Un nou succes pentru Zielona Gora în Polonia

Enea Zastal Zielona Gora a obținut un nou succes în campionatul Poloniei. Formația antrenată de către Zan Tabak a învins pe Polski Cukier Torun, scor 94-82.

Prima repriză a revenit lui Torun, scor 50-44. Sfertul al 3-lea a fost adjudecat de gazde, însă tot echipa din Torun a fost în avantaj după 30 minute, scor 71-70. Secvența decisivă a consemnat un parțial de 24-11 în favoarea lui Zielona Gora, formație ce a obținut un nou succes prin care își consolidează supremația în sezonul regulat al PLK – ediția 2020/21.

Venit de pe bancă, Kris Richard a bifat 24 minute de joc, perioadă în care a totalizat 3 puncte. Americano-românul a avut o seară modestă la finalizare, având 1/7 la aruncările din acțiune, fără vizită la linia de pedeapsă. El a adăugat 4 pase decisive, o recuperare și un capac pentru 4 la eficiență și 5 la +/-.

Iffe Lundberg a totalizat 25 puncte, 11 pase decisive, 6 recuperări, alți patru jucători având cel puțin zece puncte pentru Zielona Gora. Donovan Jackson a replicat cu 22 puncte, 4 pase decisive, iar Obie Trotter, fost jucător la CSM Oradea, a terminat cu 14 puncte, 4 recuperări și 4 pase decisive pentru Torun.

În urma acestui meci, Enea Zastal Zielona Gora are 18-2 la general și este lider autoritar al campionatului. Urmăritoarele, Slask Wrocklaw și Start Lublin, au câte șase meciuri pierdute, pentru ca Legia Varșovia și Stal Ostrow să aibă câte șapte eșecuri înregistrate. Polski Cukier Torun are 9-13 și ocupă locul al 8-lea din totalul de 16 poziții.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *