Un nou succes pentru FC Barcelona în Euroligă

FC Barcelona a depășit pe Zenit St. Petersburg, scor 85-81, într-un meci contând pentru etapa a 22-a din sezonul regulat al Euroligii masculine – ediția 2020/21. Confruntarea s-a desfășurat marți (26.01), la Palau Blaugrana.

Jocul a fost controlat de catalani, aceștia desprinzându-se la peste zece lungimi în sfertul al 2-lea și au mărit acest ecart spre 20 de puncte la intrarea în sfertul decisiv. Zenit a revenit pe final, dar nu a putut să anuleze întregul deficit.

Brandon Davies a totalizat 18 puncte, Kyle Kuric a adăugat 16, iar Cory Higgins și Nikola Mirotic au terminat cu câte 14 puncte pentru învingători. De cealaltă parte, Andrey Zubkov și Arturas Gudaitis au avut câte 15 puncte, iar Kevin Pangos a reușit 13 puncte, 5 pase decisive la prima apariție în Barcelona după despărțirea de echipa locală.

Cu această ocazie s-a consemnat o nouă prezență la Barcelona a localnicului Xavi Pascual din postură de adversar. Acesta este în prezent antrenorul principal al lui Zenit, fiind ultimul antrenor care a câștigat Euroliga la cârma catalanilor.

Barcelona este lider în Euroligă având 16-6 la general. În schimb, Zenit a ajuns la 13-7.

Foto&video: www.euroleague.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *