Victorie categorică pentru CSKA Moscova la OAKA

CSKA Moscova a obținut un succes categoric pe terenul lui Panathinaikos Atena, în cursul serii de miercuri (12.01). Rușii au învins la OAKA, scor 98-74, într-un meci contând pentru etapa a 20-a din Euroliga masculină – ediția 2021/22.

Moscoviții au realizat un parțial de 34-13 în sfertul al 2-lea, plecând la vestiare cu un avantaj uriaș, scor 60-33. Repriza secundă nu a mai contat, jocul fiind controlat de CSKA. Panathinaikos a marcat mai multe puncte în repriza secundă, dar acest lucru nu a mai putut schimba situația în vreun fel.

În cadrul acestui meci formația antrenată de către Dimitris Itoudis a înscris 17 coșuri de trei puncte și a avut 50% la acest procedeu. În plus, CSKA Moscova a avut superioritate la toate capitolele statistice de bază.

Marius Grigonis a totalizat 19 puncte, Daniel Hackett a adăugat 17 puncte, 6 pase decisive și 5 recuperări, iar Tornike Shengelia a terminat cu 16 puncte, 4 recuperări, 4 pase decisive pentru învingători. În replicăâ, Ioannis Papapetrou a reușit 16 puncte, 4 pase decisive, iar Kendrick Perry a terminat cu 15 puncte pentru Panathinaikos.

CSKA Moscova are 11-7 la general după acest meci. În schimb, Panathinaikos Atena are 4-14.

Foto&video: www.euroleague.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.