VIDEO. Final de meci incredibil între Partizan și Buducnost

Etapa a 2-a în Liga Adriatică la baschet masculin – ediția 2020/21 a demarat cu o confruntare importantă. Partizan Belgrad a primit vizita lui Buducnost Podgorica. Muntenegrenii au învins cu scorul de 101-99 în capitala Serbiei.

Partida a fost echilibrată. Buducnost conducea după 20 minute de joc cu 46-41, dar Partizan a anulat deficitul în repriza secundă. Scorul după 40 minute de joc era de 78-78.

Prima repriză se prelungiri nu a putut să separe cele două protagoniste, scorul după 45 minute fiind de 86-86. În cea de-a 2-a repriză suplimentară s-a marcat mai mult, fiind la fel de echilibrată.

Finalul meciului a fost incredibil. Cody Miller-McIntyre a înscris un coș de trei puncte în penultima secundă de joc, aducând Partizan în avantaj, scor 99-98. Buducnost a replicat pe sirenă, prin Danilo Nikolic, autor al unui coș de trei puncte.

Justin Cobbs a totalizat 27 puncte, 8 pase decisive, dar a avut și șapte posesii pierdute, Danilo Nikolic a adăugat 21 puncte, alți patru jucători având cel puțin zece puncte pentru Buducnost.

În replică, Ognjen Jaramaz a totalizat 24 puncte, 7 pase decisive, Codi Miller-McIntyre a adăugat 15 puncte, 6 recuperări, alți patru jucători având între 10 și 12 puncte în contul lui Partizan.

După acest meci, Buducnost Podgorica are 2-0 la general. În schimb, Partizan Belgrad are 0-2, ambele partide pierzânzu-le pe teren propriu.

Foto: www.aba-liga.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *