Unul dintre cei mai titrați antrenori din baschetul adaptat, Haj Bhania, vine din nou în România

Antrenorul echipei de baschet în fotoliu rulant a Marii Britanii revine la Oradea pentru a conduce Clinicul Internațional de Baschet în Fotoliu Rulant. Haj Bhania este unul dintre cei mai renumiți antrenori de baschet adaptat din Europa, având un palmares impresionant.

În calitate de antrenor, Bhania a fost campion mondial, campion european, medaliat cu bronz la Jocurile Paralimpice împreuna cu echipa naționala de baschet în fotoliu rulant a Marii Britanii. A fost recompensat cu ordinul OBE, în anul 2019, la Onorurile pentru ziua de naștere a reginei, pentru serviciile aduse baschetului în fotoliu rulant. De asemenea, tot în 2019, a fost desemnat antrenorul anului în cadrul Sporting Equals British Ethnic Diversity Sports Awards.

Clinicul Internațional de Baschet în Fotoliu Rulant ajunge în acest an la cea de-a 3-a ediție. Acesta se va desfășura în perioada 27-29 Mai 2022. Este un eveniment pe care Haj Bhania îl va conduce la Oradea. Aceasta este o recunoaștere a potențialului pe care Oradea îl are în organizarea evenimentelor de baschet adaptat.

Evenimet oferit de FAN Courier, în parteneriat cu Departamentul de Educație Fizică Sport și Kinetoterapie din cadrul Universității din Oradea.

Partener ospitalitate: DoubleTree by Hilton Oradea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.