Surse. Ouzsy Barro, Armin Cane și Baris Aktas se alătură lui CSM Corona Brașov!

CSM Corona Brașov este una dintre noile echipe ce vor evolua în Liga 1 Masculin începând cu sezonul competițional 2022/23. Noua grupare intră sub umbrela Clubului Sportiv Municipal, urmând să beneficieze de finanțare din bani publici.

Conducerea clubului este asigurată de către Alexandru Dedu, fost președinte al Federației Române de Handbal. Secția de baschet va fi condusă de către Horia Păun, fost președinte al Federației Române de Baschet, după ce un alt nume din baschetul românesc a fost vehiculat la un moment dat ca posibil responsabil al secției de baschet din cadrul clubului de sub Tâmpa.

Potrivit unor surse apropiate de CSM Corona Brașov, lotul de jucători îi cuprinde pe Ousmane Barro, Armin Cane și Baris Aktas. Toți trei au experiență în primul eșalon al României. Primul sosește de la Voluntari și este unul dintre cei mai longevivi jucători străini din baschetul masculin românesc. Al 2-lea a evoluat ultima dată la Știința București, iar cel din urmă vine de la Rapid București.

În efectivul de jucători se vor regăsi mai mulți jucători care au încheiat junioratul, ce sosesc de la Știința București.

Foto: Mihai Tomescu

Amintim că în sezonul 2021/22, în Liga 1 Masculin, a activat o altă echipă din Brașov. Este vorba despre ACS Ralph.

În trecut, la nivelul Ligii Naționale, pe acea vreme Divizia A, a evoluat CSU Cuadripol Brașov.

Foto copertă: CSO Voluntari

Un răspuns la „Surse. Ouzsy Barro, Armin Cane și Baris Aktas se alătură lui CSM Corona Brașov!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.