U-BT Cluj-Napoca pierde meciul cu Lietkabelis Panavezys din EuroCup

U-BT Cluj-Napoca a fost învinsă pe teren propriu de Lietkabelis Panevezys, scor 75-77. Partida a avut loc marți (31.01), la BT Arena și contează pentru etapa a 13-a din EuroCup – ediția 2022/23.

A fost un meci echilibrat, protagonistele împărțindu-și momentele de superioritate. U-BT s-a văzut condusă la jumătatea partidei cu scorul de 39-41. Asta în condițiile în care balticii au avut doar 1/12 la semicerc.

Repriza secundă a avut lui Lietkabelis opt reușite de la mare distanță. Clujul a avut un număr aproape dublu de vizite la linia de pedeapsă, însă echipa antrenată de Mihai Silvășans a ratat 14 libere, tandemul Patrick Richard – Andrija Stipanovic încheind jocul cu 2/12 cumulat la acest procedeu.

În plus, ardelenii au avut doar 5/20 la aruncările de trei puncte pentru 25%. Dr notat că jocul ofensiv al campioanei României a suferit chiar dacă s-au consemnat numai opt posesii pierdute.

Nemanja Gordic a totalizat 17 puncte, 5 recuperări, iar Leo Meindl a adăugat 14 puncte, 5 recuperări pentru U-BT Cluj-Napoca. În replică, Gediminas Orelik a reușit 20 puncte, alți doi jucători baltici având peste zece puncte marcate pentriu echipa antrenată de Nenad Canak.

U-BT Cluj-Napoca are 4/9 la general după acest meci și se situează pe locul al 9-lea în Grupa A. Ardelenii au 0-2 cu Lietkabelis. Echipa din Lituania ocupă locul al 8-lea, având 6/7 la general, la egalitate cu a 7-a clasată, Germani Brescia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.