Tyler Stone se alătură lui Rapid București

Tyler Stone este noul jucător al echipei Rapid București. Acesta are 31 ani și sosește de la BCM Gravelines Dunkerque, în primul eșalon al Franței.

Înalt de 2.03 metri, jucător de poziția 4, Stone se află la prima experiență în România. El a absolvit universitatea Missouri State și la nivel profesionist a evoluat în Turcia, Grecia, Japonia, Israel, Rusia, Italia și Franța.

În sezonul 2021.22, alături de Gravelines, Stone a jucat 32 meciuro în LNB Pro A, având medii de 8.5 puncte, 3.5 recuperări, 0.9 pase decisive și 0.5 intercepții în 18.7 minute pe meci pentru 7.4 la eficiență. El a avut 52% la aruncările de două uncte, 33% la trei puncte și 78% la linia de pedeapsă pentru 7.4 la eficiență.

Stone este al 6-lea jucător străin din lptul lui Rapid București. Ceilalți sunt Darius Johnson Odom, Mladen Jeremic, Josip Bilinovac, Christopher Evans și Filip Barovic. Feroviarii i-au mai legitimat pe internaționalii de seniori Alex Olah, Marcu Badiu și Tudor Gîrbea, respectiv pe cei de tineret Matei Dorneanu și David Oprea. De asemenea, a fost legitimat Mihnea Andrei.

Noul antrenor al lui Rapid București este Tudor Costescu. El va fi asistat de către Marius Bulancea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.