Telekom Bonn bifează a 4-a victorie din patru meciuri disputate cu Isaiah Philmore în teren

Telekom Baskets Bonn își continuă parcursul impecabil de la sosirea la echipă a lui Isaiah Philmore. Amintita grupare a depășit ultima clasată din Bundesliga germană, Rasta Vechta, într-un meci din etapa a 21-a. Rezultatul final a fost de 94-89.

Venit de pe bancă, fost jucător la BC CSU Sibiu, Philmore a fost utilizat 15 minute, perioadă în care a contribuit cu 13 puncte. El a avut 4/5 la aruncările din acțiune și 3/3 la linia de pedeapsă. Americano-germanul a terminat cu 12 la eficiență și cu 13 la +/-.

Philmore a fost al 3-lea marcator al echipei din Bonn deși ca număr de minute jucate a fost de abia al 7-lea din echipa lui Will Voigt. Principalul realizator a fost Chris Babb, autor a 18 puncte, iar Anthony DiLeo a terminat cu 16 puncte, 5 recuperări, 5 pase decisive. În replică, Edgar Sosa a reușit 30 puncte, 7 pase decisive pentru Vechta.

Telekom Baskets Bonn completează luna februarie cu un bilanț de 4-0. Această echipă a câștigat toate partidele disputate de la legitimarea lui Philmore și are un bilanț de 7 victorii și 11 înfrângeri, cu care se plasează pe locul al 10-lea. În schimb, Rasta Vechta are 3-17, fiind ultima, a 18-a în campionatul Germaniei.

Foto: www.telekom-baskets-bonn.de

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.