie anul curent.

Foto&video: www.euroleague.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *