Victorie clară pentru Strahinja Jovanovic împotriva noii echipe a lui Kyndall Dykes

Slask Wrocklaw, echipă la care activează Strahinja Jovanovic, a repurtat un succes zdrobitor în campionatul Poloniei. Adversar a fost Anwil Wlocklawek, noua echipă a lui Kyndall Dykes. Rezultatul final a fost de 107-77.

Partida s-a desfășurat marți (19.01) pe terenul celei mai titrate echipe din istoria baschetului polonez. Jocul nu a avut istoric, fiind controlat în totalitate de amfitrioni. Slask s-a desprins la 20 puncte din primul sfert, iar la intrarea în secvența decisivă diferența este de 31 lungimi.

Titularizat în angrenajul formației din Wrocklaw, Strahinja Jovanovic – fost jucător la Steaua București – a totalizat 10 puncte, 6 pase decisive în 24 minute de joc. Elijah Stewart a reușit 24 puncte, iar Ben McCauley a adăugat 22 puncte pentru învingători.

De cealaltă parte, Kyndall Dykes – fost jucător la U-BT Cluj-Napoca și BC Mureș – a fost titularizat în angrenajul lui Anwil. El a avut 21 minute pe parchet, perioadă în care a contribuit cu 6 puncte, având cel mai modest indice +/- de pe teren (-34). Acesta a fost al 3-lea meci al lui Dykes pentru echipa la care în trecut au jucat Nikola Markovic, Aaron Broussard și Garlon Green. El are o singură victorie.

Slask Wrocklaw are 15-6 la general și se situează pe locul al 3-lea în PLK. Reamintim că această echipă a învins pe Zielona Gora în urma unui coș marcat de Strahinja Jovanovic împotriva defensivei lui Kris Richard la acțiunea decisivă a meciului.

În schimb, Anwil Wlocklawek continuă să aibă dificultăți. Considerată principala contracandidată a lui Zielona Gora la startul actualei stagiuni, această echipă are 8-14 la general și ocupă locul 13 din totalul de 16 poziții.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *