Tudor Gheorghe: „Consider că este un moment oportun pentru echipa noastră”

Tudor Gheorghe, conducătorul de joc al echipei BCM U FC Argeș Pitești, a prefațat turneul de Cupa României la baschet masculin – ediția 2020/21. În vârstă de 23 ani, baschetbalistul originar din Brașov parcurge primul sezon după ieșirea de sub incidența regulii U23.

Înalt de 1.84 metri, jucător de poziția 1, Tudi a declarat următoarele, făcând referire la turneul final în sine, respectiv la confruntarea cu CSO Voluntari din partida de deschidere a evenimentului:

„Ne dorim să obținem un rezultat bun în cadrul turneului final de Cupa României. Meciurile sunt eliminatorii, lucru ce ne obligă să avem un nivel ridicat de concentrare și agresivitate încă din primul minut al competiției. Fiecare detaliu contează în acest tip de jocuri. Consider că este un moment oportun pentru echipa noastră. Vom încerca să avem un parcurs cât mai lung începând de sâmbătă. Cred că avem jucători capabili să facă diferența, atât colegii mei străini, cât și noi, românii, care am prins încredere în prima parte a campionatului.

Voluntari este o echipă foarte valoroasă, completă și solidă, din multe puncte de vedere. Ne așteaptă un sfert de finală extrem de dificil, așa cum a fost și meciul ce a încheiat turul de campionat.”

Despre obiectivul echipei din Pitești la turneul de Cupa României de la Cluj-Napoca, Gheorghe a afirmat:

„Focusul este asupra meciului cu Voluntari, nu ne gândim la altceva. Trebuie să lăsăm totul pe teren sâmbătă, iar apoi, în eventualitatea unui rezultat pozitiv, vom lua fiecare meci în parte. Pentru noi, prima finală este jocul cu Voluntari!”

În cadrul turneului de calificare din Cupa României, susținut la București, în luna noiembrie 2020, Tudor Gheorghe a avut medii de 5.3 puncte, 3.0 pase decisive și 1.0 recuperări în aproape 19 minute pe partidă pentru 4.0 la eficiență. De asemenea, are 6.7 puncte, 2.9 pase decisive, 1.4 intercepții și 1.3 recuperări pentru 6.4 la eficiență în peste 24 minute pe partidă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *