U-BT Cluj-Napoca confirmă continuarea colaborării cu Patrick Richard

U-BT Cluj-Napoca a confirmat pe cale oficială în cursul zilei de luni (29.06) că Patrick Richard va continua alături de această grupare. El semnase încă de vara trecută un angajament de forma 1+1, iar acum s-a anunțat că a semnat un nou angajament, cu valabilitate pentru următoarele trei sezoane.

Înalt de 1.93 metri, jucător de perimetru, utilizat cu precădere la poziția 2, Richard a fost unul dintre oamenii de bază pentru Cluj atât în campania continentală, cât și pe plan intern.

Component de bază al lui U-BT Cluj-Napoca, echipă alături de care a câștigat Cupa României – ediția 2019/20, Patrick Richard este unul dintre jucătorii care au demonstrat constanță și s-a numărat între baschetbaliștii de mare atractivitate în sezonul 2019/20, fiind considerat MVP-ul stagiunii în opinia United Hoops.

Absolvent al universității McNeese State, Richard a avut o carieră profesionistă cu numeroare provocări. A suferit o accidentare ce l-a împiedicat să joace în G-League, însă el a evoluat în campionatele din Australia și Noua Zeelandă. De asemenea, a jucat în Europa pentru echipe din Olanda, Germania, Franța, Israel, Spania și Italia. Lista țărilor în care a avut contracte la nivel profesionist este completată de România.

Cluburile pentru care Pat a jucat sunt Sandringham Sabres, Matrixx Magixx, Mitteldeutscher, Châlons-Reims, Maccabi Rishon LeZion, Joventut Badalona, New Zealand Breakers și Reggio Emilia.

Reamintim că U-BT Cluj-Napoca a confirmat pe cale oficială continuarea colaborării cu Nandor Kuti, Ștefan Grasu, David Vida, Karlo Zganec. De asemenea, la nivel declarativ, Mihai Silvășan și Branko Cuic au anunțat că Donatas Tarolis va continua cu formația clujeană. Reamintim că Dusko Vujosevic a semnat la rândul său un nou angajament cu U-BT.

Primul transfer perfectat de U-BT Cluj-Napoca în această vară este pivotul ex-iugoslav Andrija Stipanovic. Acesta se află la primul angajament în România.

Citiți și

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *