Tudor Gârbea, al 3-lea sezon consecutiv la CSO Voluntari

Tudor Gârbea a semnat un nou angajament cu CSO Voluntari. Născut în anul 1998, el devine al 2-lea jucător U23 legitimat de ilfoveni în perspectiva sezonului 2020/21.

Înalt de 1.97 metri, Tudor evoluează la pozițiile 3-4. El a mai jucat în baschetul românesc la Politehnica Iași și la BC Mureș.

Gârbea se află la cel de-al 3-lea sezon consecutiv alături de CSO Voluntari. El a debutat în primul eșalon al României alături de BC Mureș, în sezonul 2017/18, pentru ca apoi să treacă la echipa din Ilfov.

În sezonul 2019/20, Gârbea a avut 19 apariții cu medii statistice de 4.1 puncte, 2.4 recuperări și 0.6 pase decisive în aproape 17 minute pe partidă pentru 4.7 la eficiență. El a avut 38% la trei puncte, cel mai bun procentaj al carierei de la mare distanță.

Gârbea are 65 apariții în Liga Națională și 8 în Cupa României. El se află în fața ultimului sezon sub incidența regulii U23.

CSO Voluntari a anunțat deja legitimarea lui Marcu Badiu ca jucător U23. De asemenea, ilfovenii au oficializat legitimările lui Vlad Moldoveanu și Zarko Djuric, precum și prelungirea acordurilor lui Dani Popescu și Dejan Borovnjak.

Sașa Ocokoljic este noul antrenor al echipei din Voluntari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *