U-BT Cluj-Napoca se numără între cele patru echipe neînvinse în sezonul 2021/22, angrenate în cupele europene

AX Olimpia Milano, FC Barcelona și Heroes Den Bosch sunt echipele care au suferit primul eșec stagional în ultima săptămână. Toate au început sezonul 2021/22 în forță, dar de curând au pierdut primul joc.

Olimpia Milano are 5-0 în campionatul Italiei, respectiv 6-1 în Euroligă. Formația antrenată de către Ettore Messina a fost învinsă la începutul acestei săptămâni de Bayern Munchen, scor 77-83. Lombarzii au avut o serie de 10 victorii.

FC Barcelona are 7-0 în campionatul Spaniei, respectiv 6-1 în Euroligă. Primul eșec al elevilor lui Sarunas Jasikevicius s-a consemnat pe terenul lui Maccabi Tel-Aviv, scor 68-85. Catalanii au avut o serie de 13 victorii.

De notat că atât Milano, cât și Barcelona pierduseră în finala SuperCupei din țara de proveniență. Așadar, dacă punem la socoteală și acest eveniment atunci ambele au câte două înfrângeri.

Heroes Den Bosch au fost învinși de Parma Perm în etapa a 3-a din FIBA Europe Cup la mijlocul acestei săptămâni. Echipa olandeză a cedat pe teren propriu cu reprezentanta Rusiei, scor 52-67. Den Bosch și-a văzut oprită seria de victorii la zece!

În aceste condiții, la ora actuală mai sunt doar patru echipe pe bătrânul continent care sunt angrenate în cupele europene și nu au cunoscut încă înfrângerea. Este vorba despre: U-BT Cluj-Napoca (13-0), Falco Szombathely (11-0), Partizan Belgrad (8-0) și Hapoel Unet Holon (4-0). Partizan joacă în EuroCup, iar celelalte trei sunt angrenate în Basketball Champions League.

Hapoel Unet Holon este următorul adversar al U-BT Cluj-Napoca. Israelienii mai au de jucat un meci până la întâlnirea cu campioana României. Aceștia joacă duminică (31.10) în fieful lui Hapoel Ierusalim.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.