Următorul meci al echipei lui Emi Cățe a fost amânat din cauza problemelor de COVID-19 în tabăra adversarului

Emanuel Cățe nu va juca la finele acestei săptămâni. Echipa sa, UCAM Murcia, ar fi trebuit să întâlnească, în deplasare, pe San Pablo Burgos, deținătoarea Basketball Champions League. Potrivit programării inițiale, meciul contând pentru etapa a 7-a din Liga ACB, ar fi trebuie să se joace duminică (25.10), ora 18:00.

Confruntarea nu se va desfășura după ce patru componenți ai echipe din Burgos au fost diagnosticați cu COVID-19. Conducerea ACB urmează să stabilească și să anunțe data la care se va disputa această confruntare.

UCAM Murcia are 3-3 la general și se situează pe locul al 10-lea din totalul de 19 poziții la ora actuală în primul eșalon baschetbalistic al Spaniei. San Pablo Burgos are 4-2 la general și ocupă locul al 4-lea în Liga ACB.

În acest sezon, Emi Cățe are șase prezențe. Compatriotul nostru contribuit cu 6.8 puncte, 4.0 recuperări și 1.0 pase decisive în aproape 16 minute pe partidă. El are 65% la aruncările din acțiune și 78% la linia de pedeapsă, respectiv 8.5 la eficiență.

Următorul meci al Murciei este programat marți (27.10), ora 22:15, pe teren propriu. Adversar este FC Barcelona, confruntarea făcând parte din programul etapei a 8-a.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *