Toarlyn Fitzpatrick continuă alături de BCM U FC Argeș Pitești

În urmă cu scurt timp, BCM U FC Argeș Pitești a anunțat faptul că a semnat o nouă înțelegere cu Toarlyn Fitzpatrick. În vârstă de 31 ani, pivotul american a sosit în Trivale la jumătatea sezonului competițional 2020/21.

Fitz s-a evidențiat în Liga Națională prin capacitatea de a se apăra bine atât sub panou, cât și în miss match-uri, cu fundașii adverși. El a strâns 24 prezențe în campionatul României, având medii de 7.5 puncte, 5 recuperări (1.6 ofensive), 1.1 pase decisive, o intercepție, 0.8 capace și 0.8 posesii pierdute, pentru 10.9 la eficiență. El a terminat cu 58% la aruncările de două puncte, 27% la cele de la distanță și 79% la libere, fiind lider al argeșenilor la capace!

Jucătorul de peste Ocean a sosit la Pitești de la Ionikos, formație angrenată în primul eșalon al Greciei. De-a lungul carierei, el a mai evoluat în prima ligă din Belgia, Germania, Franța, dar și în liga secundă a Japoniei.

În acest moment, BCM U FC Argeș Pitești îi are la dispoziție pe Tudor Costescu (antrenor principal), Mihai Măciucă, Dragoș Axinte și Toarlyn Fitzpatrick (jucători).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.