VIDEO. Damian Lillard marchează două coșuri de trei puncte în ultimele zece secunde și aduce victoria pentru Portland!

Damian Lillard a adus victoria pentru Portland TrailBlazers în deplasare, pe terenul lui Chicago Bulls. Rezultatul final al partidei a fost de 123-122. Jocul contează pentru sezonul regulat al ligii profesioniste nord-americane de baschet masculin – ediția 2020/21.

Lillard a marcat șase puncte în ultimele zece secunde de joc ale partidei. El a transformat două aruncări de trei puncte pentru a răpune echipa din Windy City. A 2-a s-a consemnat chiar pe sirena ce a anunțat epuizarea timpului de joc.

În 36 minute de joc, Dame a totalizat 44 puncte, 9 pase decisive și 5 recuperări. El a terminat cu 15/26 la aruncările din acțiune și 6/6 la linia de pedeapsă. Lillard a transformat opt aruncări de trei puncte în acest meci.

Enes Kanter a adăugat 22 puncte, 11 recuperări, iar Gary Trent a terminat cu 18 puncte, 4 intercepții pentru învingători. Replica a venit de la Lauri Markkanen, autor a 31 puncte, 6 recuperări.

Portland joacă fără Jusuf Nurkic, CJ McCollum și Zach Collins, toți accidentați. Echipa din Oregon are 10-8 la general. În schimb, Chicago este la 7-11.

Foto: nba.com/blazers
Video: Bleacher Report

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.