U-BT Cluj-Napoca rămâne neînvinsă în actuala ediție de campionat

U-BT Cluj-Napoca continuă parcursul fără greșeală în Liga Națională de baschet masculin – ediția 2020/21. Formația de pe Someș a învins Dinamo București, scor 79-63, într-un meci contând pentru Turneul 12 din sezonul regulat.

Jocul a fost controlat de către ardeleni. Aceștia s-au instalat la conducere din primele minute și s-au menținut în control pe tot parcursul celor 40 minute de joc în pofida impreciziei de la semicerc și de la linia de pedeapsă. În schimb, apărarea clujeană a provocat numeroase greșeli în jocul lui Dinamo, echipă ce a pierdut posesia de 21 ori și a înregistrat doar 8 pase decisive în acest meci.

Pe aceste coordonate, ecartul a crescut constant pe tabela de marcaj. Elevii lui Dusko Vujosevic și Mihai Silvășan conduceau cu 22-14 la prima pauză, respectiv cu 44-30 la jumătatea meciului. Diferența a urcat la 20 puncte în debutul reprizei secunde, după care bucureștenii au redus ușor din deficit.

Andrija Stipanovic a totalizat 17 puncte, 5 recuperări, Justin Edwards a adăugat 14 puncte, 5 pase decisive, 4 intercepții, iar Karel Guzman a bifat 11 puncte, 6 recuperări pentru învingători. De cealaltă parte, Javon Masters a reușit 17 puncte cu 7 posesii pierdute, Armin Cane a reușit 11 puncte, 3 capace, iar Isaiah Armwood a totalizat 11 puncte, 9 recuperări pentru Dinamo.

U-BT are 21-0 la general și este aproape cert câștigătoare a sezonului regulat. În schimb, Dinamo București a ajuns la 9-9.

Foto: Sandor Manases / www.u-bt.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *