Trei tineri se alătură lui SCM Timișoara!

SCM Timișoara va conta pe trei tineri de perspectivă în sezonul competițional 2021/22. Echipa bănățeană a anunțat faptul că Roland Stanciu, Paul Hanea și Șerban Horga fac pasul către primul eșalon baschetbalistic al țării.

Cine sunt cei trei?

Roland Stanciu

R. STANCIU

data nașterii: 19.08.2005
greutate: 67 kg
înălțime: 1,86 metri
post: conducător de joc
cluburi: MP Sport, SCM Timișoara
antrenorii de la juniori: Aref Kaed Bey, Alex Miron, Sergiu Pașca (toți de la MP Sport), Petru Czmor, Radenko Toroman (ambii de la SCM Timișoara)
a început baschetul în anul 2015
Sunt foarte fericit că mi s-a dat ocazia să mă antrenez cu echipa de seniori și să devin un jucător mai bun. Sezonul trecut a fost un succes, ne-am calificat pentru prima dată la turneul final. Am progresat mult și ca echipă, și în plan individual. Un rol foarte important l-a avut domnul antrenor Radenko Toroman, am lucrat foarte bine împreună. Este un antrenor foarte bun, experimentat„.

Paul Ioan Hanea

P. HANEA

data nașterii: 29.06.2005
greutate: 93 kg
înălțime: 1,97 metri
post: pivot
cluburi: MP Sport, SCM Timișoara
antrenorii de la juniori: Alex Miron, Aref Kaed Bey, Sergiu Pașca (toți de la MP Sport), Radenko Toroman, Petru Czmor (ambii de la SCM Timișoara)
a început baschetul în anul 2018
Am fost promovat pentru ce am realizat. Să joc la echipa orașului meu este o realizare pentru mine! Este o etapă foarte importantă pentru mine, am reușit să ajung aici cu susținerea familiei și a prietenilor mei. Nu mi-am imaginat că voi ajunge aici. Îmi doream acest lucru, dar nu credeam că se va și întâmpla. Sezonul trecut a fost unul peste așteptări, am reușit să învingem echipe de la care înainte luam bătaie mereu. Toată echipa a jucat foarte bine, nu am avut puncte slabe. Sunt foarte mulțumit de mine, de echipă și de antrenor, care a avut un mare rol în calificarea noastră„.

Șerban-Andrei Horga

Ș. HORGA

data nașterii: 16.01.2007
greutate: 70 kg
înălțime: 1,88 metri
posturi: 2 și 3
cluburi: MP Sport, SCM Timișoara
a început baschetul în anul 2013
antrenorii de la juniori: Sergiu Pașca, Alex Miron, Aref Kaed Bey (toți de la MP Sport), Radenko Toroman (SCM Timișoara)
Înseamnă mult pentru mine să văd că munca mea duce la rezultate bune. Voi continua să muncesc tot mai mult. A fost un succes pentru toți de la echipa noastră, ne-am calificat pentru prima dată în istoria noastră la turneul final. Am fi vrut să facem mai mult la turneul final, dar este o fericire că am reușit să fim acolo. Înseamnă foarte mult pentru mine că voi avea șansa să lucrez cu domnul Dragan Petricevic, este unul dintre cei mai buni antrenori din România. Știu că mă va ajuta să devin și mai bun, asta este ceea ce îmi doresc„.

Timișoara se va baza în sezonul următor pe un nucleu de jucători aproape identic cu cel pe care l-a avut la dispoziție în ediția competițională 2020/21. Din lot, fac parte Cristian Mocrițchi, Robert Schipor, Edward Petrescu, Alexandru Olah, Laszlo Lazar, Nikola Gajic, Adam Mirkovic, Milos Komatina, Revaz Rogaza și Darrion Strong. La nivelul staff-ului tehnic, Dragan Petricevic va îndeplini rolul de antrenor principal, Shone Markovic și Cristian Bota urmând a fi secunzi. Sergiu Pașca, omul din spatele proiectului MP Sport, a fost numit team-manager al leilor.

De menționat că cei trei juniori au evoluat la Turneul Final U15 Masculin – ediția 2021, disputat la Timișoara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *