U-BT Cluj-Napoca obține cea de-a 2-a victorie în EuroCup

U-BT Cluj-Napoca a repurtat un important succes. Campioana în exercițiu a României a învins Germani Brescia, scor 91-86, într-un meci contând pentru etapa a 5-a din sezonul regulat EuroCup – ediția 2022/23.

A fost o partidă cu numeroase realizări ofensive. Primul act s-a încheiat la egalitate, italienii plecând în avantaj minim la vestiare după ce au înscris 30 de puncte în sfertul al 2-lea. La jumătatea partidei scorul era de 51-49 în favoarea oaspeților.

Clujul și-a îmbunătățit defensiva în mod evident pe parcursul secvenței a 3-a, atunci când a venit la conducere. La intrarea în ultimul act scorul era de 73-68 în favoarea echipei gazdă. Ultimele zece minute au rezervat suspans și echilibru. Reușita lui Emanuel Cățe cu trei minute și jumătate rămase de disputat au adus U-BT definitiv la conducere.

Leo Meindl a totalizat 15 puncte, 6 recuperări, Karel Guzman a adăugat 15 puncte, 5 recuperări, iar Nemanja Gordic, Andrija Stipanovic, Patrick Richard și Emanuel Cățe au pus câte 13 puncte pe tabela de marcaj, penultimul reușint 8 pase decisive, iar cel din urmă a avut 9 recuperări. Amedeo Della Valle a replicat cu 16 puncte, 5 pase decisive, iar John Petrucelli a terminat cu 15 puncte, 4 pase decisive pentru Brescia.

În urma acestui meci, U-BT are 2-3 la general, similar lui Germani Brescia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.