UCAM Murcia și Emanuel Cățe ratează la limită participarea la turneul de Cupa Spaniei – ediția 2021

UCAM Murcia și Emanuel Cățe se află sub linia ce desparte echipele care participă de cele care nu au obținut dreptul de participare la Cupa Spaniei – ediția 2021. Formația antrenată de către Sito Alonso se situează pe locul al 9-lea în ierarhia la zi a campionatului din Spania.

Murcia a intrat într-un clasament separat în condițiile în care echipele din Liga ACB nu au disputat același număr de meciuri până la această oră. Astfel, echipa lui Emi a intrat într-un clasament în trei cu Unicaja Malaga și Baxi Manresa. Prima este beneficiara acestui clasament și astfel va participa la turneul de Cupa Spaniei, notează site-ul www.acb.com

Murcia are 8-8 la general și se situează pe locul al 9-lea, cu două meciuri amânate, în Liga ACB la jumătatea sezonului regulat. În schimb, Malaga are 9-9 la general, dar dispune de un coșaveraj general mai bun.

De notat că UCAM Murcia și-a amânat primele două meciuri din anul calendaristic 2021 din cauza mai multor cazuri COVID-19 înregistrate în cadrul echipei.

Turneul final al Cupei Spaniei – ediția 2021 se va desfășura la Madrid, între 11-14 februarie anul curent. Echipele calificate sunt:

  • Capi de serie – Real Madrid, FC Barcelona, Iberostar Tenerife, TD Systems Baskonia
  • Outsideri – San Pablo Burgos, Valencia Basket, Joventut Badalona, Unicaja Malaga

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *